• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bakıcı konusunda birşey danışacağım
Şimdi ben daha önce çocukları yabancı birine hiç teslim etmedim. Şimdi benim yardımcı kızcağız çok genç 19 yaşında normalde bakıcı değil ama çocukları seviyor onlarla oynuyor bayağı oyalıyor
Diuorumki acaba ikisini ona teslim etsem bir akşam eşimle sinemaya yemeğe gitsem veya gündüz ona bıraksam ben biraz çarşı Pazar dolansam ama omzunda bir vicdan azabı var bırakmıyor bir türlü Eminim sürekli aklım kalacak yüreğim sıkışacak nasıl alışacağım bu duruma

Senin bacak boyun kadar benim boyum var 😂😂😂😂😂😂😂
aynen aklımdan geçeni söyledin
maşallah kaptanim sene benim gibi hemen bacaktan almışsın üst bolgen iyi duruyor
15:00 2 haş yumurta 1 sb yoğurt salatalık

16:00 1 taze Mısır

Akşam 19:45
2 yk tarhana çorba
Salata
1 içli köfte
3 yk fırında etli türlü
1 küçük dilim kadayıf tatlısı

2 lt su
Çorba cok az olmuş yarım kepçe yapabilirdin diğerleri iyi bence

Aboo sonuncu olmuşuz :KK43:
Ya ikili yarışlar yapıyorduk yine yapalım kendimiZe geliriz belki :KK66:
Iki hafta üst üste kilo verince vücut kitle di bide herkesin regl dönemine geldi

Vucudum spor cok yaptigim icin sıkı canim... beni tarti motive ediyor ....insallah haftaya gider ;))
Ne guzel bu cunlegi kurabilmek. Sıkı bir vücut 👏👏
Kilo vermekten sonraki bir hedefimiz de o olmali. Cunku sadece kilo verip bingil bingil olmak da guzel gelmez insana, yetmez.

Açıkçası sıkı bir vücudum olsun isterdim yağ oranım fazla spor yapmak lazım 🙄🙄🙄 tsbi ki
Ama gerçekte benide rakamlar motive ediyor 🤗🤗🤗
Bazen kilo vermesen de sana olmayan bir kiyafetin olmasi ya da olcum-cm olarak incelmek de motive ediyor. Tarti tabi ki cok onemli ama her seu degil. Ozellikle son hedefe yaklasildiginda 👍
Ramazan sonrasi hep beraber sporda cosalim... belki kaptan yardimcilari spor listesi tutarlar yaris duzenlerler 🤗🤗🤗
aypare ackerman aypare ackerman ve zeyneppk zeyneppk
Biriniz spor yarismasini yapsin birinizde duzenli menuleri tutsun bence... halkin isteğine kulak verinnnn 😂😂😂😂
Ben de daha yeniyim ama hem takimi tanidikca hem de duzenli buraya girdikce yardim ederim spor listesine gonullu olarak :))
Tdirekt kola takınca çalışıyor demi

Ay hemen de olduk mu yahu😊😊 inşallah görevimizi iyi yaparız

Ben menüleri tutarım vaktim kalırsa spor listesini de yaparım
Telefona da baglaniyor .whatsap bildirimleri aramalari fln da gosteriyor.
Hayirli olsun kaptan yardimciligi:)

🎀🎀24 Mayıs 🎀🎀

🍅🍅Saat 10:30🍅🍅
1.5 yumurta tavada
Domates Salatalık
2 kk Beyaz peynir
2 dl ekmek
Çay

🍊🍊Saat 15:30🍊🍊
Yarım kase mercimek çorbası
2 fırında köfte
3 çatal b.peynir

🍗🍗Saat 20:00🍗🍗
1 porsiyon et döner
1 ayran domates soğan

🍵🍵Saat 22:00🍵🍵
Çay
1 hurma 3 badem

🍸🍸🍸 Su = 2.5 lt
⛹️‍♀️⛹️‍♀️⛹️‍♀️ Spor = 5 bin adım
Menuyu cok begendim bennn

Konsantrem gitti ne yapacağım ben toparlamıyorum bir türlü akıl verin

Kilona baktim da 55 kilo olan birine nasil motivasyon saglanir diye dusunmedim degil ilk.
Ama sonra en emek isteyen yerdesin diye dusundum. Gerilememek verdigin emeklerin zayi olmamasi icin cok onemli. Son zamanlar artik. Tekrar kendine gel ki koruma yapmak icin de zamana ihtiyacin olacak. Kendine yaptigin cok buyuk bi iyilik bu. Sakin simdi birakma. Yuzmus kuuruguna gelmissinn

Şimdi ben daha önce çocukları yabancı birine hiç teslim etmedim. Şimdi benim yardımcı kızcağız çok genç 19 yaşında normalde bakıcı değil ama çocukları seviyor onlarla oynuyor bayağı oyalıyor
Diuorumki acaba ikisini ona teslim etsem bir akşam eşimle sinemaya yemeğe gitsem veya gündüz ona bıraksam ben biraz çarşı Pazar dolansam ama omzunda bir vicdan azabı var bırakmıyor bir türlü Eminim sürekli aklım kalacak yüreğim sıkışacak nasıl alışacağım bu duruma
Bakıcına guveniyorsan eger kesinlikle yapmalisin. Ve asla vicdan azabi duyma. Anne olarak senin kafan rahatlasin ki eve döndüğünde de inan cocuklarla geçirdigin vakitten sen de cocuklar da daha buyul keyif alirsiniz. Mutlu anne mutlu cocuklar demek. Esinle iliskiniz acisindan da cok iyi oluyor bu cocuksuz kacamaklar. Ben bu aksam çıktım ablamla cocuklari anneme birakip inan keyiften sütum cogaldi resmen. Tabi bakici olunca belki aklin kalıyordur belki ama gerekirse kamera tak eve . Anneler de insan . En cok dinlenmeye desarj olmaya bizim ihtiyacimiz varr

B
Bir de cocuklar kac yasinda. Uyku aliskanliklari nasil. Aksam uykusuna gectikcen sonra birakip bile cikabilirsin belki?

24 mayıs menü
Sahur
3yk kıymalı yumurta
Domates salatalık
1sub süt
1 elma
1dilim ekmek
Iftar
1kase soğuk ayran çorba
1 tabak tavuk agirlikli (fırında tavuk bezelye yağ koymayı unutmuşum yemege)
2çığ kofte (yarım lavasın içine bol yesillikle durum yaptim)
Salata
Ara 22.30
1 mango(biraz hamdı eksi eksi iyi geldi)

Kizlar bu arada internetten baktim gercekten bir su bardagi ice tea 60 cal gozukuyor
Kola da 90 . Aslinda cok degil gibi geliyor. Ama yuzde yuzu karbonhidrat. Ve iceriginde bol miktarda basit seker var.
images.jpeg-4.webp
bu gorsel belki daha caydirici olur :)

24 mayıs menü
Sahur
3yk kıymalı yumurta
Domates salatalık
1sub süt
1 elma
1dilim ekmek
Iftar
1kase soğuk ayran çorba
1 tabak tavuk agirlikli (fırında tavuk bezelye yağ koymayı unutmuşum yemege)
2çığ kofte (yarım lavasın içine bol yesillikle durum yaptim)
Salata
Ara 22.30
1 mango
Cok guzel menu afiyet olsum

Eger guvenilir ise bence arada birak sende esinle nefes alirsin... ilk zamanlar aklin kalacak vs ama guveni tam sagladiginda ister istemez bu kadar evham yapmiyacan...

Back
X