Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen aklımdan geçeni söyledinSenin bacak boyun kadar benim boyum var![]()
maşallah kaptanim sene benim gibi hemen bacaktan almışsın üst bolgen iyi duruyor
Çorba cok az olmuş yarım kepçe yapabilirdin diğerleri iyi bence15:00 2 haş yumurta 1 sb yoğurt salatalık
16:00 1 taze Mısır
Akşam 19:45
2 yk tarhana çorba
Salata
1 içli köfte
3 yk fırında etli türlü
1 küçük dilim kadayıf tatlısı
2 lt su
Iki hafta üst üste kilo verince vücut kitle di bide herkesin regl dönemine geldiAboo sonuncu olmuşuz
Ya ikili yarışlar yapıyorduk yine yapalım kendimiZe geliriz belki![]()
Ne guzel bu cunlegi kurabilmek. Sıkı bir vücutVucudum spor cok yaptigim icin sıkı canim... beni tarti motive ediyor ....insallah haftaya gider)
Bazen kilo vermesen de sana olmayan bir kiyafetin olmasi ya da olcum-cm olarak incelmek de motive ediyor. Tarti tabi ki cok onemli ama her seu degil. Ozellikle son hedefe yaklasildigindaAçıkçası sıkı bir vücudum olsun isterdim yağ oranım fazla spor yapmak lazımtsbi ki
Ama gerçekte benide rakamlar motive ediyor![]()
Ben de daha yeniyim ama hem takimi tanidikca hem de duzenli buraya girdikce yardim ederim spor listesine gonullu olarak :))Ramazan sonrasi hep beraber sporda cosalim... belki kaptan yardimcilari spor listesi tutarlar yaris duzenlerler
aypare ackerman ve
zeyneppk
Biriniz spor yarismasini yapsin birinizde duzenli menuleri tutsun bence... halkin isteğine kulak verinnnn![]()
Telefona da baglaniyor .whatsap bildirimleri aramalari fln da gosteriyor.Tdirekt kola takınca çalışıyor demi
Ay hemen de olduk mu yahuinşallah görevimizi iyi yaparız
Ben menüleri tutarım vaktim kalırsa spor listesini de yaparım
Menuyu cok begendim bennn24 Mayıs
Saat 10:30
1.5 yumurta tavada
Domates Salatalık
2 kk Beyaz peynir
2 dl ekmek
Çay
Saat 15:30
Yarım kase mercimek çorbası
2 fırında köfte
3 çatal b.peynir
Saat 20:00
1 porsiyon et döner
1 ayran domates soğan
Saat 22:00
Çay
1 hurma 3 badem
Su = 2.5 lt
Spor = 5 bin adım
Konsantrem gitti ne yapacağım ben toparlamıyorum bir türlü akıl verin
Bakıcına guveniyorsan eger kesinlikle yapmalisin. Ve asla vicdan azabi duyma. Anne olarak senin kafan rahatlasin ki eve döndüğünde de inan cocuklarla geçirdigin vakitten sen de cocuklar da daha buyul keyif alirsiniz. Mutlu anne mutlu cocuklar demek. Esinle iliskiniz acisindan da cok iyi oluyor bu cocuksuz kacamaklar. Ben bu aksam çıktım ablamla cocuklari anneme birakip inan keyiften sütum cogaldi resmen. Tabi bakici olunca belki aklin kalıyordur belki ama gerekirse kamera tak eve . Anneler de insan . En cok dinlenmeye desarj olmaya bizim ihtiyacimiz varrKızlar bakıcı konusunda birşey danışacağım
Şimdi ben daha önce çocukları yabancı birine hiç teslim etmedim. Şimdi benim yardımcı kızcağız çok genç 19 yaşında normalde bakıcı değil ama çocukları seviyor onlarla oynuyor bayağı oyalıyor
Diuorumki acaba ikisini ona teslim etsem bir akşam eşimle sinemaya yemeğe gitsem veya gündüz ona bıraksam ben biraz çarşı Pazar dolansam ama omzunda bir vicdan azabı var bırakmıyor bir türlü Eminim sürekli aklım kalacak yüreğim sıkışacak nasıl alışacağım bu duruma
Bir de cocuklar kac yasinda. Uyku aliskanliklari nasil. Aksam uykusuna gectikcen sonra birakip bile cikabilirsin belki?Kızlar bakıcı konusunda birşey danışacağım
Şimdi ben daha önce çocukları yabancı birine hiç teslim etmedim. Şimdi benim yardımcı kızcağız çok genç 19 yaşında normalde bakıcı değil ama çocukları seviyor onlarla oynuyor bayağı oyalıyor
Diuorumki acaba ikisini ona teslim etsem bir akşam eşimle sinemaya yemeğe gitsem veya gündüz ona bıraksam ben biraz çarşı Pazar dolansam ama omzunda bir vicdan azabı var bırakmıyor bir türlü Eminim sürekli aklım kalacak yüreğim sıkışacak nasıl alışacağım bu duruma
Cok guzel menu afiyet olsum24 mayıs menü
Sahur
3yk kıymalı yumurta
Domates salatalık
1sub süt
1 elma
1dilim ekmek
Iftar
1kase soğuk ayran çorba
1 tabak tavuk agirlikli (fırında tavuk bezelye yağ koymayı unutmuşum yemege)
2çığ kofte (yarım lavasın içine bol yesillikle durum yaptim)
Salata
Ara 22.30
1 mango
Biz diyoruz canim buradan cok uzaklastin tekrar motivasyon icin sifirdan basla sanki takima ilkdefa gelmissin gibi ...listeye girmek icin uğraş.....Konsantrem gitti ne yapacağım ben toparlamıyorum bir türlü akıl verin
Sağol canimBencede ada olsun o çok ilgili.
Eger guvenilir ise bence arada birak sende esinle nefes alirsin... ilk zamanlar aklin kalacak vs ama guveni tam sagladiginda ister istemez bu kadar evham yapmiyacan...Kızlar bakıcı konusunda birşey danışacağım
günaydın
8000 adım attım geldim 1 saat yürüdüm