Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haha3 sene önce spora giderken 60 ile başlayıp 65 ile bitirmiştim :) :) :)
Masallah supersin canimGünaydın kızlar
Geçen hafta :78.9
Bu hafta :77.7
Canım ben bu hafta düzenli bildirmeye çalıştım zaten
Günaydın kızlar
Geçen hafta :78.9
Bu hafta :77.7
Vardı, hatta fiziğim bile değişmişti popom falan yuvarlak olup havaya kalkmıştı :)Peki ölçülerinde incelme var mıydı? Yoksa kilo mu aldın?
Vardı, hatta fiziğim bile değişmişti popom falan yuvarlak olup havaya kalkmıştı :)
Hatta spor hocam bile 55 kilosun dur falan diye tahmin ediyordu
Hatırlamıyorum sanırım duraklamam olmuştu ondan sonra da hamile mi oldum acaba :) Ben de merak ettim şimdi :)zambak86 canım sen izne hamilelikten dolayımı ayrılmıştın? Hatırlıyor musun?
Hatırlamıyorum sanırım duraklamam olmuştu ondan sonra da hamile mi oldum acaba :) Ben de merak ettim şimdi :)
Nasıl yani, Kayıtlara normal geçmiş derken?Kayıtlara normal şekilde geçmiş. Yani bayağı bayağı artın var şuan. Duruma göre alacağım o zaman seni de listeye.![]()
Nasıl yani, Kayıtlara normal geçmiş derken?
Vedalasirken listeyi olumsuz etkilemek istemezdim ama malesef ++ dayim.
Gecen haftaki o aclikla cok yedim durduramadim.
Simdi hepsi gecti. Kizimdaki gibi istahsizlik basladi.
Son bildirimimi yapayım. Inşallah etap sonuncusu olmam
Gecen hafta 77.3
Bu hafta 78.5
Fark + 1200
Hamilelik nedeniyle izne ayrilmak ıstiyorum.
Dogumdan sonra burada olacagim ınşallah
Ara ara ugrarim yine![]()
Ben Haziran da hamile oldum zaten, öncesinde 60-65 arası bayağı takıldım zaten belki de duraklamam geçsin diye izne ayrılmışımdır inan hiç bişey hatırlamıyorum, takımla hiç bir sorunum yoktu bilakis kaptanımız çok şeker bir insandı, hatta doğumdan sonra oraya gidecektim baktım orası doluydu sonra burası hoşuma gitti buraya geldimzambak86 canım bu arada çok az bulunmuşsun yarışmada. Neden bu kadar kısa bir sürede ayrıldın izne. Takımla ilgili sıkıntı mı vardı ya da başka bir sorun?
Kötü bir sonuç olmuş ama naparsın mecbur. Biliyorsun ki doğumda da dikkatli alman lazım kiloları. İnşallah bu güzel süreci kolaylıkla atlatırsın.![]()
O zaman kesin durakladığım için, benim de aklıma o geliyordu zaten, duraklama geçsin derken hamile oldum işteİzne ayrılmak istiyor yazılmış son bildirimlerinde. Hamilelik nedeniyle ayrılanlar da daha farklı bir prosedür uygulanıyor. O nedenle dedim.