Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba herkese ,
Dun koltukta uyuya kalmisim nasil uyuduysam bi ara esimle, babam kalk ada yatağına git dediler hayal mayal nasil kendimi yataga atmisim oyle uyandim niye boyle oldu anlamadim ....

Bugun babami gonderdim dip kose temizlik yaptim.... artik yarin sporlarimla sahalara firtina gibi geliyorummmmmm :KK6::KK6:

13 . Takımın çıtır hatunlari sporlarinizda lutfen beni etiketleyin... 1. Sayfada yaptiginiz sporlarin puanlamasi var ona göre hesaplayin yazin benide etiketleyin olur mu ? :KK15:

Ben spora yazılmayı düşünüyorum canım listeme beraber daha düzenli ve etkili olur diye düşünüyorum. Çevremdeki bir iki kişide biraz baskı yapıyorlar bu spor konusunda. Eşimle konuşup ona göre yarın yazılmaya gideceğim

Tabi cnm git sporla birlikte daha iyi kilo verirsin

Bu video ece icen ben cok izledim cok gaza getirdi beni :KK66:)
Dimi ne güzel anlatıyor akıcı ve sıkıcı değil ben tamamen Karatay diyetine geçmiş bulunuyorum şuanda spor pek gündemimde YÖK çünkü diyet olayına bir alışmam lazım bir hafta oldu bugün 2 hafta sonra falan başlarım belki

Bi posta misafir ağırladım gönderdim biraz sonra ikinci posta gelecek. Bugün menümü yazmicam sanırım :olamaz::skandal: yürüyüş de yattı :KK51:

Dimi ne güzel anlatıyor akıcı ve sıkıcı değil ben tamamen Karatay diyetine geçmiş bulunuyorum şuanda spor pek gündemimde YÖK çünkü diyet olayına bir alışmam lazım bir hafta oldu bugün 2 hafta sonra falan başlarım belki
Karatay güzel bi diyet ama ara öğün yok... ben bazen ara öğün yapmak istiyorum buda leptini bozuyor.... kahvaltinin karatat gibi olmasindan yanayim uzun sure tok tutuyor

Bugun menu
Sabah 9.30
Menemen
1 dilim beyaz peynir
7 yesil zeytin
Yesillik
8 findik
1 mandalina

Ara
2 incir
7 badem

Aksam 16.00
5 tavuk kanat
Boool salata
1 dilim lavaş

2 lt su icildi... LAydLiNe LAydLiNe
Spor yok dip köşe temizlik yapildi.

Karatay güzel bi diyet ama ara öğün yok... ben bazen ara öğün yapmak istiyorum buda leptini bozuyor.... kahvaltinin karatat gibi olmasindan yanayim uzun sure tok tutuyor
Evet bazen insan ara öğüne ihtiyaç duyuyor ben şuanda %80 uyguluyorum bu hafta %95 hedefim çünkü aklıma da bünyeme de çok yattı

Bugun menu
Sabah 9.30
Menemen
1 dilim beyaz peynir
7 yesil zeytin
Yesillik
8 findik
1 mandalina

Ara
2 incir
7 badem

Aksam 16.00
5 tavuk kanat
Boool salata
1 dilim lavaş

Temizlik Te çık iyi bence lavaş yerine bulgur pilavı daha iyi olurdu

Bugun menu
Sabah 9.30
Menemen
1 dilim beyaz peynir
7 yesil zeytin
Yesillik
8 findik
1 mandalina

Ara
2 incir
7 badem

Aksam 16.00
5 tavuk kanat
Boool salata
1 dilim lavaş

Güzel bir menü olmuş. Kaçta yatıyosun 4ten sonra bişey yemeyince yatana kadar acıkmayacak mısın?
Yani ben çocukla 2ye 3e kadar ayakta kaldığım için çok acıkıyorum :KK51:

Güzel bir menü olmuş. Kaçta yatıyosun 4ten sonra bişey yemeyince yatana kadar acıkmayacak mısın?
Yani ben çocukla 2ye 3e kadar ayakta kaldığım için çok acıkıyorum :KK51:
Ayran, süt falan içebilirsi acıkınca canım. Ben ayran içerim genelde. ;)

Herkese günaydın, ağır bir grip geçirdim:hasta:cuma işe gitmedim dinlendim. Hafta sonu hastalık birleşince kaçamaklar kaçamaklar :eek: şimdi yeniden toparlanma zamanı, güç toplamaya çalışıyorum. Sizler nasılsınız?

Herkese günaydın, ağır bir grip geçirdim:hasta:cuma işe gitmedim dinlendim. Hafta sonu hastalık birleşince kaçamaklar kaçamaklar :eek: şimdi yeniden toparlanma zamanı, güç toplamaya çalışıyorum. Sizler nasılsınız?
Günaydın canım çok geçmiş olsun.
Bende saldım baya ama birazdan tartılıp başlayacağım zararın neresinden dönersek kardır :nazar:

Günaydın kızlar :KK200:

Hafta sonu cumartesi doğum günümdü tüm gün dışarıdaydık gelemedim. Dün de internet sıkıntısı vardı evde.

Çok berbat durumdayım bu arada. Kaynağını bilmiyorum ama bayağı ödemim var. Cuma sabahı bir kalktım parmaklarım şiş ve ağrıyor. Sonra bacaklarım da şişti. Cumartesi ellerimi bükemiyordum o kadar çok şişti. Ayaklarım da aynı. Şuan biraz azaldı ama yine de ödem var. Sabah gelir gelmez hemen dahiliyeye muayene oldum. Kan verdim. Bakalım sonuçlar ne diyecek. İnşallah önemli bir şey yoktur sadece regl kaynaklıdır. Çünkü şimdiye kadar hiç böyle olmamıştı. :KK61::KK61:

Bu arada bu sabah 67.2 çıktım tartıda artık ödemin ne kadar çok olduğunu siz anlayın.

Back
X