evet zarifler yok
ben canım cips istiyorrr çikolata istiyor ühüüüüüü
yardım ediinnn senağlama
sakın sakınnn çık dışarıya biraz güzel havayı içine çekk yada bir meyve ye bu zararlı isteğini bastır şekerrr:mymeka:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet zarifler yok
yardım ediinnn senağlama
karnım gurrrr luyor mator gibi ses çıkıyor çok acıkmışım ben yaa elma yiyem bari
hıh cips varkenn off yavv![]()
tamamm bişi demeyomm
hhııımm hıımm elmada nasıl güzelmiişş
her güzel şeeyy biteermmiiişşş
elmam bitti ve çok üzüldümm senağlama
sabah lahana
şimdik bir elma
öğlen lahana
ara elma
akşam lahana
ama yazık bana yaa çekilmez bu hayaat bıktımm yavvss nereye kadarr böyle gitceek senağlama
bende herşeyden yemek istioyurm ama kilo almak istemiyroum gece yarısı herşeyden yiyip sabah kalkdığımda bir okadar daha yemek istiyorumm ühüüüüü hüüüüü hıçkırık hıçkırık
kızlar iyi akşamlar yarından itibaren lahana yapıyorum ama içinde meydanoz yok işe yararmı acep
yavss melis kaptanımmm canımm bu hafta kilo almazsam iyi acil lahanaya ihtiyacım var inşallah işe yarar bukez sabahlarıda yicemm 1.5 kilo gitsin razıyımm ayy inşallah sabaah sporumuda yapıcam bu hafta full
azz kaldı yetişcem sizleree yuuhiiii![]()
günaydın kızlarrr dün yediklerimi yazayımmm ortim bu gün girecekmiş artık paslaşırızzz
sabah kılasik kahvaltı
ara nescafe şekersiz
öğlen çorba+2 k sebze yemeği
ara yarım elma
akşam
yarım patlıcan +bir biber+2 dilim (küçüçük ) patates dilimi közledim bunları + 3 kaşık yoğurt
ara bir portakal
45 dk yürüyüş +1 saat masa tenisi+20 dk zayıflama kemeri+150 mekikhihoyyyt
ama sabah tartıldım yine 61,9 -tatlicadiarzu-
günayydınnn kızlar bende lahana diyeti yapmaya başladımmm sabah yedim
akp aldı canım:jeyyar:
evet zarifler yok
yardım ediinnn senağlama
sabah lahana
şimdik bir elma
öğlen lahana
ara elma
akşam lahana
ama yazık bana yaa çekilmez bu hayaat bıktımm yavvss nereye kadarr böyle gitceek senağlama
bende herşeyden yemek istioyurm ama kilo almak istemiyroum gece yarısı herşeyden yiyip sabah kalkdığımda bir okadar daha yemek istiyorumm ühüüüüü hüüüüü hıçkırık hıçkırık
nereus naber ya neler yapıyosun sen öyle bugün kaçırma ihtimalin çok yüksek görünüyor bana sen şöyle kalorisi düşük bir çikolata alıp ye ama tadını çıkarta çıkarta şöyle yavaş yavaş sindire sindire hadi bakayım yoksa bugün bitmeyecek yada muz ye yada bi fikrim var elmayı dilimle üzerine limon onun üzerine türk kahvesi bak hem şeker ihtiyacın hem tatlı ihtiyacn gidecek sakin ol
sıkıyorum kendimi bu hafta geçicek zaten 3 gün geçer demii
bende aynı düşünüyorum melis ama biliyorsunki insanlar hakedildiği şekilde yönetilir çoğulcu demokrasi sistemi sözde ama hakkımızda hayırlısı