• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bende tereyağlı etli nohutlu pilav severim sonra dışarıda satılan tavuklu pilavı severim ama yemiyorum :)

ben ne pilavlar severim deeee
hiçbirini yapmıyorum yememek için
1 dilim ekmeğin muadili bile değil yediğim

dışarıda satılan tavuklu pilavı hiç denemedim ben
gerçi bizim buralarda o kültür yok
şu filmlerde olan pilavlardan mı dediğin

Aklıma ne geldi kızlar biliyormusunuz burası çok popüler site ya acaba ünlüler de gelip bakıyormudur yada üyemidir mesela latiska latiska sibel canmış düşünsenize :)))) :KK70: @ada81 gülben ergen

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

bari en gıcık olduğum kadınlardan birine benzetmeseydin :KK70::KK70::KK70:

kiii fotomu da göndermişim, sibel can nere ben nereeeee :KK70::KK70:

ilahi hebelee hübeleeeee

iltifat kabul etmemi bekliyorsan, sen bu hatunu seviyorsun demek ki :KK53:

Durdum durdum akşam akşam bozdum. Bu çocuk beni öldürecek her gün benle kavga ediyor. Tablet yok dedim diye demediğini bırakmadı. Nefret ediyormuş benden sevmiyormuş. Bıkmış benden. Besle büyüt yaranama :KK43:
çok üzücü oluyor değil mi bunları duymak gerçekten çocuk büyütmek çok zor sanat gibi birşey yetenek lazım bilgili olmak lazım bizde de oluyor bazen eskiye göre daha iyiyiz çünkü televizyon kapat deyip kenara geçmiyorum haydi televizyonu kapat dışarıda bisiklet sürelim veya boya yapalım veya evde saklambaç yakalamaç oynayalım gibi alternatif sünüyorum eğer alternatifin yoksa tableti bırakması çok zor
Yok ya motivasyonumu yakalayamıyorum bir türlü. Olmuyor nedense. Mutsuzum aslında. Kendimi yiyerek rahatlatmaya çalışıyorum.
motivasyonu sağlamak diyet yapmaktan daha zordu Benin için ama yakaladım ve bırakmıyorum onu artık arada bir sallanıyorum ama yıkılmıyorum hedefe odaklandım artık
Disarda yeme kültürümuz pek yok bi her hafta adana yeriz o kadar... kızımda bilmez hamburger vs hic yemez evde anne hamburgeri yapiyorum ona :KK66:))
Fazla gelenim gidenim yok dogru ama evimde abur cubur kek pasta borek eksik olmaz....bugun evdekilerin menüsü tarhana çorbası ve tavuklu pilavdi bugun... ben bayilirim bulgurlu tavuk pilavina ama nefsime hakim oldum....
bizde çok oluyordu her hafta neredeyse ama eşim bu ara çok yoğun bana sen kendin çocuklarla git diyor bende onu istemiyorum
Gerçekten seni tebrik ediyorum nefsine çok hakimsin
Bencede daha sağlıklı olmuş böyle daha çok beğendim menünü :KK66:

Tabiki çalışkansın gayet istikrarlı gidiyordun analizinde de bunu gördük zaten
evet daha iyi olacak bunhafta söz
İyi akşamlaaar ben geldim kızlar :KK25:

felaket derecede yeme ataklı bir gün geçirdim. Eğer perşembe değil de Cuma ve sonrası olsa asla kendime eziyet etmezdim yerdim herhalde :sus:
Bu da benim menüm , geçmişe gidip geliyorum

Kahvaltı 08:00
2 haş yumurta
1 kk peynir
Marul maydanoz

11:00 sütlü Türk kahvesi

Öğle 12:00
Fırınlanmış 1 kabak 2 küçük kapya biber
4 yk yoğurt + 1 tk Pulbiber

13:00 yarım portakal
15:00 sütlü türk kahvesi. 1 kuru incir

Akşam 18:30
Fırınlanmış 1 kabak 2 küçük kapya biber
4 yk yoğurt + 1 tk pulbiber
1 yk bulgur pilavı

2,5 lt su
Menü gayet güzel
Ben kaçamak yaptın diye kızmadım insanın canı istiyor yapacak bişey yok kaç ay diyet yaptın zaten akşam dengelemişsin spor da yapuyorsun hiç canını sıkma. Altın çilek ne bu arada

İnsan canı sıkkın olunca hep yiyesi geliyor yada kiminin iştahı kesiliyor.sıkma canını çocuk adı üstünde hayat ondan ibaret sanıyolar

Ama sonra daha da mutsuz olacaksın bu sefer kilo alıyorum diye

Teşekkür ederin sevindm şimdi hep düzenli yicem artık 🤗🤗
evet dengelemeye çalıştım
Bir ara bayağ meşhurdu altın çilek iyi kilo verdiriyormuş çok lezzetli bir meyve eşim almış ilk kez yedim bundan sonra hep alacağım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım rabbim emeklerinin karşılığını versin inşallah
afiyet olsun canım güzel menü
mantı poğaça olmamış perşembe perşembe yarından itibaren ikimiz düzgünce başlamalıyız
ergenliğe giriyor herhalde canım sabret rabbim yardımcın olsun inşallah

Ben de bugün dayanamadım akşam yemekte tavuklu pilav vardı bi kaşık yedimm
aynen yarın yeni bir hafta ve ipin ucunu kaçırmayacağız bu sefer
Sizce ideal evlenme yaşı kaç olmalı
ben 30 yaşında evlendim ama erken evlenmeyi tercih ederdim mesela 23-25 aralığında
Ne kadar geç evlenirsen o kadar hataya düşüp yara alıyorsun ama işte ruh eşini bulmak çok önemli gerçekten emin olduğunda hemen evlen hiç kaçırma ve 30 yaştan sonra çocuk sahibi olmak daha kötü
Nasılsıniz kızlar. Yarın tartı günü durumlarıniz nasil
ben az önce tartıldım Cuma günkü kilom geldi sabaha 1 kg düşse iyi olur bazen olmuyor işte
guzel menu afiyet olsun canım
Super az ve öz afiyet olsun canım
guzel canım afiyet olsun
zaten pısmanlık yasamıssın pogaca için keske persembe olmasaydı ama yapacak bısey yok :KK66: afiyet olsun canım aksami hafif gecırmekle ıyı yapmıssın
yemek yememeyi eziyet olarak gorme canım :KK70: gayet guzel doyurucu beslenmıssın aslında ama nıye acıktın anlamadım afiyet olsun canım

17 yasında evlenmiş biri olarak bu soruyu ben yanıtlamasam iyi olurdu aslında :KK70: bence 20 23 arası iyidir eger okumuyorsan :KK66:
Bugunku menüm
8.00 sekersız kahve

10.00 1 yumurta 1 salata domates 5 zeytin

12.00 yarım kase yogurt lu az bulgurlu corba
1 portakal

18.00 1tabak sebzeli etlı turlu 2 bardak ayran salata

2.lıtre su
ben beğendim menüyü

ben ne pilavlar severim deeee
hiçbirini yapmıyorum yememek için
1 dilim ekmeğin muadili bile değil yediğim

dışarıda satılan tavuklu pilavı hiç denemedim ben
gerçi bizim buralarda o kültür yok
şu filmlerde olan pilavlardan mı dediğin
Ya İstanbul’da çok var öle kıyı köşelerde nedense ben çok seviyorum utanıyorum da alıp yerken zira tipim sokakta yemek yemeğe pek müsait olmuyor
İnsan İngiliz kraliyet ailesinden olunca zaar :KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

bari en gıcık olduğum kadınlardan birine benzetmeseydin :KK70::KK70::KK70:

kiii fotomu da göndermişim, sibel can nere ben nereeeee :KK70::KK70:

ilahi hebelee hübeleeeee

iltifat kabul etmemi bekliyorsan, sen bu hatunu seviyorsun demek ki :KK53:
Ay o an aklıma o geldi evet seviyorum böyleedalı edalı söyler kıvırır ya taklidini yaparım sesim de pek yanıktır patlatayım mı abla bir şarkı :KK70:

MuMu85 MuMu85 Anka Anka ben de bu hafta mens dolayısı ile biraz sapıttım sanırım.
çok tatlı vb yemedim de, bulgur tükettim, dün de bugün de
dün eve çok geç geldik, yorgunluktan menümü bile girmemişi, girecek bir menü de değildi hani

akşam birsürü çiğköfte yedim
sadece salatayla

bugün de öğlen bulgur köfteli tavuklu çorba yedim
gerçi ben listede değilim, ama 60 lı bir rakam göremeyeceğim yine
hep bi yemek isteği var 2 gündür
bugün 2 tane de muz yedim mesela :KK22:
hasta olmam da etkili oldu, niyeyse diyet moduna sokamadım kendimi o haldeyken
tek artım dün de bugün de birer saat yürüyüş yapmış olmam

listem gelsin
LAydLiNe LAydLiNe
9.30
2 kaşık yulaf lapası+ 1 muz+ 1 ceviz+5 fındık karışımı

12.30
bulgur köfteli tavuk çorba
1etli biber dolma
1 kase yoğurt

16.00
1/2 ayva+ 1 muz

19.00
ızgara kuş başı+adana (sanırım 1,5 porsiyon yedim)
1 dilim ekmeğe tekabül lavaş
bol salata
(rakı yok, tatlı yok, kuruyemiş yok)

su ancak 1 L
hastalandığımdan beri su içemiyorum
1 saat yürüyüş

Ya İstanbul’da çok var öle kıyı köşelerde nedense ben çok seviyorum utanıyorum da alıp yerken zira tipim sokakta yemek yemeğe pek müsait olmuyor
İnsan İngiliz kraliyet ailesinden olunca zaar :KK70:

tipini yirimmm
bak merak ettim şimdi seni..
sokakta yemeye müsait olmayan tip ne ola ki :KK48:

Tam 1 saat kızı uyutmaya çalıştım nerdeyse ben uyuyacaktım o uyumadı. Bende postaladım babaya daha oyun oynuyorlar :işsiz: çok yorgunum menümü yazıyım bari

MuMu85 MuMu85 Anka Anka ben de bu hafta mens dolayısı ile biraz sapıttım sanırım.
çok tatlı vb yemedim de, bulgur tükettim, dün de bugün de
dün eve çok geç geldik, yorgunluktan menümü bile girmemişi, girecek bir menü de değildi hani

akşam birsürü çiğköfte yedim
sadece salatayla

bugün de öğlen bulgur köfteli tavuklu çorba yedim
gerçi ben listede değilim, ama 60 lı bir rakam göremeyeceğim yine
hep bi yemek isteği var 2 gündür
bugün 2 tane de muz yedim mesela :KK22:
hasta olmam da etkili oldu, niyeyse diyet moduna sokamadım kendimi o haldeyken
tek artım dün de bugün de birer saat yürüyüş yapmış olmam

listem gelsin
LAydLiNe LAydLiNe
9.30
2 kaşık yulaf lapası+ 1 muz+ 1 ceviz+5 fındık karışımı

12.30
bulgur köfteli tavuk çorba
1etli biber dolma
1 kase yoğurt

16.00
1/2 ayva+ 1 muz

19.00
ızgara kuş başı+adana (sanırım 1,5 porsiyon yedim)
1 dilim ekmeğe tekabül lavaş
bol salata
(rakı yok, tatlı yok, kuruyemiş yok)

su ancak 1 L
hastalandığımdan beri su içemiyorum
1 saat yürüyüş
Nasil bas edicez biz bu ataklarla ya bezdim.valla

Tam 1 saat kızı uyutmaya çalıştım nerdeyse ben uyuyacaktım o uyumadı. Bende postaladım babaya daha oyun oynuyorlar :işsiz: çok yorgunum menümü yazıyım bari
Ya benimkide bi.kac gündür acayiplesti,emmek istiyor veriyorum 2 cekiyo birakiyo bi kac kere tekrar edip basiyo cigligi süt yok diycem ama sıkinca geliyo ,ne istiyo bu veled yaw

04 Nisan Perşembe

Kahvaltı 08.00
1 haşlanmış yumurta
4 yk lor
2 tk tahin pekmez
2 d tahıllı ekmek

Ara 11.00
3 gün kurusu
2 ceviz

Öğle 13.30
6 yk lahana yemeği
1 bardak yoğurt
1 d tahıllı ekmek

Ara 17.30
1 elma
10 fındık

Akşam 19.30
1 kepçe ezogelin çorbası
3 kaşık tavuk sote -2 köfte
Salata - 1 d tahıllı ekmek

Ara 21.00
250 ml kefir

Su 2.5 lt
50 dk kardiyo yürüyüş

Ya benimkide bi.kac gündür acayiplesti,emmek istiyor veriyorum 2 cekiyo birakiyo bi kac kere tekrar edip basiyo cigligi süt yok diycem ama sıkinca geliyo ,ne istiyo bu veled yaw

Ay hiç bilmiyorum ya. 2 aylık falanken anneme demiştim çocuk bakmak bana göre değilmiş diye. Bayılıyodu uykudan ya aldım geldim uyutmaya yok uyumaz. Bilsem uyumicak boşuna uğraşıp kendimi yormam. Bi temmuz anneleri grubuna uğriyim bakiyim atak matak mı var bu aralar :KK70:

çok üzücü oluyor değil mi bunları duymak gerçekten çocuk büyütmek çok zor sanat gibi birşey yetenek lazım bilgili olmak lazım bizde de oluyor bazen eskiye göre daha iyiyiz çünkü televizyon kapat deyip kenara geçmiyorum haydi televizyonu kapat dışarıda bisiklet sürelim veya boya yapalım veya evde saklambaç yakalamaç oynayalım gibi alternatif sünüyorum eğer alternatifin yoksa tableti bırakması çok zor
Canım 10 yaşında o. Ödev yapması lazım. Test çözmesi lazım. Okulda 2. ydi 5. olmuş bu denemede. 1 saat tablet veriyorum zaten. Ödevini yap testini çöz yine al dedim diye bağırmaya başladı.
Onla satranç, tangram vs oynamam lazım ama benim kafam götürmüyor artık satranç. Hemen mat oluyorum eee sen oynamamak için yeniliyorsun diye ağlıyor bu sefer:(

Ay hiç bilmiyorum ya. 2 aylık falanken anneme demiştim çocuk bakmak bana göre değilmiş diye. Bayılıyodu uykudan ya aldım geldim uyutmaya yok uyumaz. Bilsem uyumicak boşuna uğraşıp kendimi yormam. Bi temmuz anneleri grubuna uğriyim bakiyim atak matak mı var bu aralar :KK70:
Valla şu an birini emzirip birini sallıyorum. İnanılmaz bebeği kıskanıyor gitmiyor babasına:( bebek de uyumuyor bi türlü. Ağız tadıyla depresyona bile giremiyorum :kizgin:

Back
X