Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugun menu
Sabah saat 10.00
1 yağda yumurta
1 yk lor peynir
1 kozlenmis kırmızı biber
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek
1 mandalina

Ara
7 findik
5 badem

Aksam 16.00
1 tabak sulu patlican yemegi
2 yk bulgur pilavi
1 dilim kepekli ekmek
1 kase yoğurt ..

1.5 lt su icildi..
Spor yok

LAydLiNe LAydLiNe
Adacımm
Menün iyi adapte sürecindesin sanırım zamanla daha iyi olur
Sadece ekmekle pilav yanyana olmamalı biri varsa diğeri yok
Su en az 2
Ve mutlaka spor olmalı canım
Öpüldünnn

Evet kimse gelmiyor menü yazan yok doğru düzgün takım eskisi gibi değil çok güzeldik motivasyon açısından destektik hep birbirimize bi dağıldık tam dağıldık toparlanmak lazım artık sanırım artık herkes fit zayıflamış kimse uğramıyor o yüzden
Hadi toparlanın daha yarış yapıcaz haftayaaa

Iyi akşamlar kızlar menümü yazayım
Oruçtum

Akşam 17:50 = 1 kase tavuk çorbası
1 tabak ıspanak
Biraz mantı
Salata
Zeytin, tatlı ihtiyacım geçsin diye çok az pekmez attım ağzıma
Minik parça lavaş

Su 2 lt yapacağım, çay LAydLiNe LAydLiNe
Allah kabul etsinn
Mantı dışında güzel bence

Kızlar iyi geceler,
Nasılsınız? Geçmişe şöyle bir baktım. Aklımda kalanları derledim.
Oruç tutanların orucu kabul olsun.
ada81 ada81 geçmiş olsun canım önemli birşey değildir umarım.
latiska latiska Ankara’ya neden gidiyordun?
Birprensess Birprensess eşinin babaannesi ne güzel okurken özendim, bizimkilerin hiç birisi kalmadı benim anneannem de 4 yıl oldu vefat edeli. Allah uzun sağlıklı ömür versin.
LAydLiNe LAydLiNe işaret dili biliyorsun ve eğitim veriyorsun. Çok güzel maşallah. Benim büyük kızım da çok hevesli, zor mu öğrenmesi biz de isteriz.

Ben de dün ve bugün annemleydim biraz daha iyi artık. Yine walkerla ama desteksiz oturup kalkmaya başladı. Yarın ablam gidecek benim kızlar tatil bu hafta, onlarla vakit geçireceğim sinemaya gideriz. Perşembe dersim var, büyük kızımı götürürüm yanımda anlattıklarımı dinlemeye üniversitede vakit geçirmeye bayılıyor.

Haftaya spora ve düzenime dönüyorum inşallah.

Kizlar biri katilmak isteyenlere baksin. En son yazana 13. Takima bekleriz demeniz ve takim linki koymaniz yeterli. Ben yonlendirirdim ama LAydLiNe LAydLiNe :confused:

Tamam canım ben sürekli bakıyorum ama dün çok yoğundum hiç gelemedim biz bir şekilde hallederiz çok teşekkürler ilgin için :KK200:

Günaydın kızlar :KK200:

Dün tam geldim alıntılarımı yaptım yine bir sürü hasta geldi bir daha giremedim siteye. Akşama yarış çıktı dediler hoppp havuza gittim. Bazı saçma ve sıkıntılı işler var can sıkıcı. İçinde olmak istemediğim. Öyle bir iş olduğunu bilseydim hiç gitmezdim. Gitmiş oldum ama canım da sıkıldı. Arkasından spora gittim. Eve geldikten sonra da koltukta sızıp kalmışım resmen yorgunluktan.

Bu arada tartıda çok güzel bir rakam gördüm regl olmama rağmen.

66.4 Cumaya göre -500 pazartesiye göre -1000 Uzun zamandan beri gördüğüm en iyi sonuçlardan ama cumaya hedefim en az 1 kiloydu. Yani 65.9 olmam lazım :KK68:

Valla toparlanmak lazim diyoruz lafta kaliyor herşey benim umudum kalmadi artik...hicbirimiz kimsenin menüsüne yorum yapmiyor hos menu veren kisi sayisida cok az...
Tamam 7/24 burada olamayiz bende degilim ama boylede hic ugramamak olmaz ki.....
Evet herkes üzerine düşeni yapsa en azından gün içinde sorun kalmayacak

Hadi toparlanın daha yarış yapıcaz haftayaaa
Oo en sevdiğimm:KK200:
Allah kabul etsinn
Mantı dışında güzel bence
Evet ya manti yediğime çok çok pişman oldum:KK12:
Kızlar iyi geceler,
Birprensess Birprensess eşinin babaannesi ne güzel okurken özendim, bizimkilerin hiç birisi kalmadı benim anneannem de 4 yıl oldu vefat edeli. Allah uzun sağlıklı ömür versin.
LAydLiNe LAydLiNe işaret dili biliyorsun ve eğitim veriyorsun. Çok güzel maşallah. Benim büyük kızım da çok hevesli, zor mu öğrenmesi biz de isteriz.

Ben de dün ve bugün annemleydim biraz daha iyi artık. Yine walkerla ama desteksiz oturup kalkmaya başladı. Yarın ablam gidecek benim kızlar tatil bu hafta, onlarla vakit geçireceğim sinemaya gideriz. Perşembe dersim var, büyük kızımı götürürüm yanımda anlattıklarımı dinlemeye üniversitede vakit geçirmeye bayılıyor.

Sağol canım annene de Acil şifalar diliyorum

Dün tam geldim alıntılarımı yaptım yine bir sürü hasta geldi bir daha giremedim siteye. Akşama yarış çıktı dediler hoppp havuza gittim. Bazı saçma ve sıkıntılı işler var can sıkıcı. İçinde olmak istemediğim. Öyle bir iş olduğunu bilseydim hiç gitmezdim. Gitmiş oldum ama canım da sıkıldı. Arkasından spora gittim. Eve geldikten sonra da koltukta sızıp kalmışım resmen yorgunluktan.

66.4 Cumaya göre -500 pazartesiye göre -1000 Uzun zamandan beri gördüğüm en iyi sonuçlardan ama cumaya hedefim en az 1 kiloydu. Yani 65.9 olmam lazım :KK68:
Günaydın kaptanım :rapci: çok güzel kilo vermişsin maşallah :nazar:

Herkese günaydın güzellikler :KK200: musmutlu, bol bol eksili ve irademize sahip çıkabildiğimiz bir gün diliyorum :nazar:
Ben bugün oruçlu değilim. Ceviz muz salatalık yedim şimdi kursa gideceğim :KK69:

Adacımm
Menün iyi adapte sürecindesin sanırım zamanla daha iyi olur
Sadece ekmekle pilav yanyana olmamalı biri varsa diğeri yok
Su en az 2
Ve mutlaka spor olmalı canım
Öpüldünnn
Evet canim alisma evresindeyim bide ben gunu erken kapatiyorum 16.00 gibi yemek yiyorum sonra agzima hic bisey atmiyorum...ilerleyen saatlerde biseye saldirmayayim diye yedim ekmegi :oops:
Haftanin 3 gunu spor salonuna gidiyorum canim... dr gidince spor yapamadim zaten spor yapip kaslasip tartida arti cikanlardanim :işsiz:

Kızlar iyi geceler,

Tesekkurler canim , annenin daha iyi olmasina sevindim cok şükür.

Kızlar maşallah listeniz kalabalık
Herkes üstüne düşeni yapsa sorun kalmaz zaten
Hadi toparlanın
Bizde destek olalım
Eski enerjiyi kazanın
Insallah canim , bende bi motivasyonla geliyorum herseferinde kimse yazmayinca bende kabuguma cekiliyorum bendeki motivasyonda gidiyor...

Canim kolay gelsin , senin menulerini merak ediyorummmmm

Back
X