Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar ya benim diyetteki en zorlandığım şey su içmek oluyor yazın bile günde 1 bardak içsem yetiyo bana düşünün yani, diyetteyim diye kendimi zorlaya zorlaya anca 1.5 litre içebiliyorum yeterlimi acaba, bide suların içine meyve falan atsam içimi kolaylaşırmı acaba detox suyu gibi bi nevi 😃
İnternette su ihtiyacı hesaplanıyor, mesela benim boyuma kiloma göre 2.8 litre içmem lazımmış. Ben de 2,5 -3 arası içmeye çalışıyorum. İlk zamanlar baya zorlandım senin gibi suyu az içen bi insan olduğum için. Şimdi daha kolay içebiliyorum. Aklına geldikçe 1-2 bardak iç. Yine internet te su hesaplayıcı yada hatırlatıcı programlarda var..
Bitki çayı yada meyveli su da içebilirsin seviyorsan

Kızlar ya benim diyetteki en zorlandığım şey su içmek oluyor yazın bile günde 1 bardak içsem yetiyo bana düşünün yani, diyetteyim diye kendimi zorlaya zorlaya anca 1.5 litre içebiliyorum yeterlimi acaba, bide suların içine meyve falan atsam içimi kolaylaşırmı acaba detox suyu gibi bi nevi 😃
1,5 içmen az bence, en az 2- 2,5 içmelisin..kilo vermenin yollarından biri de bol su içmek..

İnternette su ihtiyacı hesaplanıyor, mesela benim boyuma kiloma göre 2.8 litre içmem lazımmış. Ben de 2,5 -3 arası içmeye çalışıyorum. İlk zamanlar baya zorlandım senin gibi suyu az içen bi insan olduğum için. Şimdi daha kolay içebiliyorum. Aklına geldikçe 1-2 bardak iç. Yine internet te su hesaplayıcı yada hatırlatıcı programlarda var..
Bitki çayı yada meyveli su da içebilirsin seviyorsan
Hesapladım hemen 2 litre çıktı, bunada şükür 3 litre falan çıksaydı yanmıştım😄 suyun içine salatalık falan atarak denicem birazda belki daha rahat içerim

Kahvaltiya misafir geldi. Ben sunu farkettim, herkesle birlikte olunca kendimi tutabiliyorum. Hele eV sahibiysem zaten koşturmaktan yiyemiyorum. Ama aksam cocugum uyuduktan sonra içimden canavar çıkıyor resmen. Asla ac olmamama rağmen yiyorum. Dun gece neler yedim anlatamam :( bir gun icinde yedigimin toplamindan bile daha fazla

Kahvaltiya misafir geldi. Ben sunu farkettim, herkesle birlikte olunca kendimi tutabiliyorum. Hele eV sahibiysem zaten koşturmaktan yiyemiyorum. Ama aksam cocugum uyuduktan sonra içimden canavar çıkıyor resmen. Asla ac olmamama rağmen yiyorum. Dun gece neler yedim anlatamam :KK43: bir gun icinde yedigimin toplamindan bile daha fazla
İradeli olmak zor ama pes etme cnm alacağın güzel sonucu düşünüp motive et kendini, benim yıllar öncede kalma 36 beden bi elbisem var onu çıkarıp astım dolabıma hedefim o elbisenin içine girmek, 36 ama baya dar kalıp bi elbise yaza kadar diyet spor giycem o elbiseyi😃

Bugün annemdeyiz ve yemeğe hamurişi var
Hemde en sevdigim yağ mantısı.Napcam bilmiyorum
Off hamur işini çok severim bende azcık minicik tadımlık yiyip çorba salata falan geçiştirsen cnm hiç yeme diyemiyorum onu yapmak çok zor sanırım 😃 bende anneme yasak koydum gelcem zaman sakın hamur işi yapma diye çok güzel yapar çünkü hiç dayanamam 😄

kızlar dün aksam fena hastalandım bayılmışım ... Eşim hastaneye götürdü.Aç kalmayı ilk günden abarttım sanırım :) Kanım çok düşük çıktı ilaç serum ve vitamin vs takviye desteğe başladı doktor. Kaptanım ben üzülerek aranızdan ayrılacağım ;( kusura bakmayın

Off hamur işini çok severim bende azcık minicik tadımlık yiyip çorba salata falan geçiştirsen cnm hiç yeme diyemiyorum onu yapmak çok zor sanırım 😃 bende anneme yasak koydum gelcem zaman sakın hamur işi yapma diye çok güzel yapar çünkü hiç dayanamam 😄
Bende severim ama bu manti hamurişi türlerini.Demedim hic aslinda isime geldi:KK39:Tadina bakcam belki birazcik fazlasi olabilir artik.

kızlar dün aksam fena hastalandım bayılmışım ... Eşim hastaneye götürdü.Aç kalmayı ilk günden abarttım sanırım :) Kanım çok düşük çıktı ilaç serum ve vitamin vs takviye desteğe başladı doktor. Kaptanım ben üzülerek aranızdan ayrılacağım ;( kusura bakmayın
Cok geçmiş olsun canım.Saglik çok daha önemli.

Ay canım çok üzüldüm, naptın sen çok mu az yedin dün? menünü hatırlamıyorum, bi anda çok az kaloriye düşmemelisin aşama aşama azaltmalısın.. tüh..kendine çok yüklenme.. Dr ne dedi, başka bi rahatsızlığından mı kaynaklanmış, az beslendiğinden mi? Daha önce de olmuş muydu hiç?

İyi akşamlar kızlar bugünkü menüm;
Kahvaltı (saat 7):
2 dilim peynir
5 adet yeşil zeytin
1 adet domates
1 adet haşlanmış yumurta
1 adet yulaflı poğaça
Ara öğün (saat 10.30)
Şekersiz kahve
Yulaflı poğaça
Öğlen (12.30)
Haşlanmış brokoli
Taze fasulye
Akşam (18.30)
2 orta boy fırında tavuk
1 tabak közlenmiş kırmızı biber salatası
1.5 litre su içtim, 2 saat sonrada bi 45 dakika spor yapıcam.

İyi akşamlar kızlar bugünkü menüm;
Kahvaltı (saat 7):
2 dilim peynir
5 adet yeşil zeytin
1 adet domates
1 adet haşlanmış yumurta
1 adet yulaflı poğaça
Ara öğün (saat 10.30)
Şekersiz kahve
Yulaflı poğaça
Öğlen (12.30)
Haşlanmış brokoli
Taze fasulye
Akşam (18.30)
2 orta boy fırında tavuk
1 tabak közlenmiş kırmızı biber salatası
1.5 litre su içtim, 2 saat sonrada bi 45 dakika spor yapıcam.
Poğaçalar dışında gayet güzel bi menü bence..yulaflı olması biraz kurtarmış:KK66:

Benim menüm
10.00. Limonlu sıcak su
11.00. Çeyreğin yarısı ekmek, 5 kaşık yumurtasız menemen, 6-7 yeşil zeytin, 3 yaprak marul, 1 küçük domates, 1tatlı kaşığı bal eklenmiş zencefilli çay.
13.30. 1 elma, 1 portakal
17.30. 1 tabak bol salatalı kısır, az turşu, 3 bardak çay

3 litre su, 1 saat yürüyüş.

Back
X