- 7 Mayıs 2018
- 1.910
- 3.157
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmis olsun canim .Aktif olmayi cok isterdim ama saglik acimdan tele bakmamam lazim uzgunum kizlar bu hafta idare edin
Aktif olmayi cok isterdim ama saglik acimdan tele bakmamam lazim uzgunum kizlar bu hafta idare edin
Zaten bugün tartıldım 98 cıktım kilo almak ne kadar kolay cuma günü gitmeye karar verdim diyetisyene cumaya kadar toparlamam lazım iyice sınır olmaya başladımGeçen haftayı unutun dedim ama alıntı yapmıştım bir sürü. Hatırlatmamak namına alıntıları direkt cevaplayacağım.
latiska menün aslında hiç olmayacak menü değil. Tam dengeleme menüsü. Yediklerini abartmadan tadımlık yiyorsun. Bu çok güzel bir şey ama biliyorsun ki biz kilo vermek istiyoruz dengelemek değil. Pilav ve künefe fıstık ezmesinin üzerine taç olmuş.
Birprensess canım çok az yemişsin ama sağlıksız olmuş. Daha iyi menüler bekliyorum.
Yonahime canım senin hastalığın tam olarak neydi? Vertigo mu?
M melis08 canım hoş geldin yeniden
ada81 baban hoş gelmiş sefa gelmiş, Allah kolaylık versin
![]()
Kimse olmasa bile sen yaz canım. Çünkü herkes aynısını yaparsa kimse yazmaz zaten. Sen yaz ki birileri sana cevap versin.Kizlar napiyorsunuz? Grup yine bomboş kalmış gelip gelip gidiyorum kimse yok biraz birbirimize motivasyon verelim bende ipin ucu kaçıyor toparlamam lazım acilen
Cuma gitme çarşamba git ki biran önce düzene gir. Diyetisyene gittiğinde de bu sorunu anlat ki sana ona göre bir liste hazırlasın.Zaten bugün tartıldım 98 cıktım kilo almak ne kadar kolay cuma günü gitmeye karar verdim diyetisyene cumaya kadar toparlamam lazım iyice sınır olmaya başladım
Unutmadan yazayım. Akşam menüm ile güncellerim.
16 dk ekiptik bisiklet 100 kalori
18 dk bisiklet 100 kalori
19 dk yürüyüş 100 kalori
Toplam 53 dk. 300 kalori.
Kızlar 300 kaloriyi 2-3 lokmada yeşimimiz oluyor bakın 1 saate ancak harcadım ve canım çıktı. Bunu düşünelim yerken.
Yazdım da noldu kaptanım yine kimseler yoktu kendi kendime konuştumKimse olmasa bile sen yaz canım. Çünkü herkes aynısını yaparsa kimse yazmaz zaten. Sen yaz ki birileri sana cevap versin.
Cuma gitme çarşamba git ki biran önce düzene gir. Diyetisyene gittiğinde de bu sorunu anlat ki sana ona göre bir liste hazırlasın.
Aslında bunu düşünsek eminim FAZLADAN tek lokma atmayız ağzımıza.
günaydın kızlar...
tüm gün dersim var... pazartesi ders olur mu yaaaaa... acil kahve...
bana da hergün iş var... tek yasptığımız derse girmek değil... ama ilk gün dersYazık sana kıyamam yaaaaaa bana her gün iş var ya ben napimmmmmmmmmmmm![]()
bana da hergün iş var... tek yasptığımız derse girmek değil... ama ilk gün ders
sınav kağıtlarını okurdum mis gibin
pazartesi çok yoğun oluyorsunuzdur siz... bi ton insan... hepsi bir ağızdan
akşama kadar
zor iş