Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Osmaniyeyi yazin gorsen sicaktan kacarsin canim feciii🤗🤗 ablam gecen yaz geldi 1 hafta zor kaldi delirecem bu ne yaaa diyor ...nasil kaliyorsunuz diyor... eee mecbur esimden dolayi insallah seneye tayin olur diyoruz...
Yine de soğuktansa sıcağı tercih ederim canım:KK53: Neyse oralı değilmişsin

Bugun menu
Sahur 23.00
1 kase yogurt semizotlu

Iftar 19.42
150 gr kiymadan kiymali yumurta ( 1 yumurta)
5 yk yogurt
Patlicanli semizotlu salata

2 lt su icmeye calisacam.... LAydLiNe LAydLiNe

Spor
35 dk eliptik yapıldı
60 dk tempolu yürüyüş yapıldı...
Canım bir şey soracağım hep semizotu yiyorsun ya özel bir nedeni var mı? Zayıflamada etkili mi? Kız gizli sırrın buysa söyle de biz de yapalım :KK70: :KK70:

Canım kilonu yazacaktın hani? Daha yazmadın :işsiz:
Yaaa çokk özür dilerim ben unuttum kii o_O o_O o_O
Cumadan umudum yok gibi kendimi bayrama saklıyorum :D :D paket yapcam sana hediye olarak

Kız bir sürü tulum peyniri yemişsin, tulum peynirinin kalorisi yüksek. Bak söylüyorum ona göre :KK53: :KK53: Cuma seni geçersem üzülme diye:KK70:
Evet ya tulum yağlıydı ama çok yemedım kız :KK22::KK22:
Regl olcam zaten Cumaya mucize olur seni geçmem amma ben mucizelere inanırım :KK25::KK25::KK25:

Canım bir şey soracağım hep semizotu yiyorsun ya özel bir nedeni var mı? Zayıflamada etkili mi? Kız gizli sırrın buysa söyle de biz de yapalım :KK70: :KK70:
Canim semizotu kabizliga cok iyi geliyor... benim makat catlakligim var ve kronik maalesef bir gun wc ye cikmamak bile mahvediyor... bu yuzden semiz otu yazin cok tüketiyorum tabii ayni zamanda cok faydalı...
Kişinda bol dereotu ve marul tuketirim...

Yaaa çokk özür dilerim ben unuttum kii o_O o_O o_O
Cumadan umudum yok gibi kendimi bayrama saklıyorum :KK70: :KK70: paket yapcam sana hediye olarak

Evet ya tulum yağlıydı ama çok yemedım kız :KK22::KK22:
Regl olcam zaten Cumaya mucize olur seni geçmem amma ben mucizelere inanırım :KK25::KK25::KK25:
Neyse üzülme canım, ben bugün artı gördüm tartıda:KK70:Bayrama ben sana daha büyük bir paket hazırlıyorum ona göre:KK53::KK70:

Back
X