Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sabah güzel kahvaltı yapıyorum kursa gidiyorum gelince olan oluyor. Zaten sabah 7 bucukta kalkıyorum anca kahvalti falan derken evden çıkıyorum yemek hazırlamaya vaktim olmuyor yani çok. Ama bu bir bahane değil tabiki yapsa insan yapar her türlü beynimde o işi bitirmem lazım öncelikle benim
Sanırım hepimizin genel yanlışı bu canım. Sabah kararlı başlıyoruz ama devamı gelmiyor.tabiki hep diyet olmaz ama bu seviyeye gelene kadar biraz mücadele etmenin lazım. Hedef ettiğin kiloya gelene kadar biraz sabır ve irade.sonrasında kalırsan bile bi şekilde telafi edersin.

Geçen haftayı unutun dedim ama alıntı yapmıştım bir sürü. Hatırlatmamak namına alıntıları direkt cevaplayacağım.

latiska latiska menün aslında hiç olmayacak menü değil. Tam dengeleme menüsü. Yediklerini abartmadan tadımlık yiyorsun. Bu çok güzel bir şey ama biliyorsun ki biz kilo vermek istiyoruz dengelemek değil. Pilav ve künefe fıstık ezmesinin üzerine taç olmuş. :KK20:

Birprensess Birprensess canım çok az yemişsin ama sağlıksız olmuş. Daha iyi menüler bekliyorum.

Yonahime Yonahime canım senin hastalığın tam olarak neydi? Vertigo mu?

M melis08 canım hoş geldin yeniden :KK36:

ada81 ada81 baban hoş gelmiş sefa gelmiş, Allah kolaylık versin :KK48:
Hayir canim gozumden rahatsizim ben

Artık menülerimi yazayım
Sabah 8 buçukta
1 bardak süt
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir

Saat 10 buçukta
3 mercimek köftesi
Çay

Saat 1 de
1 muz
1 tane gofret (aslında niyetim sadece meyve yemekti ama dayanamadım malesef)

Saat 5 te
1 tabak kuru fasulye
2 tane lahana dolamasi bulgurlu
1 tane cogkofte durum
Ayran
Bikactane kabak tatlısı

Şu 2lt
Spor yok.hafta sonunun yorgunluğunu atamadım üstümden henüz. Yattım uyudum bugün dersten gelince.şimdi mutfaktan temizliğe başlıyorum bakalım Bikac gün sürer.
Aksam cok olmus canim , cigkofte durum ve kabak tatlisina gerek yokmus..zaten tatliyi gofretle gidermişsin.

Bugun menu
Sabah kahvalti 10.00
1 haslanmis yumurta
7 yesil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yeşillik
1 adet kizarmis form ekmek

Ara
1 avuc kuru üzüm
7 findik
7 badem

Aksam 16.00
1 tabak kiyma yemegi
2 yk bulgur pilavi
Salata

Ara
1 avuc leblebi

2 lt su icildi.. LAydLiNe LAydLiNe spor yok ama kosusturmali bi gün gecirdim.

selam kızlar
listem gelsin bakalım

3 aralık pzt

8.30
1 haş yum
2 çatal peynir
2 çatal çökelek
1,5 dilim tb ekmek

12.30
3 yk bulgur pilavı
3 kk kadar haşlanmış tavuk göğsü
3 yoğurtlu kabak

16.00
1 elma

19.00
4 et köfte
salata

2 dilim pomelo
1/5 portakal
1/4 elma

su ancak 1 L hatta daha az
niye böyle oldu anlamadım

LAydLiNe LAydLiNe

Herkese selam internette sorun vardı gelemedim dünkü menümü yazayım ilk önce

08:15 = 1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 6s zeytin

15 gibi = 3 4 hamur kızartması
Zeytin
1yk marmelat

19:00 = 2 elma

Akşam acikmadigim için yemedim su 1.5 2 lt kadar LAydLiNe LAydLiNe

Nerdesiniz kizlar ?
Ben ara yapiyorum suan yogurt, yesil elma hurma, badem ,tarcin karisimi ;):kk77:

Ben buralardayim biraz agrım var araştırma yapıyorum :işsiz: gelinim mutfaktayı seyrediyorum :işsiz:

Kızlar merhaba,
latiska latiska benim de pazartesi salı çok yoğum bir de perşembe. Pazartesi 2 yüksek lisans, Perşembe 2 doktora, bugün de bir dersim var. Hepsi 3’er saatten. Bugünkü kalabalık olan sınıfım.
Ders bitti İstanbul’un bir ucuna gittim kızımın voleybol antremanı vardı bitti aldım eve yakın bir yerde bir antremanı daha var oraya bıraktım. Şimdi girdim eve dün ve bugünün yorgunluğu çok fenayım.

Iyi akşamlar kızlar eşim evdeydi o yüzden çok giremedim sonrada eksikleri almaya gittik mutfağı falan yerleştir süpür derken bu saat oldu birşey yiyemedim canım da yemek istemiyor :işsiz: kimseler yok gerçekten doğru düzgün gelen listede olup gelen birtek ada81 ada81 var sanırım

Back
X