• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kız burası osmaniye ne biniciliği bacım hahaha :KK70::KK70: zorla yüzme kursu bulduk oda fiyasko oldu bizim için.... şimdi evde 1 saat beraber etkinlik yapıyoruz... sitenin aşağısına indiriyoruz hergün 2-3 saat çocuklarla oynuyor...

eşimle bişeyi farkkettik maşallah sitenin çocukları cin gibiler benim kız arada ezilip gidiyor... eşimde bana kızdı bu çocuğu niye böyle kibar yetiştirdin .. alıyorlar kızın bisikletini bir saat vermiyorlar ... kızım gidip alabilir miyim diye soruyormuş.... bunun gibi çoook olaya denk geldik.... ben aşağıya inerken bir kaç kez bişeyler indirdim çocuklara dağıttık kızıma diyorlamış hadi annene söyle bunlardan alsın bize diye ne cin fikirliler... benim kızıma biri bişey verse almaz benim gözüme bakar ben onay verirsem alıyor....açıkcası kullanıyorlar kızımı o yüzden aşağıya indiriyorum ki biraz bişeyler öğrensin birinci sınıfa başlayacak yoksa çok ezerler... bunun gibi çok şeye tanık olduk

Osmaniye demişken yanıyonuz mu :) İyi yapıyorsun canım farklı çocuklara alışması avantaj onun için
Benim ablamında 5 yaşında kızı var geçen diyo teyze karnındaki küçük haylaz napıyo :D :D ne diceğimi bilemedim

Allah allah neden öyle oluyor ki ben de aşırı çıkarım 1 hafta kala 🤔 metabolizma hızlanıyor aslında.
araştırdım bazı bayanlarda metabolizma hızlanırmış bazılarında dururmuş ...bende tam tersi regli olduğum an wc çalışmaya başlar tekrar ...

Osmaniye demişken yanıyonuz mu :) İyi yapıyorsun canım farklı çocuklara alışması avantaj onun için
Benim ablamında 5 yaşında kızı var geçen diyo teyze karnındaki küçük haylaz napıyo :KK70: :KK70: ne diceğimi bilemedim
hemde nasıl yanıyoruzzzz çok sıcak eriyoruz elimizde su geziniyoruz evin içinde.... klimada yok eşimin klimaya alerjisi var hapşuruyor sürekli klimalı ortamlarda.....
oyyy bıcırık :KK68:şimdiki çocuklar alem ;)

evhalkına makarna yoğurtla bu sıcakta güzel gider kendine 2 yumurta kır yanında salata yoğurt günü kapat :KK66:
Her seye bi bahane gibi oldu ama yumurtayla pek aram yok. Anca ekmekle yiyorum. Ama menemen veya sucujlu yu.urta olabilir

Öyle mi diyorsun, bir gün deneyip bakabilirim aslında
süt bazı bünyelerde şişkinlik yapabilir canım bir dene .... ayrıca ben bişey denedim sevgili Akkat Akkat tavsiye etmişti wc için keten tohumu oda bende çok şişkinlik yaptı kilo veremedim demoralize oldum ... bıraktım keten tohumunu....

süt bazı bünyelerde şişkinlik yapabilir canım bir dene .... ayrıca ben bişey denedim sevgili Akkat Akkat tavsiye etmişti wc için keten tohumu oda bende çok şişkinlik yaptı kilo veremedim demoralize oldum ... bıraktım keten tohumunu....
Ben de de sivilce çıkarmıştı

Gerçi geçen cumayla kilom aynı ama cumartesiye göre artıdayım

Back
X