- 29 Mayıs 2010
- 31.265
- 84.593
- 1.123
olsun gel anlat aradaSohbetim sıkıcı bu sıralar indir baby bindir baby: D
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olsun gel anlat aradaSohbetim sıkıcı bu sıralar indir baby bindir baby: D
![]()
benimde öyleydi 2,5 ay çay ve tatlı tüketememiştim ama sonra dibine kadar yedim içtimTatlı namına bir şey istemiyor zaten canım![]()
aynen öyle ben yürüyüş bandında cardio yürüyüş yapmıştımYiyeceği ekmek varsa bişey olmuyor aslında ama dikkat etmek lazım işte. Ben de baya ip atlamıştım bişey olmadı![]()
Allah allah neden öyle oluyor ki ben de aşırı çıkarım 1 hafta kalabenim regli yaklaşıyor yine wc sıkıntısı başladı![]()
kız burası osmaniye ne biniciliği bacım hahahazorla yüzme kursu bulduk oda fiyasko oldu bizim için.... şimdi evde 1 saat beraber etkinlik yapıyoruz... sitenin aşağısına indiriyoruz hergün 2-3 saat çocuklarla oynuyor...
eşimle bişeyi farkkettik maşallah sitenin çocukları cin gibiler benim kız arada ezilip gidiyor... eşimde bana kızdı bu çocuğu niye böyle kibar yetiştirdin .. alıyorlar kızın bisikletini bir saat vermiyorlar ... kızım gidip alabilir miyim diye soruyormuş.... bunun gibi çoook olaya denk geldik.... ben aşağıya inerken bir kaç kez bişeyler indirdim çocuklara dağıttık kızıma diyorlamış hadi annene söyle bunlardan alsın bize diye ne cin fikirliler... benim kızıma biri bişey verse almaz benim gözüme bakar ben onay verirsem alıyor....açıkcası kullanıyorlar kızımı o yüzden aşağıya indiriyorum ki biraz bişeyler öğrensin birinci sınıfa başlayacak yoksa çok ezerler... bunun gibi çok şeye tanık olduk
araştırdım bazı bayanlarda metabolizma hızlanırmış bazılarında dururmuş ...bende tam tersi regli olduğum an wc çalışmaya başlar tekrar ...Allah allah neden öyle oluyor ki ben de aşırı çıkarım 1 hafta kalametabolizma hızlanıyor aslında.
hemde nasıl yanıyoruzzzz çok sıcak eriyoruz elimizde su geziniyoruz evin içinde.... klimada yok eşimin klimaya alerjisi var hapşuruyor sürekli klimalı ortamlarda.....Osmaniye demişken yanıyonuz mu :) İyi yapıyorsun canım farklı çocuklara alışması avantaj onun için
Benim ablamında 5 yaşında kızı var geçen diyo teyze karnındaki küçük haylaz napıyo![]()
ne diceğimi bilemedim
Hımmm zor olur öyle dearaştırdım bazı bayanlarda metabolizma hızlanırmış bazılarında dururmuş ...bende tam tersi regli olduğum an wc çalışmaya başlar tekrar ...
benim makat çatlaklığım her ay bundan dolayı nüksediyor.. korkuyorum şimdi kanayacak diyeHımmm zor olur öyle de
Evetbütün hafta sadece kaçamakların bunlarmıydı ?
Öyle mi diyorsun, bir gün deneyip bakabilirim aslındasüte ara versin şişkinlik yapabilir... ayrıca menün sağlıklı değil canım güne cısla başlamışssın...
Her seye bi bahane gibi oldu ama yumurtayla pek aram yok. Anca ekmekle yiyorum. Ama menemen veya sucujlu yu.urta olabilirevhalkına makarna yoğurtla bu sıcakta güzel gider kendine 2 yumurta kır yanında salata yoğurt günü kapat![]()
süt bazı bünyelerde şişkinlik yapabilir canım bir dene .... ayrıca ben bişey denedim sevgiliÖyle mi diyorsun, bir gün deneyip bakabilirim aslında
Ben de de sivilce çıkarmıştısüt bazı bünyelerde şişkinlik yapabilir canım bir dene .... ayrıca ben bişey denedim sevgiliAkkat tavsiye etmişti wc için keten tohumu oda bende çok şişkinlik yaptı kilo veremedim demoralize oldum ... bıraktım keten tohumunu....
Ben artıdayım ama yine de moral bozmuyorum çünkü kaçamak yapmadım sende unut bundan öncesini yeniden başlaBenim kilom aynı moralim bozuk o yüzden![]()