- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Aa bak ne dicem. Senin sorun bacak değilse yapma leslie. Bi göbek eritme videosu var onu yapBende 12 temmuza kadar lesli yapmaya karar verdim bakalim ne kadar fark edecek 30 dk fast walk var onu yapiyorum)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa bak ne dicem. Senin sorun bacak değilse yapma leslie. Bi göbek eritme videosu var onu yapBende 12 temmuza kadar lesli yapmaya karar verdim bakalim ne kadar fark edecek 30 dk fast walk var onu yapiyorum)
2 öğün hakkinda dusunceleri ne diyetisyenin merak ettim..Biz bugün çok uzun konuştuk . Gittim anlattım dedim böyle böyle 10 kilo verdim son 6 kilom kaldı dedim.ölçü boy kilo bakıldı. Liste vermedi bana. Örnek seçeneklerin olduğu bi kağıt var onu mail üstünden yolladı. Ben 2 ana 1 ara beslemek istediğimi söyledim. Spor yapmıyorum son zamanlarda yürüyüş falan dedim. Yürüyüş çok iyi ama leslie yap dedi. 10 kg verdiğin için az çok biliyorsun sende demki dedi evet dedim.2 öğünse günlük akşam yemeğinde ve arada mutlaka protein olacak ona göre örnekler verdi.
O nasil bir video ? Link atabilirmisin ?Aa bak ne dicem. Senin sorun bacak değilse yapma leslie. Bi göbek eritme videosu var onu yap
En iyi beslenme biçimi dedi. Ara öğün tavsiye etmediğini söyledi2 öğün hakkinda dusunceleri ne diyetisyenin merak ettim..![]()
Canım Leslie’yi nereden yapıyorsun?Bende 12 temmuza kadar lesli yapmaya karar verdim bakalim ne kadar fark edecek 30 dk fast walk var onu yapiyorum)
O nasil bir video ? Link atabilirmisin ?
Himmm aslinda sadece 1 bardak ayran icilebilir ara ogunde leptini bozmuyor canan karatay oyle diyor.. ama cignemeli bisey olmsyacak.. mesala bugün ben kiraz yemeseydim iyiydiEn iyi beslenme biçimi dedi. Ara öğün tavsiye etmediğini söyledi
Canim youtubedan acip yapiyorum...Canım Leslie’yi nereden yapıyorsun?
Bence öğlen erişte çok kötü olmamış, ama keşke akşam pilav yemeseydin. Yemeğin içeriğini bilmiyorum ama akşam karbonhidrat fazla gibi geldi canımBugünün ilk menüsünü ben yazayım.
Kahvaltı (07:45)
1 tane haşlanmış yumurta
Yarım kk beyaz peynir
Salatalık, maydonoz
Yarım dilim tam buğday ekmeği
10:00
3 tane minik can eriği
Öğle (12:15)
Avuç içi büyüklüğünde dalyan köfte
1 servis kaşığı erişte
14:00
1 avuç böğürtlen
Yarım elma
Akşam (17:15)
1 tabak (10-12 yemek kaşığı) tavuklu
Bulgur pilavı
1 büyük bardak ayran
1,5 yeşil biber ve maydonoz
2 lt su
Öğle yemeğinde köftenin yanında patate püresi ve irmik helvası vardı onları almadım. Ekmek yerine erişteyi yedim. Onu da yemesem hiç doymayacaktım. Bundan sonra yemek listesine bakıp evden takviye götüreceğim. Hastanede çıkanlar bana uymuyor artık.
Ara öğün yapmadın mı canım?Sabah 9 30
1 çay bardağı süt
2 dilim kepek ekmeği
1 kase kiraz ve erik
Biraz salata peynir
Akşam 16.50
120 gr haşlanmış tavuk
2 bardak ayran
5 kaşık bulgur pilavı
2lt su
LAydLiNe
Yapmadım ablaAra öğün yapmadın mı canım?
Gayet hafif bir gün geçirmişsin canımMenum kızlar
Sabah 10.20
2 has yum Az peynir salatalık çay
Ara 15.30 1 fincan sütlü kahve
Akşam 17.45
1 has yum
domates salatalık az peynir 5 zeytin çay 1 dil pide
Su 2 lt
Spor 40 dk yürüyüş
Menğn biraz karbonhidrat ağırlıklı gibi canım, ama sen de farkındasın zaten. Yarın çok daha iyi olurMerhaba menüm
Sabah :
2 adet yağda Kaşarlı yumurta
1 dilim Beyaz peynir
Domates yeşil biber
1 tk şekersiz fıstık ezmesi
Kızarmış etimek 3 adet
Öğlen : yarım yufkadan gözleme
Domates
Ara: 5 kiraz 5 çilek 3 bitter
Akşam : 1 kase Buğdaylı (bizde dövme denir ) soğuk dövmeli ayran corbasi
Yarım haşlanmış mısır
Su 1 lt
Yazdım ama kötü biliyorum inşallah yarından itibaren size güzel menü yazacağım
Benimde hedefim 57 kilo inşallah Ağustos ayında 57 kilo olup hedefime ulaşırım
Öğlen kötü olmuş, bir de akşam kızartma olmamış. Bunlar olmasa süpermişSabah
1 haşlanmış yumurta
Salatalık
1 kase yoğurt
Öğlen
2 dilim kek + 2 dilim börek
2 tane bayram çkolatası
İkindi
1 kase yoğurt
Akşam
1 kase tarhana
5 yk bulgur
Çeyrek tabak patlıcan oturtma
2 yk kabak kızartma
Hepsi ekmeksiz
Günde 2 lt su ve yarım saat yürüyüş.
Biliyorum cok cok kötü ... yarın dönüşüm muhtemeşem olacak hepinize söz örnek olucam .
Menün gayet iyi canım. En son ara öğünü diyetisyen mi verdi? Saati çok geç geldi banaBugünkü menem
Sabah 11
Yulaf karisimi (1 sub yoğurt 3yk yulaf 1 taze kayısı 1 küçük şeftali 12 fındık )
Öğlen 15
1 kase soğuk ayran çorba
Avuç içi kadar pide
10 gr peynir
2 zeytin 1 karpuz 4 kiraz domates salt alıp
Akşam 20
Protein salata (1has yumurta 1 dilim peynir domates salatalık kıvırcık kuzu kulağı limon nar eskisi cok az tuz)
Gece ara 23.30
1 k fincan leblebi fındık karisimi
Listeleri bi paylaşsana merak ettim ben ara yapmasam daha çok saldiriyorum ama acaba ana ogünlerim mi az diyecem de degil simdi listemde iki ana 3 ara varEn iyi beslenme biçimi dedi. Ara öğün tavsiye etmediğini söyledi
SüperBugün menü
Sabah 10.30
1.5 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Domates / salatalik
Yesillik
1 adet kızarmış form ekmek
Ara
1c.bardagi kefir
7 kiraz
Aksam 17.35
4 minik tavuk baget firinda
1 kase semizotlu cacik
Ara
8 findik
2.5 lt su icildi.LAydLiNe
60 dk eliptik yapıldı
60 dk tempolu yürüyüş yapıldı
30 dk lesli yapildi....
Aaa niye 6 öğün veriyorlar ozamanEn iyi beslenme biçimi dedi. Ara öğün tavsiye etmediğini söyledi