Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Iyi geceler herkese sabah erken kalkacağım kursa birşeyler yapıp götürmeyi planlıyorum. Herkes getiriyor, yemesem de- ben de götüreceğim inşallah sabah uyanabilirsem:KK48:

listem gelsin mi...
gelmese de olur yaw...
çünkü misafir ağırladım..ki annem de yanımda hala zaten...
diyet yapmakta niye zorlanıyorsam...annem benden daha iyi ...

neyse vereyim listemi
korkunun ecele faydası yok...

sabah 10.30
2 dilim tb ekmek
1 yumurtadan omlet
1/2 kk peynir
4 y.zeytin
1 tk fıstık ezmesi :sinirli:
(bitse de kurtulsammmm)

14.30
2 sk bulgurlu salata

17.30
1 avuç büyüklüğünde tepsi kebabı
1 sk pilav:sinirli:
1 sk yoğurtlu kabak
salata

1 kk kadar künefe :sinirli:
2 ceviz
1/2 portakal

2 L su

Kızlar günaydın.
Ben döndüm. Annemi normal yaşamına döndürdüm Walkerı bıraktık artık. LAydLiNe LAydLiNe canım sormuşsun beni, her işe birden odaklanamadım, bakamadım hiç buraya da.

Hiç dikkat edemedim 3 haftadır biliyorsunuz. 76.6 çıktı sabah kilom. Takımdan 75.8 ile izne ayrılmıştım.
Spora gelerek başladım güne. Duş alıp işe gideceğim. Bu 1 ayı çok güzel değerlendireceğim bakalım yeni yıla kaç kilo girerim.

Artık buradayım. Gün içinde yazarım yine. Herkesi, sohbetinizi çok özledim.

Güzel bir gün olsun.

Günaydın kızlar :KK200::KK200:

Bu yeni ay, yeni hafta ve yılın son ayı hepimize mutluluk, huzur ve sağlık versin inşallah bir de kilolarımız şakır şakır gitsin. Şimdi hafta sonunu, geçtiğimiz haftayı ve biten ayı unutuyoruz ve yepyeni bir başlangıç yapıyoruz. Farz edin ki buraya yeni geldik ve her şey yeniden başlıyor :KK39::KK39:

Geçen haftayı unutun dedim ama alıntı yapmıştım bir sürü. Hatırlatmamak namına alıntıları direkt cevaplayacağım.

latiska latiska menün aslında hiç olmayacak menü değil. Tam dengeleme menüsü. Yediklerini abartmadan tadımlık yiyorsun. Bu çok güzel bir şey ama biliyorsun ki biz kilo vermek istiyoruz dengelemek değil. Pilav ve künefe fıstık ezmesinin üzerine taç olmuş. :KK20:

Birprensess Birprensess canım çok az yemişsin ama sağlıksız olmuş. Daha iyi menüler bekliyorum.

Yonahime Yonahime canım senin hastalığın tam olarak neydi? Vertigo mu?

M melis08 canım hoş geldin yeniden :KK36:

ada81 ada81 baban hoş gelmiş sefa gelmiş, Allah kolaylık versin :KK48:

Bana gelecek olursak dün ki menümü hatırlamıyorum tam olarak ama kahvaltım güzeldi. Sonra bir dernek toplantısı için dışarı çıktım ve uzun süre kendimi aç bıraktım. Akşam saat 17:00 gibi 1 tane çiğ köfte dürüm yedim ve her şey ondan sonra başladı. Dehşet şeyler yedim. Neye güvenerek yiyorsam onu da bilmiyorum. Yazayım da dudaklarınız uçuklasın biraz. 1 paket jelibon (topik şekerlerden) aradan biraz zaman geçti 1 tane olala (hazır sufle var ya ondan) tabi bunları yersen vücut durur mu bir de saat 20:45 gibi akşam yemeği hazırladım evdekilere biraz da ondan atıştırdım fırında patates ve soğan vardı. Haaaa bir de arada küçük bir parça beyaz ekmeğin arasında limonlu tere yedim. Normalde cumartesi çok iyi gittiğim için pazar sabahı - kilodaydım. Bugün bilerek tartılmadım ki motivasyonum geçen haftaki gibi düşmesin. Koskoca bir haftayı bir akşam da berbat ettim. Umarım çok etkilememiştir tartıyı. Cumaya kadar tartılmayacağım çünkü.

Geçen haftayı unutun dedim ama alıntı yapmıştım bir sürü. Hatırlatmamak namına alıntıları direkt cevaplayacağım.

latiska latiska menün aslında hiç olmayacak menü değil. Tam dengeleme menüsü. Yediklerini abartmadan tadımlık yiyorsun. Bu çok güzel bir şey ama biliyorsun ki biz kilo vermek istiyoruz dengelemek değil. Pilav ve künefe fıstık ezmesinin üzerine taç olmuş. :KK20:

Birprensess Birprensess canım çok az yemişsin ama sağlıksız olmuş. Daha iyi menüler bekliyorum.

Yonahime Yonahime canım senin hastalığın tam olarak neydi? Vertigo mu?

M melis08 canım hoş geldin yeniden :KK36:

ada81 ada81 baban hoş gelmiş sefa gelmiş, Allah kolaylık versin :KK48:
Zaten bugün tartıldım 98 cıktım kilo almak ne kadar kolay cuma günü gitmeye karar verdim diyetisyene cumaya kadar toparlamam lazım iyice sınır olmaya başladım

Kizlar napiyorsunuz? Grup yine bomboş kalmış gelip gelip gidiyorum kimse yok biraz birbirimize motivasyon verelim bende ipin ucu kaçıyor toparlamam lazım acilen
Kimse olmasa bile sen yaz canım. Çünkü herkes aynısını yaparsa kimse yazmaz zaten. Sen yaz ki birileri sana cevap versin.

Zaten bugün tartıldım 98 cıktım kilo almak ne kadar kolay cuma günü gitmeye karar verdim diyetisyene cumaya kadar toparlamam lazım iyice sınır olmaya başladım
Cuma gitme çarşamba git ki biran önce düzene gir. Diyetisyene gittiğinde de bu sorunu anlat ki sana ona göre bir liste hazırlasın.
Unutmadan yazayım. Akşam menüm ile güncellerim.
16 dk ekiptik bisiklet 100 kalori
18 dk bisiklet 100 kalori
19 dk yürüyüş 100 kalori
Toplam 53 dk. 300 kalori.
Kızlar 300 kaloriyi 2-3 lokmada yeşimimiz oluyor bakın 1 saate ancak harcadım ve canım çıktı. Bunu düşünelim yerken.

Aslında bunu düşünsek eminim FAZLADAN tek lokma atmayız ağzımıza.

Kimse olmasa bile sen yaz canım. Çünkü herkes aynısını yaparsa kimse yazmaz zaten. Sen yaz ki birileri sana cevap versin.

Cuma gitme çarşamba git ki biran önce düzene gir. Diyetisyene gittiğinde de bu sorunu anlat ki sana ona göre bir liste hazırlasın.

Aslında bunu düşünsek eminim FAZLADAN tek lokma atmayız ağzımıza.
Yazdım da noldu kaptanım yine kimseler yoktu kendi kendime konuştum :KK70: ama yine yazacağım buraya gelmezsem ipin ucunu kaçırıyorum çünkü :-) zaten cuma gidemem şimdi geldi aklıma şehir dışına çıkacağım bir kaç gün oraya gitmeden gitmem lazım diyetisyene artık çarşamba gitmeye çalışacağım

Yazık sana kıyamam yaaaaaa bana her gün iş var ya ben napimmmmmmmmmmmm:mad::mad:
bana da hergün iş var... tek yasptığımız derse girmek değil... ama ilk gün ders :bicak:
sınav kağıtlarını okurdum mis gibin

pazartesi çok yoğun oluyorsunuzdur siz... bi ton insan... hepsi bir ağızdan:ukala::ukala:
akşama kadar :confused::rolleyes:
zor iş

bana da hergün iş var... tek yasptığımız derse girmek değil... ama ilk gün ders :bicak:
sınav kağıtlarını okurdum mis gibin

pazartesi çok yoğun oluyorsunuzdur siz... bi ton insan... hepsi bir ağızdan:ukala::ukala:
akşama kadar :confused::rolleyes:
zor iş

Aynen yaaaa anlatmak anlaşmak çok zor cidden. Hımmm sen ders derken ben ders harici boşsunuz sanmıştım :KK70::KK70:

Kızlar yaaaa nerdesiniz? Daha sık gelin lütfen. Azıcık hareketlenelim. Yeni gelen arkadaşlarda kayboldu. L limonlukurabiye_ gelmiyorsun ne zamandır?

Back
X