Tebrikler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler
Evet canm cuma günleri bildirmen lazım :)Günaydın kızlar ben henüz listede değilim kilo bildircemmi acaba, gerçi tartılmadımda unuttum ☺ bildirmem gerekiyosa yarın sabah tartılıp yazarım artık
Teşekkür ederim canım :)Süper cnm inşallah benden de gitmiştir azda olsa![]()
Çok teşekkür ederiiim :))çok güzel vermişsin
Süpeeer tebrikler canııımGünaydın herkese
Geçen cuma. 84.4
Bugun 83.1
Fark. 1300 gr.
Geçen hafta annemin tartısıyla sonucum +200 Gr dı ve çok üzülmüştüm ilk defa + ya çıktığım için.Bu hafta onu da dengelemiş oldum şükür..
Tebrikleeeer
Teşekkür ederim :)Tebrikler
Teşekkür ederim canım, bende seni ve tüm arkadaşları tebrik ediyorum.Süpeeer tebrikler canııım![]()
Her baktığımda doğrumu görüyorum diye düşünüyorum.Paragraflardan gözüm bozuldu galiba derken.Dogruymus.Masallah sana.Tebrikler canım..
Tartıdan tartiya çok fark ediyor ya.Ama çok güzel gdiiyosun maşallah.Tebrik ederim canimGünaydın herkese
Geçen cuma. 84.4
Bugun 83.1
Fark. 1300 gr.
Geçen hafta annemin tartısıyla sonucum +200 Gr dı ve çok üzülmüştüm ilk defa + ya çıktığım için.Bu hafta onu da dengelemiş oldum şükür..
Teşekkür ederim bende seni tebrik ederim. Kilo azaldıkça vermek daha da zor oluyor benim tecrübelerime göre. Ama sen bu kiloda iyi vermişsin maşallahBuarada gunaydin herkese.Bende kg bildirimi yapayım.
Geçen cuma :58.9kg
Bugun:58.3kg
-600gr.Artik çok zor ilerliyorum.Gr oynuyo sanki sadece.
Yaa gerçekten mi o derece kötü beslendim değil mi :))) ben de anlayamadım 1 gecede oldu neredeyse bir anda ödem attım :)Her baktığımda doğrumu görüyorum diye düşünüyorum.Paragraflardan gözüm bozuldu galiba derken.Dogruymus.Masallah sana.Tebrikler canım..
1haftadir spor yapamıyorum ki yoğunluktan.57 yi görsem birakicam artikTeşekkür ederim bende seni tebrik ederim. Kilo azaldıkça vermek daha da zor oluyor benim tecrübelerime göre. Ama sen bu kiloda iyi vermişsin maşallah![]()
TebrikleeeerBuarada gunaydin herkese.Bende kg bildirimi yapayım.
Geçen cuma :58.9kg
Bugun:58.3kg
-600gr.Artik çok zor ilerliyorum.Gr oynuyo sanki sadece.