canım ,geçen cuma kendimi ödüllendirmek amacıyla pasta falan yemiştim ben..eşim dedi ki bak yeme yoksa 1 hafta boyunca ancak onu verirsin...doğruymuşşgeçen haftaya göre 300 gr az verdim..o da pasta börekler..bu hafta kendimi ödüllendirmiyorum-tatlicadiarzu-evet canım ya aynı sayılırız ama ben bu hafta çok az verdimm yaaa oysa çok dikkat etmiştim bu hafta ama sanırım beeni yavaşlatan c.tesi ve pazar ki yaptığım kaçamaklar oldu ama artık sözverdim kendime öle artık aşırıya kaçan kaçamaklar olmayacak sadece kendime pazar günü bir öğün serbest vercem tabi oda yine abartmadan olcak 55 ve hatta altını görcem bu kadar iddalıyım bakalımmm hazirana kadar durmak yokkkk
olsun beya 700 gr süper ya
sağol canım..haftaya daha iii olacak
şeytan diyorki bırak bu işleri boşver güzel olma giyme güzelim cicileri herkes her gördüğünde ne kadar kilo almışsın demeye devam etsin......ayna da kendini beğenmemeye devam et
offf yaaa
bu şeytanı dinlememek lazım
ben bu değilim ya
canısı sen dinleme o şeytanı .sabrettt sakın bozmaaa.ama adamları da bi ara konuş..niye böyle oldu diye.belki bir yerde hata yapıyorsundur..ama dostun olarak bence azz ve sık sık yeme düzenine geçsen ?metabolizma da hızlanırdı?
haftaya daha güzel kilolar vercez inşallaaaaaaaahcanım hadi bakalım haftaya ne olcak ben ne yapcam