Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugün şehir dışına çıktım ondan baya dağıldı hersey

Sabah 12.00
1 kase mercimek çorbası küçük dilim ekmek

Öğle yok
Aksam
8.00
Yolun yorgunluguyla menemen pide çeyrek çay yani kötü bir akşam oldu
Yarın umarım güzel geçer
Su içemedim 1 lt ancak spor yok
Sen kımdın o_O o_O :olamaz:

Selam kızlar :KK25:

Misafirim vardı iftara çok yorgun ve uykusuzum :uykucu:

Kilo bildirimi
Cuma = 82,1
Güncel = 81,6
Fark = 0,5

Hem wc problemim var (3-4 gün falan oldu) hem de regl olmam lazım karnım davul gibi ona rağmen eksi hayretlerdeyim :KK64:
:skandal::skandal::skandal:
Su saniyeden itibaren tatli yemegi birakiyorum :deli: :D :D

zaten verme nıyetım yok almıyorum ya o yeter.. Cok sıkıldım 4 ay aralıksız diyet yaptım canımın ıstedıgı seylerı suan yıyorum orucu kilo almadan bitireyim yeter.. Oructan sonra devam eskı duzenıme.. Listeyi olumsuz etkılemem her hafta 300,500 verırsem yeter suan eksıdeyım zaten 🤗🤗
en fazla 1,5 litre Icıyorum bıraz daha ıcmeye calısayım
Az yiyon ondan dedim

Ne diyelim afiyet olsun emzirdigin için vucut istiyor sahurda yediğin içinde vücut yakacaktır gün içinde miktarı cok muydu bide guccuk olanlardanmi😋
Bayadır tatlı yemiyordum. Hafiflemiş gibiydim. Evet küçük olanlardan. Sayısını bilemiyorum 5 i geçmiştir ben başladım mı bitirmeden duramıyorum😭😭😭

Bayadır tatlı yemiyordum. Hafiflemiş gibiydim. Evet küçük olanlardan. Sayısını bilemiyorum 5 i geçmiştir ben başladım mı bitirmeden duramıyorum😭😭😭
Bende oonu çok seviyorum taze olanı değilde bir gün beklemiş olani daha cok hoşuma gidiyor 5 tanede çok değil yavvv:KK48:

Bende oonu çok seviyorum taze olanı değilde bir gün beklemiş olani daha cok hoşuma gidiyor 5 tanede çok değil yavvv:KK48:
Bu da dünden beri duruyordu baktım çöpe gidecek bi tane yiyim bari dedim benim midem çöp ya 😠 sonra 1 tanr daha 1 tane daha derken kaç oldu hatırlamıyorum 😩 uyumuyorum mutfak toplayıp çamaşır katlıcam bakalım inşallah yakarım 😩

Bu da dünden beri duruyordu baktım çöpe gidecek bi tane yiyim bari dedim benim midem çöp ya 😠 sonra 1 tanr daha 1 tane daha derken kaç oldu hatırlamıyorum 😩 uyumuyorum mutfak toplayıp çamaşır katlıcam bakalım inşallah yakarım 😩
o çöp mide bende de varmışlar haberim yokmuş diyete başladığımdan beri yemiyorum yaptığım tatlı börek cooregi hep küçük borcamlarda yapiyorum onu bile ev halkı zor bitiriyor demekki herşeyi ben yiyormusum bitsin diye düşün 26 cm kalıba pasta yaptım pazardan beri bitiremediler

Ben de uyumuyacağım mutfak toplayacağım

o çöp mide bende de varmışlar haberim yokmuş diyete başladığımdan beri yemiyorum yaptığım tatlı börek cooregi hep küçük borcamlarda yapiyorum onu bile ev halkı zor bitiriyor demekki herşeyi ben yiyormusum bitsin diye düşün 26 cm kalıba pasta yaptım pazardan beri bitiremediler
Yaa dimi ben yapmıyorum evde işte dün hazır almışlar
Ben de uyumuyacağım mutfak toplayacağım
Kolay gelsin sana da canım. Daha başlayamadım ben telefonu bırakıp.

Back
X