Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

karnım gurrrr luyor mator gibi ses çıkıyor çok acıkmışım ben yaa elma yiyem bari
hıh cips varkenn off yavv :kızgın:

sabah lahana
şimdik bir elma
öğlen lahana
ara elma
akşam lahana

ama yazık bana yaa çekilmez bu hayaat bıktımm yavvss nereye kadarr böyle gitceek senağlama
bende herşeyden yemek istioyurm ama kilo almak istemiyroum gece yarısı herşeyden yiyip sabah kalkdığımda bir okadar daha yemek istiyorumm ühüüüüü hüüüüü hıçkırık hıçkırık

sabah lahana
şimdik bir elma
öğlen lahana
ara elma
akşam lahana

ama yazık bana yaa çekilmez bu hayaat bıktımm yavvss nereye kadarr böyle gitceek senağlama
bende herşeyden yemek istioyurm ama kilo almak istemiyroum gece yarısı herşeyden yiyip sabah kalkdığımda bir okadar daha yemek istiyorumm ühüüüüü hüüüüü hıçkırık hıçkırık

ah canım ah bence bırak bu lahanayı ve herşeyin tadına bakk ama azar azar gerçekten bu tamamen benmi görüşüm eziyet ediyosun kendinee herşeyden ye ama az yee tek besinli diyetleri hiç tasvip etmiyorummmma.s

bu hafta 2 kilo versem yeter dayanırım sonra bir daha ağzıma lahana vurmicaammm

ühüüüü üüühüüüü senağlama senağlama

kızlar iyi akşamlar yarından itibaren lahana yapıyorum ama içinde meydanoz yok işe yararmı acep

yavss melis kaptanımmm canımm bu hafta kilo almazsam iyi acil lahanaya ihtiyacım var inşallah işe yarar bukez sabahlarıda yicemm 1.5 kilo gitsin razıyımm ayy inşallah sabaah sporumuda yapıcam bu hafta full

azz kaldı yetişcem sizleree yuuhiiii kaydirigubbakcemile4

canım bekliyorum yetişşş.

günaydın kızlarrr dün yediklerimi yazayımmm ortim bu gün girecekmiş artık paslaşırızzz
sabah kılasik kahvaltı
ara nescafe şekersiz
öğlen çorba+2 k sebze yemeği
ara yarım elma
akşam
yarım patlıcan +bir biber+2 dilim (küçüçük ) patates dilimi közledim bunları + 3 kaşık yoğurt
ara bir portakal
45 dk yürüyüş +1 saat masa tenisi+20 dk zayıflama kemeri+150 mekikhihoyyyt
ama sabah tartıldım yine 61,9 -tatlicadiarzu-

ohh ohh ne güzel yemişsin hiç abartı yok spor süper, sen verirsin bu hafta merak etme.

günayydınnn kızlar bende lahana diyeti yapmaya başladımmm sabah yedim

akp aldı canım:(:jeyyar:

kafamçokkarıştı

evet zarifler yok
ben canım cips istiyorrr çikolata istiyor ühüüüüüü
yardım ediinnn senağlama

amanın canım, sakın haa, lahana çöpe gider.

sabah lahana
şimdik bir elma
öğlen lahana
ara elma
akşam lahana

55 kiloya düşene kadar böyle gidecek canım, sık dişini 2 ayda kurtul, sonra dikkat edince herşeyden tadımlık yersin.

nereus naber ya neler yapıyosun sen öyle bugün kaçırma ihtimalin çok yüksek görünüyor bana sen şöyle kalorisi düşük bir çikolata alıp ye ama tadını çıkarta çıkarta şöyle yavaş yavaş sindire sindire hadi bakayım yoksa bugün bitmeyecek yada muz ye yada bi fikrim var elmayı dilimle üzerine limon onun üzerine türk kahvesi bak hem şeker ihtiyacın hem tatlı ihtiyacn gidecek sakin ol

bende aynı düşünüyorum melis ama biliyorsunki insanlar hakedildiği şekilde yönetilir çoğulcu demokrasi sistemi sözde ama hakkımızda hayırlısı

nereus naber ya neler yapıyosun sen öyle bugün kaçırma ihtimalin çok yüksek görünüyor bana sen şöyle kalorisi düşük bir çikolata alıp ye ama tadını çıkarta çıkarta şöyle yavaş yavaş sindire sindire hadi bakayım yoksa bugün bitmeyecek yada muz ye yada bi fikrim var elmayı dilimle üzerine limon onun üzerine türk kahvesi bak hem şeker ihtiyacın hem tatlı ihtiyacn gidecek sakin ol

ben zayıflamaya çalışıyorumm kendimden gıcık almaya başlıyorummm :mymeka:
yok tutacam kendimi bitcek bugün bakim saat kaç 11.54

geçecek yarın yazcam 0 kaçamak 1 kilo dicemm inşallah :çok üzgünüm:

sıkıyorum kendimi bu hafta geçicek zaten 3 gün geçer demii

geçecek hayatım yarın gururla yazacaksın.

bende aynı düşünüyorum melis ama biliyorsunki insanlar hakedildiği şekilde yönetilir çoğulcu demokrasi sistemi sözde ama hakkımızda hayırlısı

aynen katılıyorum, hakkımızda hayırlısı.

aman ya bukadar şartlanmanın anlamı yok kendini yıpratıyosun bırak sen sıktıkça kalıyolar işte kalmayacak er yada geç ben takmıyoorum artık bak vermem gereken 17 kilo var sen ise 10 bile değil neyi dert ediyosun kendine işkence yapıyosun sadece neyediğini bilsen ara öğünlerini atlamasan zaten veriyosun geçen hafta en güzel şahidi bu olayın ne lahana nede başka bişey ara ara sık ve az yemek bunu idrak ettiğinde biter
seni elime alıcam az kaldı kızıyorum sana

melzeyitcim ben de çok oyalandım, ablamın nişkahına 1,5 ay var ve ben 55 kilo olmak istiyorum abartı aslında. Ama haftada 1 kilo versem 6 kilo eder ve 57 olurum razıyım.

Back
X