- 11 Kasım 2010
- 19.124
- 34.014
- 798
Vayy spor yapan üyeee en sevdiğimm30 dk yürüyüşümü yaptım kızlar şimdi kahvemi içiyorumbirazdan bulaşıkları halledip yemek hazırlığına başlicam
![]()
Harikasınn
Haftaya fazla spor yapma, yarısıcax sizle çünkü

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vayy spor yapan üyeee en sevdiğimm30 dk yürüyüşümü yaptım kızlar şimdi kahvemi içiyorumbirazdan bulaşıkları halledip yemek hazırlığına başlicam
![]()
Oo cilginnVayy spor yapan üyeee en sevdiğimm
Harikasınn
Haftaya fazla spor yapma, yarısıcax sizle çünkü![]()
Fit mi biz miiGrubun en kilolusu ben kaldım yav herkes fit![]()
bol su iç canım gider inşallah ıhlamur iç ıhlamurda ödeme iyi geliyor hemde sütüne çok faydalıGerçekten su mu tutuyor ben de bugün ben deki ödemin sebebi ne diyordum göz kapaklarıma kadar şişlik hissediyorum üstelik reglm de, yarın + çıkmaktan korkuyorum , bugün ne yapsam da şu ödemeden kurtulsam?
ohhh bacı kardeş keyif yapın ama bollll su içerekBende eve geldim şimdi kız kardeşim bizdeydi akşam kaldı onunla oturuyoruz. Eşimde sabah çıktı işten uyuyor. Dün de bütün evi kaldırıp güzelce temizlik yapmıştım değmeyin keyfimeŞimdi meyveli yoğurt yapacağım baya tok tutuyor bir film açarız, dışarda yağmur. Tam huzur dolu bir gün çok şükür Allah ımıza. Akşam da hafif besleneceğim inşallah.
![]()
kolay gelsin canım ben de sıcak su içiyorum30 dk yürüyüşümü yaptım kızlar şimdi kahvemi içiyorumbirazdan bulaşıkları halledip yemek hazırlığına başlicam
![]()
evet o bizizzzzzzzzzzzzHoşgeldin canımmm
Kararın süper bak ben 3. Takımdayım ama buraya mutlaka uğruyorum çok sıcaklar gerçekten
Çok şanslısın süper bi kaptanın olucak
sen bize göre daha hılzı kilo verirsin merak etme canım , az kilo olanlar takılabiliyorGrubun en kilolusu ben kaldım yav herkes fit![]()
sana söz 79lu bir rakam görelim o gün party yapalım buradaaaaaaBende artık en azından eski kiloma geri dönmek istiyorum (82) ondan sonrası nedense çok kolay geliyor gözüme 3 kilo versem al sana 7ler ne güzel diye düşünüyorum![]()
Ödem suyu yaptım kendime onu bitirdim 1.5 lt kurstada 500 mllik içmiştim. Şişeyi tekrar su doldurdum hepsini içmem ama 3.5-4 lt olur oda zararlı. Yarısına kadar daha içerim yeterohhh bacı kardeş keyif yapın ama bollll su içerek))
ohhh gitsin ödemlerrrrÖdem suyu yaptım kendime onu bitirdim 1.5 lt kurstada 500 mllik içmiştim. Şişeyi tekrar su doldurdum hepsini içmem ama 3.5-4 lt olur oda zararlı. Yarısına kadar daha içerim yeter![]()
Inşallah bakıcaz bakalım artıksen bize göre daha hılzı kilo verirsin merak etme canım , az kilo olanlar takılabiliyor![]()
1.5 tane sosis yedim vicdan azabı çekiyorum çokohhh gitsin ödemlerrrr![]()
akşamı bol salata ile geçir canım ... akşama menün ne ? tavisye olarak ton balık salata önerebilirim...1.5 tane sosis yedim vicdan azabı çekiyorum çok![]()
Akşama ıspanak ve yoğurt yemeği düşünüyorum bir kaç tanede ceviz olabilirakşamı bol salata ile geçir canım ... akşama menün ne ? tavisye olarak ton balık salata önerebilirim...
yada salata , ceviz ve peynir süper üçlüdür![]()
Canim ıspanağı yogurtla önerilmiyor butun vitamini gidiyormus... ispanagi yumurtali yada kiymali yenilmesi öneriliyor..Akşama ıspanak ve yoğurt yemeği düşünüyorum bir kaç tanede ceviz olabilirsaat 5 buçuk 6 gibi yemek işini bitirmek istiyorum kendim için. Yarın çok güzel rakamlar görmek istiyorum
Evet aslında biliyorum yoğurt çoğu şeyin yanında yenilmemeliymiş ıspanak hazır yapmıştım yemeğini tavaya biraz alıp üstüne yumurta kırsam olur mu daha önce hiç yumurtalı ıspanak yapmadım bekarken annem yapıyordu ama hazıra konuyordukCanim ıspanağı yogurtla önerilmiyor butun vitamini gidiyormus... ispanagi yumurtali yada kiymali yenilmesi öneriliyor..
Kendi ispanaginin icine kir 1 yumurta oh mis gibi ye
Ispanak yogurtla yenilince vucuddan demiri atıyormuş...