- 7 Mayıs 2018
- 1.910
- 3.157
- 48
Ben buralardayim diğer topiklerde geziniyorumYine kaçmış herkes![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben buralardayim diğer topiklerde geziniyorumYine kaçmış herkes![]()
Rabbim şifa versin canım.Hastaydım canım şükür bugün biraz daha iyiyim.![]()
Tatlı haricinde iyi olmuş kilo vermek için değil de korumak için bir menü bence öğle yemeği yememekle çubukları da telafi etmişsin. Spor olsaydı kesin tartı eksiyi gösterirdiBugünkü menum
Sabah 8 buçukta
1 bardak süt
Saat 10 buçukta
1 muz
Bikac tane çubuk kreker(bu saatte çay içiyorum ve acıktığım için mecbur meyve yıyiyirum kilo almayayım diye ama sade meyve ve çay çarpıntı yapıyor mesela dün de elma yedim çay içtim fenalaştım yine dolapta çubuk kreker varmış ondan yedim.bugünde fenalasmamak için Bikac tane yedim.ama kepekli galeta alıcam çubuktan daha iyi vardı aslında bitmiş. )
Çay
Saat 1 de
1 kase yoğurt
Saat 5 te
1 kaşe mercimek çorbası
1 tabak etli yemek
2 kasik bulgur pilavı.
Salata
Malesef Bikac dilim kabak tatlısı.
Şu 2lt.
Spor yok
LAydLiNe
Metebolizmam çalışmıyor ne yaparsam yapayım kilo vermem durdu gibi moralim çok bozuk bu yüzden motivem sıfır kilo veremeyince buraya da uğrayasım gelmiyor yüzüm yok çünkü
Günaydın herkese
hava tam çalışmalık...gri kasvetli soğuk
biraz çalışayım ben
gününüz güzel geçsin![]()
Yok canım yaaa ne zamandır benim de aklımda umarım iyidir. Okursa burayı yazar inşallah @Nisaca
Akşam en son arada yediklerin fazla olmuş biraz. Onun haricinde güzel.
Teşekkür ederim canım umarım değildir. Dün akşam bir tane tylolhot içtim öyle rahatladım ki anlatamam. Her yerim sızım sızım sızlıyordu. İlaçtan sonra ağrım kalmadı. Mucizevi bir ilaç resmen.
Hoş geldin canım. Dün geçmişi okuyamadığım için şimdi gördüm mesajını.
Bayağı berbat bir menü olmuş canım. Umarım telafi edersin cumaya kadar.
Aynen canım ekstra antrenman demekBizim de aralığın 17 sinde okul yarışları başlıyor.
Düne göre daha iyiyim canım. Akşam bir tane tylolhot içtim kendime geldim.
Hoşbuldum cnm
Biraz geçmişi okudum hastaymışsın geçmiş olsun
Metebolizmam çalışmıyor ne yaparsam yapayım kilo vermem durdu gibi moralim çok bozuk bu yüzden motivem sıfır kilo veremeyince buraya da uğrayasım gelmiyor yüzüm yok çünkü![]()
Merhabalar kızlar 3. takım üyesiyimYarın cuma, tartı öncesi yaptığınız özel menüleriniz var mı
![]()
Ben erken saatte kapatmayi tercih ediyorum.. munkunse perşembe gunleri sebze menüsü tercih ediyorum.Merhabalar kızlar 3. takım üyesiyimYarın cuma, tartı öncesi yaptığınız özel menüleriniz var mı
![]()
Merhaba canım ben kursa gittim geldim ufak tefek işlerim vardı onları hallettim bakım yaptım şimdi ara verdim birazdan oturduğum yerde ütü yapacağım belim ağrıyor ayakta yapınca yarın da nasipse yolculuk varMerhaba kızlar ,
Nasılsınız nasil gidiyor ?