Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Geçen haftayı unutun dedim ama alıntı yapmıştım bir sürü. Hatırlatmamak namına alıntıları direkt cevaplayacağım.

latiska latiska menün aslında hiç olmayacak menü değil. Tam dengeleme menüsü. Yediklerini abartmadan tadımlık yiyorsun. Bu çok güzel bir şey ama biliyorsun ki biz kilo vermek istiyoruz dengelemek değil. Pilav ve künefe fıstık ezmesinin üzerine taç olmuş. :KK20:

Birprensess Birprensess canım çok az yemişsin ama sağlıksız olmuş. Daha iyi menüler bekliyorum.

@Yonahime canım senin hastalığın tam olarak neydi? Vertigo mu?

@melis08 canım hoş geldin yeniden :KK36:

ada81 ada81 baban hoş gelmiş sefa gelmiş, Allah kolaylık versin :KK48:
Tesekkurler canim ;)) bu aralar yoğun olurum ;)

Bana gelecek olursak dün ki menümü hatırlamıyorum tam olarak ama kahvaltım güzeldi. Sonra bir dernek toplantısı için dışarı çıktım ve uzun süre kendimi aç bıraktım. Akşam saat 17:00 gibi 1 tane çiğ köfte dürüm yedim ve her şey ondan sonra başladı. Dehşet şeyler yedim. Neye güvenerek yiyorsam onu da bilmiyorum. Yazayım da dudaklarınız uçuklasın biraz. 1 paket jelibon (topik şekerlerden) aradan biraz zaman geçti 1 tane olala (hazır sufle var ya ondan) tabi bunları yersen vücut durur mu bir de saat 20:45 gibi akşam yemeği hazırladım evdekilere biraz da ondan atıştırdım fırında patates ve soğan vardı. Haaaa bir de arada küçük bir parça beyaz ekmeğin arasında limonlu tere yedim. Normalde cumartesi çok iyi gittiğim için pazar sabahı - kilodaydım. Bugün bilerek tartılmadım ki motivasyonum geçen haftaki gibi düşmesin. Koskoca bir haftayı bir akşam da berbat ettim. Umarım çok etkilememiştir tartıyı. Cumaya kadar tartılmayacağım çünkü.
Bol bol su içelim kaptanim biraz once cook aciktim herseye saldırabilirdim 2 bardak su ictim doydum resmen ;)

Babam geldi bu yuzden yogun geciyor gunlerim ... siz ne yapiyorsunuz ?
Bol su iciyoruz sağlıklı seyler yiyoruz degil mi ? :KK66:)

Ben su saate kadar gayet iyi gidiyorum insallah boyle devam:KK66:

Babam geldi bu yuzden yogun geciyor gunlerim ... siz ne yapiyorsunuz ?
Bol su iciyoruz sağlıklı seyler yiyoruz degil mi ? :KK66:)

Ben su saate kadar gayet iyi gidiyorum insallah boyle devam:KK66:

Ben de iyiyim canım inşallah akşama da iyi devam ederim.

Ben iyi değilim valla canım gömdüm hamur kızartmasını oturuyorum daha bisey yemeyecegim :işsiz:

Eeeeee hani bu sabah karar almıştın? Şimdi ben merak ediyorum nasıl yiyorsun? Yani yemeden önce kendi kendine ne diyorsun? Hadi biraz analiz edelim.
Bıktım galiba artık diyet yapmaktan isyan etme derecesine geldim ac olduğum zaman hiçbirşey umrumda olmuyor yeterki karnım doysun. Aman banane ya diyorum ben böyleyim böyle bir insanım neden kendimi zorluyorum diyorum sonra yiyorum ama yemek istemiyorum aslında zayıflamak istiyorum. Yani yapamıyorum bir türlü diyetlerim resmen 1 hafta sürüyor adetimde baya geçti 26sindan beri bekliyorum evde test yaptım negatif onun stresi üzerimde herşeye ağlıyorum kafayı yiyecegim az kaldı

Canim sen tokken tum yemegini hazirlaman lazim yemek saatin gelince direkt yemegini yiyecen yoksa baska seylere yöneliyorsun..
Sabah güzel kahvaltı yapıyorum kursa gidiyorum gelince olan oluyor. Zaten sabah 7 bucukta kalkıyorum anca kahvalti falan derken evden çıkıyorum yemek hazırlamaya vaktim olmuyor yani çok. Ama bu bir bahane değil tabiki yapsa insan yapar her türlü beynimde o işi bitirmem lazım öncelikle benim

Bıktım galiba artık diyet yapmaktan isyan etme derecesine geldim ac olduğum zaman hiçbirşey umrumda olmuyor yeterki karnım doysun. Aman banane ya diyorum ben böyleyim böyle bir insanım neden kendimi zorluyorum diyorum sonra yiyorum ama yemek istemiyorum aslında zayıflamak istiyorum. Yani yapamıyorum bir türlü diyetlerim resmen 1 hafta sürüyor adetimde baya geçti 26sindan beri bekliyorum evde test yaptım negatif onun stresi üzerimde herşeye ağlıyorum kafayı yiyecegim az kaldı

Şimdi şöyle bir sıkıntımız var. Aslında biz diyet yapmıyoruz, sağlıklı yaşamayı öğrenmeye çalışıyoruz. Ve sana en başından beri hep söylüyoruz ki kendini aç bırakma. Öğünlerini atlamaman ve sağlıklı yiyeceklerden dolu dolu yemen lazım. Ne dedim bu sabah ki mesajımda? Kendimi aç bıraktım ve sonra bir türlü durmayı bilemedim. Bu sadece senin sorunun değil emin ol herkeste var. Önemli olan sağlıklı yiyeceklerden yemek. En kısa zamanda diyetisyene gidiyorsun ve listeye harfiyen uyuyorsun. Bıkmak diye de bir şey yok. Sağlık önemli.

Sabah güzel kahvaltı yapıyorum kursa gidiyorum gelince olan oluyor. Zaten sabah 7 bucukta kalkıyorum anca kahvalti falan derken evden çıkıyorum yemek hazırlamaya vaktim olmuyor yani çok. Ama bu bir bahane değil tabiki yapsa insan yapar her türlü beynimde o işi bitirmem lazım öncelikle benim

Ara öğün yapman lazım canım. Saat 10:00 gibi mutlaka bir şeyler yemen lazım ki öğleye kadar biraz idare et kendini. Mesela çantana meyve atabilirsin, meyve kurusu koyabilirsin, bir saklama kabına yoğurt koyabilirsin, hiç olmadı bir avuç leblebi yanına biraz kuru üzüm yiyebilirsin. Ayran içebilirsin bunlar hep senin yararına olacak yiyecekler. Sen iki öğünün arasını açık tuttuğun için eve geldiğinde kendini kaybediyorsun. Ara öğün önemli.

Şimdi şöyle bir sıkıntımız var. Aslında biz diyet yapmıyoruz, sağlıklı yaşamayı öğrenmeye çalışıyoruz. Ve sana en başından beri hep söylüyoruz ki kendini aç bırakma. Öğünlerini atlamaman ve sağlıklı yiyeceklerden dolu dolu yemen lazım. Ne dedim bu sabah ki mesajımda? Kendimi aç bıraktım ve sonra bir türlü durmayı bilemedim. Bu sadece senin sorunun değil emin ol herkeste var. Önemli olan sağlıklı yiyeceklerden yemek. En kısa zamanda diyetisyene gidiyorsun ve listeye harfiyen uyuyorsun. Bıkmak diye de bir şey yok. Sağlık önemli.
Yarın gitmeyi planlıyorum birşey çıkmazsa eğer

Az önce yedim 3 4 tane yedim ama daha birşey yemem heralde yatana kadar meyve ve su

Bak işte bu yanlış bir şey. Yemezsen olmaz. Akşam yemeğini ye güzelce. En geç saat 18:00 de. Sonrasında yatana kadar ağzına hiç bir şey sürme. Hatta akşam çok acıkırsan saat 21:30 civarı bir kase yoğurt ye.
Yarın kursa giderken de yanına ara öğün al mutlaka.

Bak işte bu yanlış bir şey. Yemezsen olmaz. Akşam yemeğini ye güzelce. En geç saat 18:00 de. Sonrasında yatana kadar ağzına hiç bir şey sürme. Hatta akşam çok acıkırsan saat 21:30 civarı bir kase yoğurt ye.
Yarın kursa giderken de yanına ara öğün al mutlaka.
Tamam kaptanım

Artık menülerimi yazayım
Sabah 8 buçukta
1 bardak süt
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir

Saat 10 buçukta
3 mercimek köftesi
Çay

Saat 1 de
1 muz
1 tane gofret (aslında niyetim sadece meyve yemekti ama dayanamadım malesef)

Saat 5 te
1 tabak kuru fasulye
2 tane lahana dolamasi bulgurlu
1 tane cogkofte durum
Ayran
Bikactane kabak tatlısı

Şu 2lt
Spor yok.hafta sonunun yorgunluğunu atamadım üstümden henüz. Yattım uyudum bugün dersten gelince.şimdi mutfaktan temizliğe başlıyorum bakalım Bikac gün sürer.

Back
X