Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende artık en azından eski kiloma geri dönmek istiyorum (82) ondan sonrası nedense çok kolay geliyor gözüme 3 kilo versem al sana 7ler ne güzel diye düşünüyorum :KK70:

sporumu yaptım geldim 1 saat yürüyüş yapıldı , 20 dakika eliptik , 5 dakika twist ohhhhhh misss gibiiii oldummmmm :KK73::KK73: sahgull sahgull canımmm haftaya kiminle dans edeceksiniz bilin istedimmm :süslü::süslü::süslü::KK15:

Gerçekten su mu tutuyor ben de bugün ben deki ödemin sebebi ne diyordum göz kapaklarıma kadar şişlik hissediyorum üstelik reglm de, yarın + çıkmaktan korkuyorum , bugün ne yapsam da şu ödemeden kurtulsam?
bol su iç canım gider inşallah ıhlamur iç ıhlamurda ödeme iyi geliyor hemde sütüne çok faydalı ;))

Bende eve geldim şimdi kız kardeşim bizdeydi akşam kaldı onunla oturuyoruz. Eşimde sabah çıktı işten uyuyor. Dün de bütün evi kaldırıp güzelce temizlik yapmıştım değmeyin keyfime :KK70:Şimdi meyveli yoğurt yapacağım baya tok tutuyor bir film açarız, dışarda yağmur. Tam huzur dolu bir gün çok şükür Allah ımıza. Akşam da hafif besleneceğim inşallah.:nazar::KK50:
ohhh bacı kardeş keyif yapın ama bollll su içerek ;)))

Bende artık en azından eski kiloma geri dönmek istiyorum (82) ondan sonrası nedense çok kolay geliyor gözüme 3 kilo versem al sana 7ler ne güzel diye düşünüyorum :KK70:
sana söz 79lu bir rakam görelim o gün party yapalım buradaaaaaa :KK50::KK50::KK50::halay::halay::halay::halay: oynamayı pek severim hadi bizi bekletme yapabilirsin millet ne kilolalar veriyor sen mi yapamayacan en güzelini yaparsın :rapci::rapci:

akşamı bol salata ile geçir canım ... akşama menün ne ? tavisye olarak ton balık salata önerebilirim...
yada salata , ceviz ve peynir süper üçlüdür :kk77:
Akşama ıspanak ve yoğurt yemeği düşünüyorum bir kaç tanede ceviz olabilir :KK56: saat 5 buçuk 6 gibi yemek işini bitirmek istiyorum kendim için. Yarın çok güzel rakamlar görmek istiyorum

Akşama ıspanak ve yoğurt yemeği düşünüyorum bir kaç tanede ceviz olabilir :KK56: saat 5 buçuk 6 gibi yemek işini bitirmek istiyorum kendim için. Yarın çok güzel rakamlar görmek istiyorum
Canim ıspanağı yogurtla önerilmiyor butun vitamini gidiyormus... ispanagi yumurtali yada kiymali yenilmesi öneriliyor..
Kendi ispanaginin icine kir 1 yumurta oh mis gibi ye ;)
Ispanak yogurtla yenilince vucuddan demiri atıyormuş...

Canim ıspanağı yogurtla önerilmiyor butun vitamini gidiyormus... ispanagi yumurtali yada kiymali yenilmesi öneriliyor..
Kendi ispanaginin icine kir 1 yumurta oh mis gibi ye :KK66:
Ispanak yogurtla yenilince vucuddan demiri atıyormuş...
Evet aslında biliyorum yoğurt çoğu şeyin yanında yenilmemeliymiş ıspanak hazır yapmıştım yemeğini tavaya biraz alıp üstüne yumurta kırsam olur mu daha önce hiç yumurtalı ıspanak yapmadım bekarken annem yapıyordu ama hazıra konuyorduk:anne:

Back
X