• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Geldim kapına baktım son giriş saatin bayağı olmuş ciktim varsayan yazacaktim çok sikinti yaptim uzuldum
Kız sen ona ne bakıyorsun. Whatsappta uyanık kimse bulamamışımdır😂😂 her zaman yaz müsait olursam dönerim olmazsam olunca dönerim. En son MuMu yu dürtüklüyordum ben o da kaçtı kaldım tek başıma çıkmıştım 🤣🤣

Kaç derece anacım orası evinde klima var mı uff çok zor ya sıcaklar da
40 dereceydi cok sicak evde klima yok cunku esimin klima alerjisi var klimali ortamlarda durqmiyir hapsurmaya basliyor.. bende sevmiyorum sanki icerde oksijen bitiyor geliyor... yazin esim mağazalara giremez kapida bekler...

Benimde kendimi mutfakta dolapta buluyorum hep hasret kaldığım şeyleri yiyorum doyasıya
Bugün me kaçamak yaptın bakim güncel kilom bayağ iyi olmuş kaç ay oldu senin toplam ne kadar gitti
3 haftadır hiç veremedim yani haziran full sabit geçti.onun dışında 3ayda 10 gitti

Mezunlarin basari öyküleri bölümune yazdim kizlar... hepinize destekleriniz icin tesekkur ederim tek tek etikwtleyemedim🤗🤗🤗
az sonra bakacağım çok tebrik ederim büyük bir örnek büyük bir başarı görüntünü çok merak Etsem de istemeyeceğim ;)
40 dereceydi cok sicak evde klima yok cunku esimin klima alerjisi var klimali ortamlarda durqmiyir hapsurmaya basliyor.. bende sevmiyorum sanki icerde oksijen bitiyor geliyor... yazin esim mağazalara giremez kapida bekler...
- aynı eşim 😀

Anka Anka canim simdi ben tekrar listeye girmem icin 57.100 ve aşağısı olmalıyım degil mi ? Yoksa 6 ay listeye giremiyorum degil mi ? Eğer oyleyse 6 ay cok degil mi yahuu 🤗🤗

Yazin zor ya kilo verme işi.. benimde duzenim cok bozuldu ... 🤔
Sorma yaa. Dondurma istiyor canım. Yeme diyorum kendime nasılsa tadını biliyorsun. Ama bazen canım istiyor .. en azından sabah kahvaltısını erken etmek işime geliyor yarında 2 dilim tam buğday ekmeği 1 dilim peynir domates keserim yanına yumurta öğlen ne yemek çıkarsa akşamda annem ne yemek yaparsa 😁

Back
X