Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hep sahur da iftarda peynir yoğurt oluyor oyüzen iftardan sonra yatınca alayım diyorum unutuyorum vitamini kullaniyonmu
ondan da 2-3 ayda bir ampul hüplettim canım ilk zamanlar biraz iştah açtı ama oda iyi geldi şimdi bayram sonrası bi tahlil bakayım d vitamini yükselmediyse bir ampul daha içerim...

Ama sürekli tartılmak sizi olumsuz etkiliyor. Sonuçta toksun sabah kalktığında. Keşke size söz geçirebilsem de tartı işini haftada bire çeksek ama bu konuda kimseye söz geçiremiyorum. :KK43::KK43::KK43:
Bir kere tartıldım daha. Kaç olduğumu bilmiyorum bile 😅😅 Cuma’yı iple çekiyorum 🙏🏼🙏🏼
benim demir ve d vitamini düşük :KK43: eşim reçetemi yaptıracak bugün

çarkın döndüğünü hissediyorum.. galiba zayıflayacağım :rolleyes:
D vitaminin eksikse Arada güneş görsün vücudun kollarını falan aç arkadaşım. Yanlış anlamadıysam kapalısın(tesettür deniyor sanırım) haliyle d vitamini eksikliğini ömür boyu yaşamamak için fırsat bulduğunda müsait ortamda kolları bacakları güneşlendir. ☺️☺️
ahhh o suda bende olsam vucudim kayniyor
Hiç sorma ne güzel geldi anlatamam 🎊🎉🎊🎊

isguzarlik yaparlar kaptanım en iyisi evde yapmakta o ilk fırından çıkınca kokusu
Ayyy fırından çıkan ekmek demeyinnn. Üstüne güzel şeyler sürüp yediğim günler geliyor aklıma 🙈🙈🙈 kayınvalidem efsane ev ekmekleri yapar, Hemde ekşi maya ile. Hazır maya bile kullanmıyor. Yıllardır ekşi mayaaa. Ama zahmetli olduğu için her zaman yapamıyor 😔😔 İstanbul’a gidecek olursam söyleyeyim de yapsın 😍

Bir dahakine yalıtımlı ve ara kat daire tut canım ben çok memnunum yazlar serin kışın ılık
bu sene taşınmayı düşündük ama şubatta tayin hakkımız var açılan yerlerden beğendiğimiz il olursa yazacağız... bir yıl için taşınmayalım dedik o yüzden kaldık.. yoksa kışın çok soğuk oluyor...

bu sene taşınmayı düşündük ama şubatta tayin hakkımız var açılan yerlerden beğendiğimiz il olursa yazacağız... bir yıl için taşınmayalım dedik o yüzden kaldık.. yoksa kışın çok soğuk oluyor...

Bakalım nereye çıkacak tayin, kaç sene de bir tayin çıkıyor size..Bence sen ege ye gelmelisin :)

Günaydın kızlar bu sayfadan sonra sohbete katılacağım çünkü neredeyse 100 sayfa geçmiş var :KK57::KK57: hatta haftasonunu da sayarsam 100 ü de geçer kesin :KK48: güzel bişey ama sohbet akıyor grupta :KK19: ben de bugünden itibaren düzenli katılıcam artık sohbetinize :KK51:

doktora gittim size kısa bi bildirim yapayım bu konuda.. teşhis gizli şeker :olamaz: şeker hastası değilim ama olmama ramak kalmış.. en iyi ihtimalle 10 sene sonra olurmuşum ama 10 seneye kalmaz dedi. şekerim yüksek 3 aylık şekerim de yüksek kolestrol hafif yüksek sınırı geçmemiş ama geçmemesi için dikkat et dedi.. kesinlikle kilo vermelisin diyetisyen eşliğinde dedi.. öğün atlamadan 5-6 öğünlü bi diyet yapacaksın dedi seni diyetisyene sevk ediyorum dedi de yok göndermeyin burası evime çok uzak yakın bi yere giderim ben dedim ama mutlaka git dedi.6 ayda bir kontrol dedi. ya bissürü şey dedi de.. insülin direnci olabilir dedi onu istememiş testte baktım keşke söyleseydim ama kandaki bulgular var olduğunu gösteriyor. b12 sınırda, demir düşük, d vitamini yerlerde :olamaz::olamaz::KK14: yani demem o ki bu sonuçlarla baya bi sınıfta kalmışım.. ve internetten baktım gizli şekerin tümmm belirtileri bende var ama anladım şeker var bende dedim gittim ve çıktı çok şükür henüz diyabet değil onun dönüşü yok ama bunun var.. düzenli egzersiz, sağlıklı beslenme ile kurtarabilirim.

canım çok sıkkındı dün akşam yürüyüşe çıktık görümcemle 11000 adım olmuş dün akşamları çıkalım dedik ramazandan sonra sıkı bi diyet ve egzersiz programım olacak :KK51:
Geçmiş olsun canım, hemen düzenli bir diyete ve egzersiz programına başla. Sağlığını ihmal etme😊

:dondurma::dondurma::dondurma::KK6::KK6::KK6:
Bı bakmışsın ki senın ki duruyor benim ki puffff olmuş

Çok çok gecmiş olsun yetişkınlerde ateş sıkıntılı oluyor ağır gecırmiştir...

Yeni yaşın kutlu olsun canım :KK37::KK36::KK37::KK36:

:KK42::KK42::cry::cry::cry::KK42::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:
Hayırdır ben çıkınca hemen başka limanlara yelken açmışsın...
Aynı taktik bıde aynı kılodayız:KK11::KK11::KK11::KK11:
Sen ınanma kanma o benim :KK53::KK53::KK53::KK53:
S sisyphos

Sen kaç yasındasın nerdesin üni mi
Kız ne yapayım seni bulamıyorum burada :KK53: :KK53:

Benim arkadaslarim orada ada tam senlik buralar diyorlar...🤗🤗🤗kismet bakalim insallah

Ben sırf deniz var diye her yeri beğenemem canım Antalya merkez mesela köyden hallice :( yazın gezilecek zaman nemden dışarı adım atılmıyor havasında da pis bir koku var..Çanakkale öyle değil mesela havası püfür püfür yeşil mavi bir arada Gelibolu da iyidir..Kısaca ben yeşilin kucakladığı maviyi seviyorum Marmaris gibi :KK200:

Back
X