• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menüm
Sabah 10.00
Lorlu yumurta 2 yumurta ile
Beyaz peynir bir çatal
Domates salatalık kapya biber
2 dilim organik t.bugday ekmeği

Ara:13.00
Sade türk kahvesi
2 hurma

Ara:14.30
3 kiraz

Akşam 19.00: 5 tavuk kanat fırında
5 yk semizotu salatası ( yoğurtlu)

Su 2 lt
Spor 100 dk yürüyüş 300 puan

Kendimi attım dışarıya bebek arabasıyla yürüdüm temiz hava aldı bebeğim banada iyi geldi
Güzel olmuş menün, spor da var👍🏻

Sen diyetisyene gidiyordun demi
Evet ama pek katkısı olmadı 2 ana istiyorum dedim gerçi de kalori hesanı hiç bişi yapmadı bana profesyonel gelmedi 2 öğünü insülin direnci olam buna bağlı kilo alan insanlara falan öneriyorlarmış

Evet ama pek katkısı olmadı 2 ana istiyorum dedim gerçi de kalori hesanı hiç bişi yapmadı bana profesyonel gelmedi 2 öğünü insülin direnci olam buna bağlı kilo alan insanlara falan öneriyorlarmış
Pek iki öğün öneren diyetisyen yok heralde evt garipmis

Ben kendime düzen yaptım bu şekilde beslenicrm deneyelim bakalım bir süre
Ben hep o şekilde beslenip verdim hiç durmadı
Şimdide iki öğüne geçtim çünkü sıkıldım sürekli yemek hazirlamaktan arada değişiklik iyi oluyor ;)

Kızlar herkes nerde menüler nerde grup çok durgun ama böyle hiçbirimiz motive olamayiz bu saatlerde herkesin menü veriyor olması gerekiyordu hadi yaza kaptirmayin kendinizi , sizi ihmal etmeyin

Kızlar herkes nerde menüler nerde grup çok durgun ama böyle hiçbirimiz motive olamayiz bu saatlerde herkesin menü veriyor olması gerekiyordu hadi yaza kaptirmayin kendinizi , sizi ihmal etmeyin
Evet ya böyşe olmaz
2 kişi muhabbet edeceksek biz özelden de devam ederiz.

Yazlari genelde boyle oluyor canlar... ama haklısınız listede olan arkadaslar daha cok gelmeli... ben cok dedim cok soyledim ama bazi seyler değişmiyor....ben yarin mezunum insallah... 🤗🤗🤗

Ya bende dolapla uğraşıyorum derindonduruciyu çektin arkasında ki motora giden mavia sarı kablo cikti geldi dolap şimdi çalışmıyor eşlerinizden anlayan olurum bu resmine atsam

Back
X