Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hoşgeldin canım. Kilomız, boyumuz ve hedef kilomuz aynı :) umarım istediğin kiloya sağlık bir şekilde ulaşırsın. Şu anda uyguladığın bir yöntem var mı?
tam olarak içine neler koyuyorsun canım? ben de bizim kızlara yapayım şeker yoksa.
Ne kadar güzel. Çevremde bana diyet ve spor konusunda eşlik edecek kimse yok. Burası iyi gelecek bana da :)
Yaptığım en olumlu şey bebek emzirmek diyebilirim. Bir ara sabah erken kalkıp bir limonlu ılık su içiyordum. Ama ekmeği çok seven bir eşim ve hamur işi ve kızartmalardan çok iyi anlayan bir ablam var (çocuğa bakıyor) Şerbetli tatlılar, ekmekler ve çikolata fındık ezmesi gibi ürünler her zamankinden daha sık giriyor eve :KK43:

Sen neler yapıyorsun canım?Belirli bir rutinin var mı acaba? Ya da bana verebileceğin bir öneri?

Normalde yemezler ama belki hurmalı vb doğal şekerli bir tarifse yuttururum diye sordum 😀
oğlum 10 aylık ona 2 yaşına kadar şeker vs yedirmemeyi düşünüyorum kızlarım cok bağımlı çikolataya vs abur cubura keşke hiç tanismasalardi bağımlılık yapıyor ömür boyu kurtalamiyorlar tabi oda pek mümkün değil dün kv oğluma çikolata vermiş cok kızdım bir daha verme lütfen dedim inşallah son olur

Ahh yemeği hangimiz sevmiyoruz ki 🤗🤗 benimde dehşet yeme potansiyelim vardi .... suan midem kuculdu istesemde yiyemiyorum cok rahatsiz oluyorum...
Metabolizmanin kiymetini bil canim.. ben kacamak yapinca kilo veremiyorum ama sen ona ragmen kilo verdin ;))
Böyle oluncaya diyorumki nasıl olsa veiyosun çok kasma ye Bi dilim diye diye kendimi kaybediyorum ben canım sıkılınca çok yiyorum yiyerek cezalandırıyor bu arada ondan kaybettim kendimi sanırım

Cok şükür iyi canim sanirim benimkide zerdacaldan oluyor... asya rahatsizlaninca bi düşündüm benimde midem zerdacaldan sonra top gibi bisey sıkmaya basliyordu...
hmm bırakınca geçtiyse muhtemelen ondandır.
Ne kadar güzel. Çevremde bana diyet ve spor konusunda eşlik edecek kimse yok. Burası iyi gelecek bana da :)
Yaptığım en olumlu şey bebek emzirmek diyebilirim. Bir ara sabah erken kalkıp bir limonlu ılık su içiyordum. Ama ekmeği çok seven bir eşim ve hamur işi ve kızartmalardan çok iyi anlayan bir ablam var (çocuğa bakıyor) Şerbetli tatlılar, ekmekler ve çikolata fındık ezmesi gibi ürünler her zamankinden daha sık giriyor eve :KK43:

Sen neler yapıyorsun canım?Belirli bir rutinin var mı acaba? Ya da bana verebileceğin bir öneri?
ben online diyetisyen desteği aldım ama 3 ana 3 ara öğün yaramadı bana, bıraktım. Sık beslenmiyorum. 2 ana öğün yetiyor.
Önceleri haftada bir gün kaçamağım oluyordu yalnızca, bu bile iki ileri bir geri gitmeme sebep oldu. İki haftadır tamamen kestim kaçamakları.

Bir de hareketimin az olduğunu fark ettim, bu aralar sürekli hareket etmeye çalışıyorum.

Son olarak @ada81 arkadaşımızın Önerisi ile porsiyonlarımı kaşık hesabı belirlemeye başladım.
Bakalım sonuçları göreceğiz.
Bir de su konusu çok önemli. 2 lt suyumu mutlaka içmeye çalışıyorum.
oğlum 10 aylık ona 2 yaşına kadar şeker vs yedirmemeyi düşünüyorum kızlarım cok bağımlı çikolataya vs abur cubura keşke hiç tanismasalardi bağımlılık yapıyor ömür boyu kurtalamiyorlar tabi oda pek mümkün değil dün kv oğluma çikolata vermiş cok kızdım bir daha verme lütfen dedim inşallah son olur
ben de çok mücadele ediyorum ama çocuklarla konuşunca anlıyorlar, denemeni öneririm. Bugün değilse bile bilinçaltılarına işleyeceğini umuyorum. Mesela paketli birşey aldıklarında içini okudunuz mu? İçinde neler var diye sürekli soruyorum. Çocuklara daha sağlıklı alternatifler üretmeye çalışıyorum. Evde yapmaya çalışıyorum bazı şeyleri.
Tamamen engellemek gerçekten zor

Afiyet olsun bende yedim hala wc yok bende :(
Bende de yok ya
hoşgeldin canım. Kilomız, boyumuz ve hedef kilomuz aynı :) umarım istediğin kiloya sağlık bir şekilde ulaşırsın. Şu anda uyguladığın bir yöntem var mı?
tam olarak içine neler koyuyorsun canım? ben de bizim kızlara yapayım şeker yoksa.
1 çb süt 3yk chia, 4 hurma, 1tk kakao, ceviz

Öğlen hazırladım geceye içindeki hurmalar ermişti tam bir tatlı olmuş kıvamı aynı puding gibiydi arada çıkarıp karıştır geri koy içins ne atacağın sana kalmış kuru meyvey çeşitleri kuruyemiş çeşitleri

Kızlar msnumu vereyim
Sabah 10 30
2 has yum Az peynir salatalık çay

Ara 15 de
1 bardak ayran 5 badem

Saat 17 de
1 has yum
Domates salatalık az peynir 2 dil form ekmek Çay

Su 2 lt
Spor 45 dk leslie
Afiyet olsun güzel ve dengeli
Geçmişi okumadan menumu vereyim sonra ben derinlere dalacagim 😂😂
Sahur
5 yk kaşarlı mantar
1 dilim kepek ekmeği
1 dilim beyaz peynir
domates köy biberi

iftar : 1 kase yoğurtlu çorba ( köfteli nohutlu eristeli )
1 kabak 1 patlıcan karnıyarık
5 yk semizotu salatası yoğurtlu
3 yk çoban salata

su 2 lt
Afiyet olsun
16 mayıs perşembe
LAydLiNe LAydLiNe

9.00
2 kaşık yulaf 3 kaşık nesfit süt karışımı

12.00
1 porsiyon zy sarma

16.00
2 elma

20.00
1 kase şehriyeli tavuk çorbası
3 yumurta büyüklüğünde mercimekli köfte
salata

21.30
2 ceviz
2 gün kurusu
menüye baktığımda gözüne ilk çarpan sarma porsiyon derken ne kadr mesela bde akşam mercimek köftesi biraz karbonhidratlı bi menü olmus sarma yerine corba 1dilim ekmek salata olsaymis daha iyi olurdu

16 05
Sahur
1 dilim ekmek
30gr beyaz penir
1 has yumurta
2 tam ceviz
3hurma 1 bardak süt
Iftar
1 hurma
1kepce tarhana çorbası
10dk ara
8yk fasulye turlu (kaşıklar dolu dolu degildi)
2yk yoğurt 1 dilim ekmek salata (yağsız limonlu)
Ara 10.30
1 bardak süt
1 kase çilek (yaklaşık ufaklarda 10 12 tane)

LAydLiNe LAydLiNe takıma beni de katabilir misiniz?

Kullanıcı Adı : black cat
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:Mimar
Yaşınız :35
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:Ankara
Boyunuz :169
Kilonuz:79.2
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :Bir dönem pilates ve sıkı bir diyet ile 65 kiloda seyrettim. Sonrasında evlendiğimde 70 kiloydum. Hamile kaldığımda 75 kilo olmuştum. 90 ile doğuma girdim ve 7 ay sonra 79 kiloya kadar düşebildim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Ev hayatı, iş hayatı ve çocuklu hayat içerisinde kilo benim yaşama kalitemi düşürmeye başladı. Kendimi huzursuz hissediyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayır

Hoşgeldin canım :KK24: keyifli kilo vermeler:KK36:

Back
X