Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fıstım takma sen kocanı yaa onunda sinirleri hassaslaşmış demek ki..ama yolda sana bağırması hiç affedilebilecek bir davranış değil...oy arkadaşlar oy nedir benim bu kocadan çektiğim kayınvalidemi kandırmışlar arabaya bindirmişler tırnakçılık yöntemiyle 600 eurosunu almışlar kocamda üzüldü tabi ki bende üzüldüm yada üzülür gibi yaptım bilmiyorum gerildikçe gerildi yolun ortasında bağırıyorda bağırıyor hadi tahmin edin kime tabiki ha bu deliye ben bağırma dedikçe o deliriyor konuşmayacam ben yapacağımı biliyorum gittim 97 ytlye ipekyoldan kazak aldım ödesin bakalım siz görürsünüz ben daha ona neler yapacam ay çok gıcık oldum elim ayam titriyor
kız şişgo ben de aynı hiç kaçamak yapmadım ama 800 gr almış görünüyorum bu gün:1shok:nereus biliyon muu canım ben 61,9 oldummm haftasonu hiç kaçamak yapmadımmm ama 500 grm aldımmmmmmmmmsenağlama
napcccaz şeker...melis bize kızcak haaayok canım özellikle bu haftasonu çok dikkat ettim hiç kaçamak yapmadımmm bilemiyorum bi terslik var ama![]()
fıstım takma sen kocanı yaa onunda sinirleri hassaslaşmış demek ki..ama yolda sana bağırması hiç affedilebilecek bir davranış değil...
kız şişgo ben de aynı hiç kaçamak yapmadım ama 800 gr almış görünüyorum bu gün:1shok:
ya delirecem valla.bu lahana çorbası insanı şişirir mi acep?şu an yüzüm bomba gibi şişkafamçokkarıştı
napcccaz şeker...melis bize kızcak haaa
canım ben hafta sonları giremiyorum senağlama hafta sonu 2 gün boyunca hiç kaçama kyapmadım
cumartesi
sabah 2 dilim kepek ekmek+peynir+slatalık+bir yumurta beyazı
ara bir elma
öğlen ıspanak+yoğurt
ara meyve
akşam bir dilim ekemk+peynir+2 kaşık ıspanak
1 saat yüryüş
pazar
klasik kahvaltı
ara elma
öğlen
4 adet közlenmiş biber (yağzıs tuzsus) bir dilim ekmek
akşam balık+2 adet midye
gün boyu beşiktaşı üç kez dolaştımmm 3 saate yakın yürüdümmm
ama canım ya ben anlamıyorumm ya 61,4 bu sabah bi baktım 61,9 olmuşumm bana yardım ettt nasıl bi durum anlamadımm bir türlüüü-tatlicadiarzu-
kızlar geç olsada
geçen hafta ki birinciliğinizi kutlarım
ayrıca arkadaşımızın babasınada geçmiş olsun
kilolarınızdan bir an önce kurtulmanız dileklerimleee
melisssssssss nerdesinnnnnnnnn ortine hiç zaman ayırmıyonnnnnnnnnnnnnnnnn
oy arkadaşlar oy nedir benim bu kocadan çektiğim kayınvalidemi kandırmışlar arabaya bindirmişler tırnakçılık yöntemiyle 600 eurosunu almışlar kocamda üzüldü tabi ki bende üzüldüm yada üzülür gibi yaptım bilmiyorum gerildikçe gerildi yolun ortasında bağırıyorda bağırıyor hadi tahmin edin kime tabiki ha bu deliye ben bağırma dedikçe o deliriyor konuşmayacam ben yapacağımı biliyorum gittim 97 ytlye ipekyoldan kazak aldım ödesin bakalım siz görürsünüz ben daha ona neler yapacam ay çok gıcık oldum elim ayam titriyor
merhaba kızlar nasılsnız dün giremedim oy nedeniyle biliyonuz
yediğim şeyler akşam aç yattım
sabah 3 puaça 3 acılı ekmek puaça boyutunda 1 elma bukadar
sabahda 1 çıbık kraker 1 dankek 8 kek
öğlen salata çeyrek ekmek arasında kızartma
ya kızlar çok önemli birşey sormak istiyorum.ben kakaolu keki hiç sütle yapmadım ama öyle yaparsam böyle daha yumuşak pafidik olurmu üzerine çikolata sosu yapıcamda emsin diye hani.bilen bana yazıversin lütfen.
napcccaz şeker...melis bize kızcak haaa
melisciğim naber görüşemiyoruz pek kocam gedi akşam özür diledi ama hıncımı daha alamadım kazağımı görmedi özellikle etiketini koyacam açığa etiket fiyatı daha pahalı imşallah içine oturur bu arada eşimin yiğeniyle beraber şu para meselesine bayram ettik ah ah 600 euronu ben istesm vermezsin kayınvalideciğim torunlarına param yoktu alamadım dersin öksüz torununu bayramda 30 lirayla gönderirsin benim gözyaşımı akıtırsın EY YÜCE RABBİM sen nekadar yücesinnn
NOT: Bu arada kayınvalideminde dedikodusunu araya kocaman sıkıştırdım kızlar
bu arada nemi yedim
sabah rutin kahvaltım ama yarım dilim ekmek
ara 3 kayısı uyaanıncada yedim
öğlen yağsız ton balıklı kocaman kase salata1.5 dilim ekmek
ara 3 kayısı meyve götürmeye üşendimde
akşam
8 kaşık pırasa
1 kocaman bardak yarım litreden biraz az az yağlı süt 6 adet fındık