Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

09:30 domates salatalık zeytin peynir maydanoz yeşil çay ceviz

12:00 Türk kahvesi şade hurma kayısı incir
15:00 etli nohutlu bamya 1 mandalina ve yoğurt
19:30 1 havuç 1mandalina
22:00 bir bardak süt

2 lt su
nedense hiç açlık hissetmiyorum sadece canım ABur cubur istiyor

:KK57: Anam bu ne :skandal: kusura bakma yeni geldim geçmişe dönüp bakmadım nasıl beslendiğinize ama bu menü az değil mi hep böyle mi besleniyorsunuz. Ben yazmaya korktum şimdi :KK17:

Yanlış canım yanlış bu menü bakma sen bunlara defalarca söylüyorum cankizzzz cankizzzz a Birprensess Birprensess e ama beni dinleyen kim. Sen onlara bakmadan yaz menünü.

Bugun menu
Sabah 9.30
Menemen
1 dilim beyaz peynir
7 yesil zeytin
Yesillik
8 findik
1 mandalina

Ara
2 incir
7 badem

Aksam 16.00
5 tavuk kanat
Boool salata
1 dilim lavaş

2 lt su icildi... LAydLiNe LAydLiNe
Spor yok dip köşe temizlik yapildi.

Maşallah maşallah 41 kere harika bir menü. Akşam ki o bir dilim lavaş olmayaydı tam madalyalık bir menü olurmuş. Kahvaltıdaki bir dilim etimek olmayınca harika göründü menün bana. Eminim kendini çok hafif hissediyorsundur.

Günaydın kızlar :KK200:

Hafta sonu cumartesi doğum günümdü tüm gün dışarıdaydık gelemedim. Dün de internet sıkıntısı vardı evde.

Çok berbat durumdayım bu arada. Kaynağını bilmiyorum ama bayağı ödemim var. Cuma sabahı bir kalktım parmaklarım şiş ve ağrıyor. Sonra bacaklarım da şişti. Cumartesi ellerimi bükemiyordum o kadar çok şişti. Ayaklarım da aynı. Şuan biraz azaldı ama yine de ödem var. Sabah gelir gelmez hemen dahiliyeye muayene oldum. Kan verdim. Bakalım sonuçlar ne diyecek. İnşallah önemli bir şey yoktur sadece regl kaynaklıdır. Çünkü şimdiye kadar hiç böyle olmamıştı. :KK61::KK61:

Bu arada bu sabah 67.2 çıktım tartıda artık ödemin ne kadar çok olduğunu siz anlayın.
Günaydın canım. Geçmiş olsun.

Kullanıcı adı: @madamhd
Meslek: Memur
Medeni Durum: Evli
Çocuk : 1 tane (5aylık)
Boy: 170
Kilo: :deli:
Hedef kilo: 85 (ilk hedef)
Kilo alma hikayem: Evlendikten sonraki yoğun akraba ilişkileri, yemek yeme düzeninin değişmesi ve hareketli bir hayattan hareketsiz hayata geçiş. (72 kilo ile evlenmiştim, 2 yılda 20’den fazla kilo aldım)
Kilo vermek istememin nedeni: Kilolarımla hiçbir zaman barışamadım, üstümdeki yükü atıp hafiflemek istiyorum.

Yarın tartılıp tam kiloyu söylerim
Tam ben soracaktım ki daha önce yarışmıydın diye sen cevaplamışsın zaten. Hoş geldin canım aramıza. Hedefin çok yüksek kendini öyle şartlandırma. Boyumuz seninle aynı. Eminim çok daha iyisini yapabilirsin. Sana attığım linki incele lütfen
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ene-sokma-cabasi.1042214/page-4#post-55808130

Sabah 09
Sütlü kahve
2 haşlanmış yumurta
Dereotu,salatalık,zeytin,peynir

12
Bir minik mandalina
Yarım mango

15
Haşlanmış brokoli yoğurtlu
Kuzu etlinohutlu bamya

16:30
Fıstık ceviz

Gece bir bardak süt
2 lt su
Yeni başlamana rağmen harika bir menü canım. Tebrikler. Spor olarak kendini haftada 3 gün 35 dk tempolu yürüyüş olarak ayarla. Çok faydasını göreceksin. Günlük yapmana gerek yok.
LAydLiNe LAydLiNe canim doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce :KK200::KK36::KK36:
Çok teşekkür ederim canımmmmmm:KK200:
LAydLiNe LAydLiNe canım doğum günün kutlu olsun canım. Sevdiklerinle sağlık, mutluluk dolu yıllar dilerim :KK36:
Amin canım çok teşekkürler :KK200:
vallahi hiçbişey yolunda değil canım:KK43: bitik haldeyim.netim de yoktu giremedim sen nasılsın
Allah kolaylık versin canım, emin ol her şey yoluna girer yeter ki siz birlikte mutlu olun. Gerisi eninde sonunda düzeliyor.
LAydLiNe LAydLiNe doğum günün sanırım. Nice güzel yaşların olsun inşallah :KK68:
Evet canım doğum günümdü çok teşekkürler :KK200:
Canım bayadır konuşamadık seninle de. Eşim askerden geldi maddi manevi harabe yi toparlanmaya çalışıyoruz. Kıraya cikmamiz lazım 2 aya. Mıras oldu oturdugumuz ev. Ne bileyim psikolojik olarak bıtık haldeyız
Üzme kendini hiçbir şey için :KK36:
Şuraya bi menü bırakayım
Sabah:
1 yumurta, peynir, zeytin, ceviz, çay
Ara: yarım sıcak simit, çay
Öğle: 8-9 tane mercimek köfte
Akşam: 1 kase bamya çorbası

Su:3 lt daha içerim
Belki 1 muz yerim az sonra acıkıyorum bazen.
Harika bir menü bence. Bamya çorbasının yanında etli pilav yok muydu :KK53::KK53: Konya' dan taşınmasaydım ne güzel olurdu tanışırdık seninle :KK36:
Bugünkü menüm

Sabah 11.30
1dilim ekmek
1dilim kasar peyniri

Öğlen 14.30
1tane minik kurabiye

Akşam 18.30
1tane ton balıklı kaşarlı tost

2litre su
30dk yürüyüs

Çok az olmuş cankız çok sağlıksız.
Bende yazayım menümü tam diyet moduna giremedim daha bide ben az yemiyorum. Şuan kafama göre takılıyorum. Moda girebilirsem diyetisyenden aldığım listeye uyacağım inşallah.

12.30 kahvaltı (haftasonu olduğu için geç kalktım ve misafirim vardı)
Biraz patates ve biber kızartması
Peynir
1.5 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
Azıcık reçel
Çay

16.00
1 kase yoğurt
Bir mandalina
Bir tane minik elma

19.00
2 dilim ekmek
4-5 kaşık bulgur pilavı
4 tane biber kızartması
4-5 kaşık kadar et kavurma

10.00 sütlü kahve

Su ölçmedim ama evde olunca fazla içemiyorum 1-1.5 ancak içiyorum
Spor da yapamadım bugün (2 günde bir tempolu yürüyüş yapıyorum)
Kızartmalar haricinde güzel olmuş canım menün. Ama suyun mazereti olmaz en az 2,5 lt su içmen lazım. Su çok önemli.
Arada kaçamak olur katı diyet yapınca bozmaya daha eğilimli oluyoruz :KK19:

İnşallah.
Kızartma ne zamandır aklımdaydı misafir gelince yaptım tam diyete başlamadan yiyeyim bari dedim. :olamaz:
Kaçamak arada da olsa olmamalı. Ben 85 ten inerken hiç kaçamak yapmadım.
İnşallah canım. Sen istedikten sonra yaparsın ben sana çok güveniyorum. Bizim takımda da çok iyi başlamıştın bebek işleri bozdu:)

Emziriyorum canım. Az değil neden ki. Ayran da vardı yanlarında yazmamışım. Bamya çorbası dediğim baya etli bamyalı yemek gibi bişey. Çorba deniyor nedense:)
Ben anladım :KK70::KK70:

Günaydın canım. Geçmiş olsun.
Günaydın canım çok teşekkür ederim. Aslında basit bir şey gibi görünüyor da ellerimi parmaklarımı hareket ettiremeyince bayağı telaşlandım. Çünkü ödem birçok hastalığın habercisi olabiliyor. :KK43:

Günaydın canım çok teşekkür ederim. Aslında basit bir şey gibi görünüyor da ellerimi parmaklarımı hareket ettiremeyince bayağı telaşlandım. Çünkü ödem birçok hastalığın habercisi olabiliyor. :KK43:
Kontrol ettirmekte fayda var canım. İyi yapmışsın.

Hafta sonu cumartesi doğum günümdü tüm gün dışarıdaydık gelemedim. Dün de internet sıkıntısı vardı evde.

Çok berbat durumdayım bu arada. Kaynağını bilmiyorum ama bayağı ödemim var. Cuma sabahı bir kalktım parmaklarım şiş ve ağrıyor. Sonra bacaklarım da şişti. Cumartesi ellerimi bükemiyordum o kadar çok şişti. Ayaklarım da aynı. Şuan biraz azaldı ama yine de ödem var. Sabah gelir gelmez hemen dahiliyeye muayene oldum. Kan verdim. Bakalım sonuçlar ne diyecek. İnşallah önemli bir şey yoktur sadece regl kaynaklıdır. Çünkü şimdiye kadar hiç böyle olmamıştı. :KK61::KK61:

Bu arada bu sabah 67.2 çıktım tartıda artık ödemin ne kadar çok olduğunu siz anlayın.
Geçmiş olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın:36:

Harika bir menü bence. Bamya çorbasının yanında etli pilav yok muydu :KK53::KK53: Konya' dan taşınmasaydım ne güzel olurdu tanışırdık seninle :KK36:
Yok pilav yapmadım :-) evet ya ne güzel olurdu buluşur spor yapardık :-)
:5: :5: ben sevmem aslında ama iyi süt yapıyor diyete de uygun diye yiyorum:)

Coook geçmiş olsun canim .:KK200:
Romatizma olabilir mi canim.

Geçmiş olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın:KK36:

:KK5: :KK5: ben sevmem aslında ama iyi süt yapıyor diyete de uygun diye yiyorum:)
Konyadamisin canim unv orada okudum severim konyayi .

Herkese günaydın, ağır bir grip geçirdim:hasta:cuma işe gitmedim dinlendim. Hafta sonu hastalık birleşince kaçamaklar kaçamaklar :eek: şimdi yeniden toparlanma zamanı, güç toplamaya çalışıyorum. Sizler nasılsınız?
Gecmis olsun canim , bol c vitamini alirsan hemen toparlanirsin insallah...

Geçmiş olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın:KK36:

:KK5: :KK5: ben sevmem aslında ama iyi süt yapıyor diyete de uygun diye yiyorum:)
Aynen yaaaaa güzel olurdu :KK200:
Coook geçmiş olsun canim .:KK200:
Romatizma olabilir mi canim.
Sanmıyorum canım. Dahiliye doktoru bir de kardiyolojiye görün dedi ama bakalım tahlil sonuçları ne diyecek.

08:30 minicik mandalina
09:30
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalıkpeynir zeytin
Avuç içi kadar ekmek

11:30 1 elma 3 bisküvi :KK11:
14:30 yoğurtlu brokoli bira ceviz

17:09 etli bamya 1 kase yoğurt
2lt su sıfır spor
Bisküvi olmasaymış harika bir menüymüş.

LAydLiNe LAydLiNe bu arada daha önce yarışıp yarışmadığımı yazmamışım forma. Deneme süresindeyken hamile olduğumu öğrendim. Listeye girmemiştim. Sadece 1 haftalık maceram var.

Dejavu yaşamaktan da korkmuyor değilim yine regl zamanım yine yarışmaya katıldım :skandal:
Yok canım yok sen içini rahat tut iyi düşün ki iyi olsun.
Bi posta misafir ağırladım gönderdim biraz sonra ikinci posta gelecek. Bugün menümü yazmicam sanırım :olamaz::skandal: yürüyüş de yattı :KK51:
Yaz sen yaz kötü de olsa yaz ki bir daha kötü olmasın.
Çok sessiz buralar hep mi böyle haftasonu diye mi
Arada böyle oluyoruz canım. Maalesef :KK43:
Bugünkü menüm

Sabah 11
2tane yumurta
1dilim beyaz peynir
Salatalık

Öğlen 14.30
1kase çorba

Akşam 18.30
8tane köfte
Birkactane patates kızartması

2litre su
Spor yok
Kahvaltı çok geç canım bir de akşamki patates kızartması olmamış onun haricinde çok güzel. Köftenin yanına ayran tavsiye ederim.
Herkese günaydın, ağır bir grip geçirdim:hasta:cuma işe gitmedim dinlendim. Hafta sonu hastalık birleşince kaçamaklar kaçamaklar :eek: şimdi yeniden toparlanma zamanı, güç toplamaya çalışıyorum. Sizler nasılsınız?
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Bol bol C vitamini şart bu mevsimde.
Günaydın canım çok geçmiş olsun.
Bende saldım baya ama birazdan tartılıp başlayacağım zararın neresinden dönersek kardır :nazar:
Daha tartılmadın mı? Hemen bekliyorum kilonu. Vee menülerini özellikle takip edeceğim. Sıkı takibimdesin haberin olsun.
09:30 domates salatalık zeytin peynir maydanoz yeşil çay ceviz

12:00 Türk kahvesi şade hurma kayısı incir
15:00 etli nohutlu bamya 1 mandalina ve yoğurt
19:30 1 havuç 1mandalina
22:00 bir bardak süt

2 lt su
nedense hiç açlık hissetmiyorum sadece canım ABur cubur istiyor
Güzel menü olmuş canım maşallah. Abur cuburdan uzak durunca bütün fazlalıklar gidiyor zaten.

Bisküvi olmasaymış harika bir menüymüş.

Yok canım yok sen içini rahat tut iyi düşün ki iyi olsun.

Yaz sen yaz kötü de olsa yaz ki bir daha kötü olmasın.

Arada böyle oluyoruz canım. Maalesef :KK43:

Kahvaltı çok geç canım bir de akşamki patates kızartması olmamış onun haricinde çok güzel. Köftenin yanına ayran tavsiye ederim.

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Bol bol C vitamini şart bu mevsimde.

Daha tartılmadın mı? Hemen bekliyorum kilonu. Vee menülerini özellikle takip edeceğim. Sıkı takibimdesin haberin olsun.
Güzel menü olmuş canım maşallah. Abur cuburdan uzak durunca bütün fazlalıklar gidiyor zaten.
97.4 kg çıktım bu sabah

Back
X