Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ya bu arada löliz çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin babana inşallah. :Saruboceq: dilerim hayırlısı ile atlatırsınız. gitmek istediğinden eminmisin,melis seni izinli yazabilir bildiğim kadarıyla.yani 1 yada 2 hafta izin alabilirsin sanırım.ne güzel eş olmuştuk dicem ama doğru dürüst paylaşımda yapamadık.neyse sağlık olsunda.çok öpüyorum kendine iyi bak. :teselli:

löliz canım büyük geçmiş olsun
Allah acil şifa versin canım
dualarım seninle ve babanla
lütfen hemen iileşsin ve sende hemen aramıza dön

dosbacım nasılsın.nasıl gidiyor.benim için zor bir gündü diyebilirim.ufaklık artık yürüyor ya tut tutabilirsen.sabahtan beri doğru dürüst uykuda uyumadı ancak şimdi uyuttum.sağolsun eşimde arkadaşlarıyla buluştu ve hala gelmedi sinir küpü oldum ama şükürki oğlum uyudu ve rahatladım. şu yaz ayı gelsede sobayı kaldırsamvallahi bıktım artık ya.eziyeti bir yandan pisliği bir yandan güya geçen sene doğal gaz gelecekti ama hala bekliyoruz bakalım bu sene söz verdi başkan adayımız vede eski başkanımız.gelsede kurtulsak. öyle işte çok sıkıldım bugün çook.meliscim sanada gözün aydın demeyi unuttum ama şimdiden hazırla kendini bu tempoya umarım hayırlısı ile atlatırız.bu arada herkes nettedir dedim ama sadece dosba var gördüğüm kadarıyla.

canım iyim çok şükür ama sanki şiştim
sanırım yarının stresi başladı
oğluşun adına sevindim sende koşar zayıflarsın işte a.s
doğalgaz çok temiz ama bildiğim kadarıyla sizin oralarda soğuk oluyor yani bu sene oldukça masraflıydı ama yinede sobadan tabiiki iyidir canım
yaz gelecek ya ben ilk defa bu kadar yazı bekliyorum ben kış çocuğuyum severim karı ama bu sene artık bitsin istiyommmmm

MELİSİM CANIM YİNE YÜKLENMİŞSİN KARBONHİDRATA BU GÜN....AMA SENİN ÇOK SIKMANA GEREK YOK ZATEN KİLON İYİ ŞEKER...KİLO ALMAALIMDA:1shok:
ben ne yedim
sabah sucuklu yumurta SEKİZ TANE zeytin (yav çoooooook açtımm ve otokontrolüm yoktu hiç)
ara yok
öğle 1 elma 1çb süt
ara 1 dilim çikolata:utangac:
akşam 1dolma yoğurtbolca salata
şimdie kadar 1,5 lt su içtim devamı gelcek.yatmadan platei mide yaarım

evet evet :tomato: dağıttım bu hafta, sen iyi gitmişsin.

ben bugün 3 öğün süt
1 tane mercimek köfte
akşamda
1 kase çorba 1 kaşık kuskus pilavı
biraz da kuruyemiş yiyeceğim
3 lt su
bakalım yarın ne olacak

kuruyemişi abartmasan bari canım.

sefgülü kardeş takımcığım ve melisim a.s.
ben yarın bir aksilik olmazsa buralarda olmayacağım ve mehalimde biliyorsunuz okulda oluyor kilo bildirim saatinde.. bizim bildirimleri bu haftada size emanet ediyorum şekerler biliyorumki gözüm arkada kalmayacak... haftayada ben sizinkileri toparlarım söza.s.

listeler hazırlanınca paylaşım alanında birileri vardır mutlaka yardım isteyebilirsiniz bir başka takımın bakmasında fayda var juju bakabilir, aeben boşsa buralardaysa oda bakar... herkes bakar aslında... şimdiden teşekkür ediyorum...

tamam canım hallederiz, 12'ye kadar bildirir herkes herhalde.

Arkadaşlar selam ben bu hafta son kez aranızda oluyorum.Babam salı sabahı bir kalp krizi geçirdi o günden beri hastanedeyiz.Dün akşam yoğun bakımdan çıktı.Bu gün ablam kalacak yanında ben günlerdir hastanedeyim bu gece dinlenip yarın tekrar gideceğim.
Babam önümüzdeki hafta ameliyat olacak dolayısıyla uzun süre daha yokum.Bu gün eve gelince duş alıp tartıldım günlerdir yemek içmek olmadığı için şu anda kilom 56 şu durumda ben 1kilo 300 gram vermiş oluyorum.Sizleri tanımak çok güzeldi dostluğunuz, iyiliğiniz ve paylaştıklarımız için çok teşekkür ediyorum .sevgiyle

lölizcim çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin inşallah.
Hedefine 1 kilo kalmış, ister izinli ol 1 kilonu ver, ister mezuniyetini isteyelim püsküütden durumunu bildirip. Seni tanıumak da çok güzel, canım babandan haber ver arada gel uğra.

canım iyim çok şükür ama sanki şiştim
sanırım yarının stresi başladı
oğluşun adına sevindim sende koşar zayıflarsın işte a.s
doğalgaz çok temiz ama bildiğim kadarıyla sizin oralarda soğuk oluyor yani bu sene oldukça masraflıydı ama yinede sobadan tabiiki iyidir canım
yaz gelecek ya ben ilk defa bu kadar yazı bekliyorum ben kış çocuğuyum severim karı ama bu sene artık bitsin istiyommmmm

stres olma canım ne var stres olacak.
Bol su iç iner şişler.

inan aynen senin gibiyim dosba.bende sanırım ömrüm boyunca hiç bu kadar yaz gelsin istememiştim.artık gerçeten bunaldım ve dışarı çıkmak güneşin temiz havanın tadını çıkarmak istiyorum.ne olcak bilmiyorum.yorgunum çok yorgunum.sanırım yaşlılıktan değil ama yorgunluktan düşecem,beni kaldıracak adamda şuan dışarıda okey oynuyor gelde sinir olma. sanki benim çok izin hakkım varda birde kendisinin olacakmış.off offf :bbo:

Son düzenleme:
bu arada misafir varmış ama aşağıda sadece ben ve dosba görünüyoruz.melis anladığım kadarıyla sende burdasın ama aşağıda yoksun be gülüm.niye ki? :uhm:

kuruyemişi abartmadım
kuruyemişteki yağlar önemli diye yedim malum çok az yiyorum ne kadar vitamin ve omega3 kullansamda bağırsaklarım çalışsın istedim
şimdi 3 tane kaysı yedim şimdi ılık su içiyorum

kuruyemişi abartmadım
kuruyemişteki yağlar önemli diye yedim malum çok az yiyorum ne kadar vitamin ve omega3 kullansamda bağırsaklarım çalışsın istedim
şimdi 3 tane kaysı yedim şimdi ılık su içiyorum

kayısı iyidir zaten, ben de sandımki çekirdek, fındık fıstık yiyorsun :)

inan aynen senin gibiyim dosba.bende sanırım ömrüm boyunca hiç bu kadar yaz gelsin istememiştim.artık gerçeten bunaldım ve dışarı çıkmak güneşin temiz havanın tadını çıkarmak istiyorum.ne olcak bilmiyorum.yorgunum çok yorgunum.sanırım yaşlılıktan değil ama yorgunluktan düşecem,beni kaldıracak adamda şuan dışarıda okey oynuyor gelde sinir olma. sanki benim çok izin hakkım varda birde kendisinin olacakmış.off offf :bbo:

canım biliyorum bebişle hiç bi yere çıkamıyorsun ama arasıra eşine izin ver mesela ayda bir defa... erkekleri çok sıkmamak lazım tabii çok gevşek asla bırakmamak lazım!!!
ya oğluşunu kaynana bırak bi gün seni yemeğe sinemaya ne bileyim sevdiğin bi şey yapmaya gitsenize... tabii şartlarını bilmiorum ama imkanın varsa iyi gelir

erkekler bizim gibi düşünmüyorlar ki canım, çocuk olsun ama hayatımız hiç değişmesin derdinler, yine sorumluluğun çoğu sen de, yapıları bu kızmamak lazım.
Ben söylenince eşim "sen annesin" diyor, olay bitiyor.
Ama dosbanın dediği gibi kayınvalidene bırakma olanağın varsa arada değerlendir. Ben eşime ya da anneme bırakıp kuaföre ya da markete gidiyordum evde oturduğum dönemler, acayip mutlu geri dönüyordum.

kızlar ben şimdi çıkıyorum bugün gerçekten çok yorulmuşum.umarım yarın görüşürüz.öptüm . iyi geceler.

Back
X