- 27 Ocak 2010
- 1.944
- 4.874
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım çok sağol:)Allah kabul etsin cnm
Aa meslektaşımı buldummm :))Yaa bende ilahiyat, din kültürü bölümü..
Yağımı azaltıp kasımı artırabilmek için buradayım ya zaten kaptanım :)))Bu kadar düzensiz ve dengesiz beslenmeye maşallah kilo almadan dönmene çok sevindim. Demek ki dikkat etseydin bu hafta çok daha güzel gidecekti.
Güne çok geç başlamışsın. Genel anlamda menün gayet güzel. Ama adım sayın çok az. Daha çok hareket etmelisin canım.
Benim en son gitmemde 6 saat sürmüştü. Hangi renk yaptırdın? Beğenmene sevindim. Ben henüz kendime uygun bir kuaför bulamadım. Hiç kimse istediğim gibi yapamıyor. En son saçımı çok yıprattılar. Şimdi arayış içerisindeyim. İstanbul' da mıydın sen?
Topkek olmamış. Çileğin mevsimi değil keşke yemeseydin. Günü toplamda hafif geçirmişsin ama sağlıksız olmuş biraz. Salep için geç bir saat olmuş. Hatta diyet süresince mümkünse içmemek lazım.
Çok düzensiz olmuş canım bu iki günkü menün. İrmik tatlısı olmamış. Çiğkötfe biraz fazla olmuş. Uyku düzenin farklı olduğu için yediklerinin vücudunda depolanması çok normal aslında. Yağ oranın maalesef normalin çok üstünde. Daha sağlıklı beslenmen lazım.
Harika görünüyor bu kahvaltı tabağı![]()
Topkek dışında çok güzel menün, bende ani bi kararla diyete başladım ama başlamadan pişileri yemiştim bileBugün menü yazcağımı bilsem kekleri yemezdim
12.30
-2 yumurta ve hindi fümeden omlet
-2 dilim kadar beyaz peynir
-1 tatlı kaşığı salçalı sos
14.30
-Sade neskafe, 1.5 topkek
16.30
-4 kaşık kıymalı enginar
-2 kaşık et sote
-yarım dilim kadar ekmek
2 litre su, 1 fincan yeşil çay
15 dakika yürüyüş bandı, 1 saat pilates
Kolay gelsin :))Günaydın kızlar
2 gün boyunca yarışlarda olacağım. Yeni gelenler için söyleyeyim. İşime ek olarak aynı zamanda yüzme hakemliği yapıyorum. Normalde sağlıkçıyım. Hastanede çalışıyorum. Bu iki gün havuzdayım. Gün içinde gelemem ama akşama uğramaya çalışırım. Öpüyorum hepinizi![]()
Geçmiş olsun cnm herkes hasta heryer virüs kaynıyo ya abimin 3 yaşında kızıda 2 haftadır hasta tam iyileşti diyoruz gene başlıyoYağımı azaltıp kasımı artırabilmek için buradayım ya zaten kaptanım :)))
İnşallah başarıcaz ee ya da geç.
Kızım akşamdan beri ateşleniyor kızlar![]()
Geçmiş olsun, biz de ayniyiz, bu sabah sil baştan başladık boğazla. Anlamadım gitti.Geçmiş olsun cnm herkes hasta heryer virüs kaynıyo ya abimin 3 yaşında kızıda 2 haftadır hasta tam iyileşti diyoruz gene başlıyo![]()
Geçmiş olsun sizede, kış bitene kadar uğraşcaz heralde hastalıklarlaGeçmiş olsun, biz de ayniyiz, bu sabah sil baştan başladık boğazla. Anlamadım gitti.