Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar napıyorsunuz:) ben yemek yaptım şimdi oturuyorum birazdan yemek yiyeceğim geçe bırakmayayımçok açım :kk77:

Ben bugün bir sürü iş halledip en son eve kendimi atabildim. Öğlen azcık fazla yediğim için akşam yemeğini meyveyle geçiştirdim. Şimdi de kızların yemeğini hazırlayacağım ama önce listemize bir göz atıp paylaşmaya geldim. Senin kilonu da yazmamışım free listeye onu da ekleyeyim. Hiç demiyorsun da benim kilom nerede diye :rolleyes::rolleyes:

***13.Takım 597. ETAP***

merryangel (67.4/67.5/-0.1/%-0.15 ) İzinli
anneyim83(62.2///% ) Kilosu sabit, İzinli
LAydLiNe (66.9/66.1/0.8/%1.18)
ada81(72.8/71.7//%1.51)
zambak86(65/77.2//%-0.22) 8. Takımdan transfer olmak istiyor.
512. Etapta 65 kilo ile izne ayrılan üyenin kilosu 85 e bölündü.

13. Takım ortalaması: % 0.58

*** 13.TAKIM 597. ETAP Free Liste ***

aylahl(73.5//%) 575. Etapta 75.2 kilo ile izne ayrılan üye
bilmece811 (///%) 564. Etapta 58.5 kilo ile izne ayrılan üye
Birprensess (97.8/96.3/1.5/%1.53) 592. Etapta 95 kilo ile bildirimsiz izne ayrılan üye

Bydelikız(80.6///%) 547. Etapta 68.5 kilo ile bildirimsiz izne ayrılan üye (Hamilelik nedeniyle)
fanur (74.2/74.5/-0.3/%-0.40) 564. Etapta 72.3 kilo ile bildirimsiz izne ayrılan üye
umudum2(57.1///%) 575. Etapta 55.1 kilo ile mezun olan üye
solmez (78.5///% ) 596. etapta 78.5 kio Hamilelik nedeniyle izne ayrılan üye
Latiska (58.5/58.7/-0.2/%-0.34 ) 596. etapta 58.5 kilo ile izne ayrılmak istiyor.
melis08 (75.8///%) 596. etapta 75.8 kilo ile izne izne ayrılan üye

13. Takım ortalaması: %

Menümü de yazayım.

Kahvaltı (08:30)
Yarım simit
Bir küçük parça peynir
4 tane zeytin
Az yeşillik ve domates

Öğle (13:00)
1 porsiyon kiremitte köfte
Bir el büyüklüğünde pide ve bol salata
1 tane küçük lahana sarması
2 tane küçük mercimek köftesi

Ara (16:00)
2 tane kabuklu fındık

Akşam (18:00)
1 tane mandalina
1 tane elma

2 litre su spor yok bol koşuşturmaca

Ben bugün bir sürü iş halledip en son eve kendimi atabildim. Öğlen azcık fazla yediğim için akşam yemeğini meyveyle geçiştirdim. Şimdi de kızların yemeğini hazırlayacağım ama önce listemize bir göz atıp paylaşmaya geldim. Senin kilonu da yazmamışım free listeye onu da ekleyeyim. Hiç demiyorsun da benim kilom nerede diye :rolleyes::rolleyes:
Ya bende farkettim ama başladığım kilo 97.8 di aslında diye. Ama dedim vardır bir bildiği :KK70:

Menümü de yazayım.

Kahvaltı (08:30)
Yarım simit
Bir küçük parça peynir
4 tane zeytin
Az yeşillik ve domates

Öğle (13:00)
1 porsiyon kiremitte köfte
Bir el büyüklüğünde pide ve bol salata
1 tane küçük lahana sarması
2 tane küçük mercimek köftesi

Ara (16:00)
2 tane kabuklu fındık

Akşam (18:00)
1 tane mandalina
1 tane elma

2 litre su spor yok bol koşuşturmaca
Afiyet olsun ne kadar harika bir menü olsada yesek:deli:

Kızlar bu arada inşallah bu hafta birinciyiz. Sonuç paylaşmayan bir takım kaldı. Eğer onlar kapmazlarsa birinciliği biz kapıyoruz. Hem de listenin bu haliyle. Veeee inşallah ilk üçe girdiğimiz için bütün nota ve sarı kartlarımız siliniyor.

23.11.2018/

08:30 = 1 haşlanmış yumurta
6 siyah zeytin
Domates salatalık
1kk peynir

14:30 = 1 tane sosis 1 parca ekmek

16:00 = Meyveli yoğurt
(mandalina,muz,elma 1 tk pekmez)

18:25 = 1 kase sütlü domates çorbası
5yk bulgur pilavı
Salata(cevizli)

Su 2-2.5 lt, türk kahvesi, çay LAydLiNe LAydLiNe

Kızlar bu arada inşallah bu hafta birinciyiz. Sonuç paylaşmayan bir takım kaldı. Eğer onlar kapmazlarsa birinciliği biz kapıyoruz. Hem de listenin bu haliyle. Veeee inşallah ilk üçe girdiğimiz için bütün nota ve sarı kartlarımız siliniyor.
Valla maşallah diyeyim listede olup kilo veren arkadaşlara tebrikler :KK9::KK9:

Afiyet olsun ne kadar harika bir menü olsada yesek:deli:
Yaaaaa deme öyle öğlen abarttım ama sağlıklı bir abartmaydı. Listeye girmeden önce söz vermiştim kızlara yemek için. Her ay bir gün hep birlikte yemeğe çıkıyoruz. Gelenekselleşti gibi bir şey oldu:KK70::KK70: Normalde pideye gömülürdüm ve mutlaka yanında kola içerdim. Bugün ikisini de yapmadım ve özellikle kola içmediğim için çok mutluyum. Onun yerine 500 ml su içtim. Ama telafisini yaparım hafta sonu. Çünkü artık biran önce 60 a inmeyi hatta ucundan da olsa 5 li rakamları görmeyi istiyorum. 36 beden kıyafetlerim dolapta beni giy beni giy diye bakıyorlar bana :KK53::KK53::işsiz:

Yaaaaa deme öyle öğlen abarttım ama sağlıklı bir abartmaydı. Listeye girmeden önce söz vermiştim kızlara yemek için. Her ay bir gün hep birlikte yemeğe çıkıyoruz. Gelenekselleşti gibi bir şey oldu:KK70::KK70: Normalde pideye gömülürdüm ve mutlaka yanında kola içerdim. Bugün ikisini de yapmadım ve özellikle kola içmediğim için çok mutluyum. Onun yerine 500 ml su içtim. Ama telafisini yaparım hafta sonu. Çünkü artık biran önce 60 a inmeyi hatta ucundan da olsa 5 li rakamları görmeyi istiyorum. 36 beden kıyafetlerim dolapta beni giy beni giy diye bakıyorlar bana :KK53::KK53::işsiz:
Yemediklerin için tebrik ederim o zaman :KK76: benimde öyle kıyafetlerim var henüz giyemedim inşallah yazın giyerim :deli:

23.11.2018/

08:30 = 1 haşlanmış yumurta
6 siyah zeytin
Domates salatalık
1kk peynir

14:30 = 1 tane sosis 1 parca ekmek

16:00 = Meyveli yoğurt
(mandalina,muz,elma 1 tk pekmez)

18:25 = 1 kase sütlü domates çorbası
5yk bulgur pilavı
Salata(cevizli)

Su 2-2.5 lt, türk kahvesi, çay LAydLiNe LAydLiNe

Kahvaltın çok güzel hatta harika. Öğlen yemek yememekle hata yapmışsın. Daha sağlıklı bir öğle yemeği yiyebilirdin. Sosis hiç olmamış. Meyveli yoğurt çok güzel ama yoğurtla pekmezi bir arada yeme çünkü ikisi birbirini egale ediyor ve ikisininde faydası olmuyor sana. Akşamında çok güzel. Afiyet olsun :KK9::KK9: Bir de sana küçük bir not: Eve bir daha sosis alma çünkü çok ama çok sağlıksız. Ve kanser sebebi. Ben nasıl yapıldığını ve ne tür zararlara neden olduğunu okuduktan sonra asla almadım eve. Aynı şey salam için de geçerli. Aklında olsun.

Kahvaltın çok güzel hatta harika. Öğlen yemek yememekle hata yapmışsın. Daha sağlıklı bir öğle yemeği yiyebilirdin. Sosis hiç olmamış. Meyveli yoğurt çok güzel ama yoğurtla pekmezi bir arada yeme çünkü ikisi birbirini egale ediyor ve ikisininde faydası olmuyor sana. Akşamında çok güzel. Afiyet olsun :KK9::KK9: Bir de sana küçük bir not: Eve bir daha sosis alma çünkü çok ama çok sağlıksız. Ve kanser sebebi. Ben nasıl yapıldığını ve ne tür zararlara neden olduğunu okuduktan sonra asla almadım eve. Aynı şey salam için de geçerli. Aklında olsun.
Aslında biliyorum ama işte kız kardeşim bizde o o saatlerde kahvaltı yapıyor kendine yapınca atıyorum ağzıma bir tane :bicak: ama bundan sonra yemeyeceğim teşekkür ederim :KK76:

Kızlar yılbaşına planiniz nedir:rolleyes: elbise falan alacakmisiniz:KK72:ben eşime söylüyorum asya evsiz kalacaz elbise diyorsun diyor:KK70: kadın iste:KK70:şaka bir yana kumbara yaptım biriktir yorum. Yılbaşına elbise alicam

Kızlar yılbaşına planiniz nedir:rolleyes: elbise falan alacakmisiniz:KK72:ben eşime söylüyorum asya evsiz kalacaz elbise diyorsun diyor:KK70: kadın iste:KK70:şaka bir yana kumbara yaptım biriktir yorum. Yılbaşına elbise alicam
Ben almam heralde evde bir sürü elbisem var zaten kutlamamak lazım aslında ama illa her sene bir uludağ yapıyoruz bakalım bu sene ne olur

Ben almam heralde evde bir sürü elbisem var zaten kutlamamak lazım aslında ama illa her sene bir uludağ yapıyoruz bakalım bu sene ne olur
Yok yaa kutlama için değilki biz öyle alkol falan almayız maksat yılbaşına hedef koyduk ya o gün ödül olsun

Hımmm çok iyi fikir aslında. Ben hedefe ulaşana kadar hiçbir şey almamayı düşünüyordum ama eğer istediğim sonucu görürsem güzel bir elbise neden olmasın :KK53:

Back
X