Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

slm fıstıklrdün giremedim.
valla şişgocum menülerine bktım süpersin bu hafta yaa..hem de spor var.
nereus cum sen de lahanaya başlamışsın.ben2 gün yaptım vermeyi bırak 800 gr almışım...valla sinir oldum.eşim de kızdı çok.halsiz ve sinirli olmuştum..bıraktım bende..şimdi eski düzenimi tutturmaya çalışıyorum
sabah 2 dilim k ekmek b.peynir
ara yok
öğle menemen 2 dilim k ekmek
ara 1 elma 1çb süt
akşam 1 porsiyon barbunya yemeyi düşünüyorum..salata ile
biraz önce 45-50 dk yürüyüşve koşu yaptım
düzenimi bozduğum için çok pişmanım
nereuscum umarım sen verirsin sengözlerimebaksanab

evet canım iyi gidiyorumm bakalım bu hafta yürüyüşede başladımm neler olacak görcezzzz

nirdesiniz yaww?kimsecikler yok..
kızlar arada sırada diyet başarı öykülerini okuyun mezun olan arkadaşların yazdığı.çok faydalı oluyorr bence..

one minute:oklava: sen ne diyom orti öle kek pasta hamur işi olmadıııııııııııı 1,5 ayda ben istesen 55 olabilirsinnn hiç te abartı değilll aynısı benim içinde geçerliii istesek olmayacak şey yokkk:lepi: bu arada
sabah klasik kahvaltı
ara elma+form çayı
öğlen bir dilim tavuk+4 kaşık çorba
ara elma yiycem
akşam salata yiycem
45 dk msa tenisi oynadım akşam 1 saat yürüyüş planlıyommm bakalımmmmmmmmmsositososito

yok canım bugün canım istemedi eğer kendimi çok kısıtlarsam hiç karbonhidratalmazsan birkaç gün sonra hamur krizine giriryorum demek istedim yani.
ben de:
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, bal, peynir
ara: yoğurt
öğlen: 1 parça tavuk pirzola, 2 kaşık pilav, 2 kaşık nohut
ara: 1/2 kaşarlı tost (dışarıdaydım en zararzısının bu olduğunu düşündüm)
akşam: 2 parça tavuk, 1 kaşık pilav, salata

pilavlar fazla oldu kabul ediyorum ama yapmıştım az da olsa yedim, bu hafta yapmayacağım artık. Şimdi su içiyorum.

merhaba kizlar nasilsiniz bakalim bugün ben geldim ama kimseler yok bugün sisgo nereus nasilsiniz canlarim ben daha iyiyim ama galiba grip olacam bogazim yaniyor kafam agriyor ben bugun ne yedim ben kahvalti yapamadim kizimin kulak agrisi tuttu sabah yine dr gittik öglen geldim kahvalti yaptim canim birsey istemiyor arada 1 elma yerim 1.5 litre su icerim aksam ise gidecem kizlar resimler koymusunuz galiba ben niye görmedim nerde resimleriniz

geçmiş olsun canım.

kızlar eğer beni yanlış anlamazsanız muhsin yazıcıoğlu ve beraberinde ölen 5 arkadaşı ve bu vata niçin savaşmış bütün insanlar için bir fatiha okursanız çok sevinirim

Allah rahmet eylesin, ben de hepsine çok üzüldüm.

slm fıstıklrdün giremedim.
valla şişgocum menülerine bktım süpersin bu hafta yaa..hem de spor var.
nereus cum sen de lahanaya başlamışsın.ben2 gün yaptım vermeyi bırak 800 gr almışım...valla sinir oldum.eşim de kızdı çok.halsiz ve sinirli olmuştum..bıraktım bende..şimdi eski düzenimi tutturmaya çalışıyorum
sabah 2 dilim k ekmek b.peynir
ara yok
öğle menemen 2 dilim k ekmek
ara 1 elma 1çb süt
akşam 1 porsiyon barbunya yemeyi düşünüyorum..salata ile
biraz önce 45-50 dk yürüyüşve koşu yaptım
düzenimi bozduğum için çok pişmanım
nereuscum umarım sen verirsin sengözlerimebaksanab

canım senin de ekmeğin çok olmuş ama onun dışında menün iyi. Lahana bazen ters tepiyor nedenini bilmiyorum.

meliscim bu hafta katılım çok az oldu ya neden bilmiyorumbu sanırım kilolarımıza da yansıyacak..senağlama

sanırım bahara geçiş döneminden kayynaklanıyor milletin gözü dışarda
yansımazz kız allah korusun 5. takıma savaş açtım bennn kötükedihüso

bunu ben de bilmiyorum, ne yapsak acaba.
Herkes meşgul mü, motivason mu düştü acaba.
Ben de dosbanın mesajlarına baktın, hep bakıp gidiyor, ailem gelecek demiş en son sanırım onlarla meşgul. Umarım herkes meşgüldür de geçici sürelerdir, çünkü bir kopunca gerisi geliyor.
Herkesi biraz vakit ayırmaya davet ediyorum, hadi kızlar paylaşım = motivasyon = zayıflamak

evet canım ya ben de eve geldim hemen kızımı alıp dışarıya çıktım, hava çok güzel.
ne yaptın 5. takıma kaydirigubbakcemile, dur gidip bakayım.kaydirigubbakcemile3
Şişgocumla da yine görüşemedik, canım okursan yarın yine buralarda olacağım.

yyaa bişidicem ben hep burdayım ama ama yinede veremiyom :roflol:
millet giremiyor kilo veriyor bende gelmicem 1hafta hem belki özlersiniz beni nasıl fikir -tatlicadiarzu-

çok geride kaldı sportie ile savaş açtık birbirimize

1. olcaklarını idda etti kendileri lülülülülülü

nereusum herhalde millet girmediği zamanlar spor yapıyor, biz bilg. başında boş boş oturuyoruz, ondan mı veremiyoruz, patboricim ters mi tepiyor acaba.

hımm. ama canım bu hafta yine sen taşıyacaksın bizi birinciliğe, baksana herkes kaçamak yapıyor, girmiyor ve yazamıyor.
Kızlar aman kilo almayıon da yeter ki çok da vermeseniz de razıyız, haftaya devam edersiniz kaldığınız yerden.

hım tamam o zamansüprizzzzz bu arada 5.takım nası gidiyo?kilo veriyorlarmı

bunu ben de bilmiyorum, ne yapsak acaba.
Herkes meşgul mü, motivason mu düştü acaba.
Ben de dosbanın mesajlarına baktın, hep bakıp gidiyor, ailem gelecek demiş en son sanırım onlarla meşgul. Umarım herkes meşgüldür de geçici sürelerdir, çünkü bir kopunca gerisi geliyor.
Herkesi biraz vakit ayırmaya davet ediyorum, hadi kızlar paylaşım = motivasyon = zayıflamak
bene meşguliyetten ziyade motivasyonumuz düştü..üç haftadır herkes güzel kilo verdi.bu hafta kaytarıyoruz sanki..nereus ve şişgo hariç...ben lahana ile iyi başlamıştım haftaya ama tartılıp 800 gr aldığımı görünce tırstım motivasyon gitti bende..

bu gün diyet başarı öykülerinden okudum biraz ii geldi....hihoyyyt

aayyy inşallaahhh
aaa ama olmazkiii bütün yüküde ben çekememki :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ayy canıımm sanırım işleryoğun zaten çoğu kişi evli ve çocuklu ondanda oluyor yinede
vakit ayırıyorlar ama inşallah vermiş olursun cumaya kadar herşey değişir merak etme
ben geçen hafta kesin almışımdır dedim 66.5 razıydım
anamm bir çıktım tartıya 65.2 bir oynamadığım kaldı vallaha
aynısı olcak görceksin
birde cuma günü mübarek gün kalkarken dua edip kalkıyorum :roflol:

Back
X