Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ya kızlar çok önemli birşey sormak istiyorum.ben kakaolu keki hiç sütle yapmadım ama öyle yaparsam böyle daha yumuşak pafidik olurmu üzerine çikolata sosu yapıcamda emsin diye hani.bilen bana yazıversin lütfen.

yok kızmaadım canımm şaka yaptığınızı biliyorum görüşürüzz canımm
çok yerim elmayı ama yararı pek olmadı nedense cilt haricinde tabi

oy arkadaşlar oy nedir benim bu kocadan çektiğim kayınvalidemi kandırmışlar arabaya bindirmişler tırnakçılık yöntemiyle 600 eurosunu almışlar kocamda üzüldü tabi ki bende üzüldüm yada üzülür gibi yaptım bilmiyorum gerildikçe gerildi yolun ortasında bağırıyorda bağırıyor hadi tahmin edin kime tabiki ha bu deliye ben bağırma dedikçe o deliriyor konuşmayacam ben yapacağımı biliyorum gittim 97 ytlye ipekyoldan kazak aldım ödesin bakalım siz görürsünüz ben daha ona neler yapacam ay çok gıcık oldum elim ayam titriyor
fıstım takma sen kocanı yaa onunda sinirleri hassaslaşmış demek ki..ama yolda sana bağırması hiç affedilebilecek bir davranış değil...

nereus biliyon muu canım ben 61,9 oldummm haftasonu hiç kaçamak yapmadımmm ama 500 grm aldımmmmmmmmmsenağlama
kız şişgo ben de aynı hiç kaçamak yapmadım ama 800 gr almış görünüyorum bu gün:1shok:
ya delirecem valla.bu lahana çorbası insanı şişirir mi acep?şu an yüzüm bomba gibi şişkafamçokkarıştı
yok canım özellikle bu haftasonu çok dikkat ettim hiç kaçamak yapmadımmm bilemiyorum bi terslik var ama:kızgın:
napcccaz şeker...melis bize kızcak haaa

fıstım takma sen kocanı yaa onunda sinirleri hassaslaşmış demek ki..ama yolda sana bağırması hiç affedilebilecek bir davranış değil...

kız şişgo ben de aynı hiç kaçamak yapmadım ama 800 gr almış görünüyorum bu gün:1shok:
ya delirecem valla.bu lahana çorbası insanı şişirir mi acep?şu an yüzüm bomba gibi şişkafamçokkarıştı

evet canım y birde kendimize hedef koymuştuk ben bu hafta 60,5 olcam diyodummm hayal oldu herşeyyyyy yaaaa ben hayatta cumaya kadar 1,400 vermeme yaaaasenağlama

canım ben hafta sonları giremiyorum senağlama hafta sonu 2 gün boyunca hiç kaçama kyapmadım
cumartesi
sabah 2 dilim kepek ekmek+peynir+slatalık+bir yumurta beyazı
ara bir elma
öğlen ıspanak+yoğurt
ara meyve
akşam bir dilim ekemk+peynir+2 kaşık ıspanak
1 saat yüryüş
pazar
klasik kahvaltı
ara elma
öğlen
4 adet közlenmiş biber (yağzıs tuzsus) bir dilim ekmek
akşam balık+2 adet midye
gün boyu beşiktaşı üç kez dolaştımmm 3 saate yakın yürüdümmm
ama canım ya ben anlamıyorumm ya 61,4 bu sabah bi baktım 61,9 olmuşumm bana yardım ettt nasıl bi durum anlamadımm bir türlüüü-tatlicadiarzu-

canım sıkma canını şişmişsindir, havalrdan da oluyor, geçiş dönemlerinde benim de öyle olur. Ben şimdi elmalı tarçınlı çay yapıp ödem atacağım.

kızlar geç olsada
geçen hafta ki birinciliğinizi kutlarım
ayrıca arkadaşımızın babasınada geçmiş olsun

kilolarınızdan bir an önce kurtulmanız dileklerimleee

teşekkür ederiz şekercim.

karamanlı umarım daha iyisind,ir canım.

melisssssssss nerdesinnnnnnnnn ortine hiç zaman ayırmıyonnnnnnnnnnnnnnnnn

canım ya çok yoğundum bugün bütün gün dersim vardı eve geldim yemek ancak girebildim. Yarın dersim yok gün içinde uğrarım her fırsat buldukça.

oy arkadaşlar oy nedir benim bu kocadan çektiğim kayınvalidemi kandırmışlar arabaya bindirmişler tırnakçılık yöntemiyle 600 eurosunu almışlar kocamda üzüldü tabi ki bende üzüldüm yada üzülür gibi yaptım bilmiyorum gerildikçe gerildi yolun ortasında bağırıyorda bağırıyor hadi tahmin edin kime tabiki ha bu deliye ben bağırma dedikçe o deliriyor konuşmayacam ben yapacağımı biliyorum gittim 97 ytlye ipekyoldan kazak aldım ödesin bakalım siz görürsünüz ben daha ona neler yapacam ay çok gıcık oldum elim ayam titriyor

gıcık adamlar, hep birilerine kızar birilerine patlarlar. al al hayatım, oh alışveriş yaptıkça rahatlarsın.

merhaba kızlar nasılsnız dün giremedim oy nedeniyle biliyonuz
yediğim şeyler akşam aç yattım
sabah 3 puaça 3 acılı ekmek puaça boyutunda 1 elma bukadar
sabahda 1 çıbık kraker 1 dankek 8 kek
öğlen salata çeyrek ekmek arasında kızartma

ohhh canım ne yapmışsın.

ya kızlar çok önemli birşey sormak istiyorum.ben kakaolu keki hiç sütle yapmadım ama öyle yaparsam böyle daha yumuşak pafidik olurmu üzerine çikolata sosu yapıcamda emsin diye hani.bilen bana yazıversin lütfen.

ben hep sütle yapıyorum canım, daha çok seviyorum, pastane kekleri gibi oluyor.

melis kendine baksın canım, kimseye birşey diyecek halim mi var, ben de şişim.

ben neler yedim bugün,
sabah: 1 dilim tahıllı ekmek, bal, peynir, 1 yumurta beyazı
ara: yok dersteydim
öğlen: sebze çorbası, tas kebabı, 1çk pilav
ara: 1 kk kadar un helvası
akşam: nohut, pilav
ayyy ne çok yemişim, yazınca korktum, 7'de güne başladım uzun sürece yayılınca yedikleri mçok gibi gelmemişti.
Ben de şişim, nohut yedim daha da şişeceğim.

Şişgocum 1 günde kilo alınmaz, şişmişsindir, benim çayım var ondan yap iç faydasını görürsün.
1 elma, 1 limon (ikisi de kabukları soyulmadan 4e bölünecek), 1 rulo tarçın, 1tk tane karabiber. 3lt suda kaynat iç canım, ben birazdan yapacağım.

melisciğim naber görüşemiyoruz pek kocam gedi akşam özür diledi ama hıncımı daha alamadım kazağımı görmedi özellikle etiketini koyacam açığa etiket fiyatı daha pahalı imşallah içine oturur bu arada eşimin yiğeniyle beraber şu para meselesine bayram ettik ah ah 600 euronu ben istesm vermezsin kayınvalideciğim torunlarına param yoktu alamadım dersin öksüz torununu bayramda 30 lirayla gönderirsin benim gözyaşımı akıtırsın EY YÜCE RABBıM sen nekadar yücesinnn
NOT: Bu arada kayınvalideminde dedikodusunu araya kocaman sıkıştırdım kızlar

bu arada nemi yedim
sabah rutin kahvaltım ama yarım dilim ekmek
ara 3 kayısı uyaanıncada yedim
öğlen yağsız ton balıklı kocaman kase salata1.5 dilim ekmek
ara 3 kayısı meyve götürmeye üşendimde
akşam
8 kaşık pırasa
1 kocaman bardak yarım litreden biraz az az yağlı süt 6 adet fındık

arkadaşlar bu hafta hepiniz rehavete düştünüz gali ba kimseden ses soluk yok bu hafta acayip gerileyeceğiz hadi şöyle bir silkelenelim

melisciğim naber görüşemiyoruz pek kocam gedi akşam özür diledi ama hıncımı daha alamadım kazağımı görmedi özellikle etiketini koyacam açığa etiket fiyatı daha pahalı imşallah içine oturur bu arada eşimin yiğeniyle beraber şu para meselesine bayram ettik ah ah 600 euronu ben istesm vermezsin kayınvalideciğim torunlarına param yoktu alamadım dersin öksüz torununu bayramda 30 lirayla gönderirsin benim gözyaşımı akıtırsın EY YÜCE RABBİM sen nekadar yücesinnn
NOT: Bu arada kayınvalideminde dedikodusunu araya kocaman sıkıştırdım kızlar

iyiyimcanım ne yapayım koşturuyorum, şıu anda bile yani şu saatte gözlerim kapanıyor, yorulmuşum.
İyi olmuş canım eşinin özür dilemesi. Ohhh içini boşalttın, işe yarıyor ben de yaparım arada.

bu arada nemi yedim
sabah rutin kahvaltım ama yarım dilim ekmek
ara 3 kayısı uyaanıncada yedim
öğlen yağsız ton balıklı kocaman kase salata1.5 dilim ekmek
ara 3 kayısı meyve götürmeye üşendimde
akşam
8 kaşık pırasa
1 kocaman bardak yarım litreden biraz az az yağlı süt 6 adet fındık

ne güzel beslenmişsin, ben çok ydim bugün.

evet kimsecikler yok hadi hafta sonunu geride bıraktık, biraz paylaşım, hadi birinc olduk şımarmayalım, soluk almadan hedeflere koşuyoruz.
Dosbacım iyimisin, bugün hiç yoktun

kızlar iyi akşamlar yarından itibaren lahana yapıyorum ama içinde meydanoz yok işe yararmı acep

yavss melis kaptanımmm canımm bu hafta kilo almazsam iyi acil lahanaya ihtiyacım var inşallah işe yarar bukez sabahlarıda yicemm 1.5 kilo gitsin razıyımm ayy inşallah sabaah sporumuda yapıcam bu hafta full

azz kaldı yetişcem sizleree yuuhiiii kaydirigubbakcemile4

günaydın kızlarrr dün yediklerimi yazayımmm ortim bu gün girecekmiş artık paslaşırızzz
sabah kılasik kahvaltı
ara nescafe şekersiz
öğlen çorba+2 k sebze yemeği
ara yarım elma
akşam
yarım patlıcan +bir biber+2 dilim (küçüçük ) patates dilimi közledim bunları + 3 kaşık yoğurt
ara bir portakal
45 dk yürüyüş +1 saat masa tenisi+20 dk zayıflama kemeri+150 mekikhihoyyyt
ama sabah tartıldım yine 61,9 -tatlicadiarzu-

amanın nerdesiniz kızlar yahuuuuuuuuuuuu hu huuuuuu kimse yok mu 13. takım zarif veee incecik hatunlarıııııııııııııııııkaydirigubbakcemile3

evet zarifler yok
ben canım cips istiyorrr çikolata istiyor ühüüüüüü
yardım ediinnn senağlama

Back
X