Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın herkese
geçen hafta: 64.00
bu hafta : 64.500 LAydLiNe LAydLiNe
gelen :+ 500
bu hafta cumartesi pazar yediklerimi artı temizledim bir de regli yaklaşınca böyle oldu üzgünüm... sporda yaptım ama yediklerime çok dikkat edemedim şimdi şekersiz günlerle inşallah haftaya eksi gelirim ... kendime eskisi gibi küçük hedefler koyacam
Halledersin sen ne güzel moralini bozmamışsın :))
Boyun kaçtı canım ?

Halledersin sen ne güzel moralini bozmamışsın :))
Boyun kaçtı canım ?
boyum 1,58 canım daha önce 72.5 dan 57 ye inince o güven var kendimde başaracam hatta bu sefer hedefim 55 ;))
moralimi bozunca daha çok yiyorum bizler çok acele ediyoruz bi anda almadık ki bu kiloları bi anda gitsin.. sabırlı olunca 2 ayda bakıyorsun 7-8 kilo gitmiş ;)

Benim de modum bozuldu memleketten döndüğümden beri..kendimi çok moralsiz hissediyorum.. verdiğim kiloya bile sevinemedim, her memleket ten döndüğümde bi iki hafta alışamıyorum ayrı kalmaya.. depresyona giriyorum, herşey anlamsız tatsız geliyor.. geldiğimden beri diyet yapmak, yürüyüş yapmak çok zor geliyor, bırakasım geliyor, yok olmaz, daha çok yolun var, şimdi olmaz diyorum. Bide yeni evime alışamadım yabancı geliyo bana..Durmadan aklıma bişeyler yemek geliyor, zor tutuyorum kendimi.Birinin beni sallayıp kendime getirmesi lazım, kırılma noktasındayım:silah:

Kızlar ben listeye girmeden tartılcağımı bilmiyodum unuttum o yüzden tartılmayı, yarın tartılıp yazsam olur demi ilk haftanın acemiliğine denk geldim 😁

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : Chentiq
İsim (İsteğe Bağlı ): Epruşunun gülü :P
Mesleginiz: mühendis
Yaşınız : 37
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 2
Yaşadığınız şehir: ankara
Boyunuz : 1,73
Kilonuz: 75
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : ben de bilmiyorum. sanırım hormonal olarak başladı. hormonlarda sıkıntı yok diyor kan tahlillerinde ama bu kiloda olmamıştım hayatım boyunca. kullandığım ilaçlara bağlıyorum. o yüzden hepsini bıraktım. iştahım da çok açıktı.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : hamile gibi gözüküyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : 2 kez katıldım.
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. biraz da siz bahsetseniz kaç kişi yarışıyorsunuz, sizin formlarınızı nereden bulup okuyabilirim.

13. TAKIM KATILIM FORMU

İsim (İsteğe Bağlı ): Epruşunun gülü :p
Kilo alma hikayeniz : ben de bilmiyorum. sanırım hormonal olarak başladı. hormonlarda sıkıntı yok diyor kan tahlillerinde ama bu kiloda olmamıştım hayatım boyunca. kullandığım ilaçlara bağlıyorum. o yüzden hepsini bıraktım. iştahım da çok açıktı.

yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. biraz da siz bahsetseniz kaç kişi yarışıyorsunuz, sizin formlarınızı nereden bulup okuyabilirim.
Hoş geldin cnm bende katılalı 1 hafta oldu henüz☺ istanbulda yaşıuorum bende memurum yaşım 33, çocuk yok yemek yemeyi çok sevdiğim içim 69 kiloya kadar çıkmıştım kendi imkanlarımla 55 e indim, bi 5 kilo daha vermem lazımken 4 kilo alıp 59 oldum 😁 baktım geri geliyo kilolar kendimi burda buldum, boyum kısa 1.57 o yüzden hedef kilom 50 benimde.

Selam kızlar kilo bildirimi yapıp kaçmalıyım mesajlarınızı henüz okuyamadım.
Annemin tartısına göre yazıyorum kızlar çünkü hala annemdeyim:) bizim tartılarımız arası 1- 1 buçuk kilo fark ediyo :)
Geçen hafta 72.8
Bu hafta 72.1
Fark-700 gr

13. TAKIM KATILIM FORMU

Hosgeldin canim.Bende Kayserideyim.Ozel bi kursta ingilizce öğretmenliği yapıyorum.Atanmayi bekliyorum.29 yaşındayım.3yasinda 1oglum var.Bende evlenene kadar 52nin üstüne çıkmadım.Ama evlendim 60i gördüm.Dogum hamilelik derken.Once 75i gördüm.Sonra 67.Derken şuan 58kg

Hosgeldin canim.Bende Kayserideyim.Ozel bi kursta ingilizce öğretmenliği yapıyorum.Atanmayi bekliyorum.29 yaşındayım.3yasinda 1oglum var.Bende evlenene kadar 52nin üstüne çıkmadım.Ama evlendim 60i gördüm.Dogum hamilelik derken.Once 75i gördüm.Sonra 67.Derken şuan 58kg
hedefin ka. bayağı iyi kilon. 75 ten 58 e muhteşem basarı

Benim de modum bozuldu memleketten döndüğümden beri..kendimi çok moralsiz hissediyorum.. verdiğim kiloya bile sevinemedim, her memleket ten döndüğümde bi iki hafta alışamıyorum ayrı kalmaya.. depresyona giriyorum, herşey anlamsız tatsız geliyor.. geldiğimden beri diyet yapmak, yürüyüş yapmak çok zor geliyor, bırakasım geliyor, yok olmaz, daha çok yolun var, şimdi olmaz diyorum. Bide yeni evime alışamadım yabancı geliyo bana..Durmadan aklıma bişeyler yemek geliyor, zor tutuyorum kendimi.Birinin beni sallayıp kendime getirmesi lazım, kırılma noktasındayım:silah:
Daha çok yeni ama.Daha ne kadar oldu tasinali canım ya.Once evini sev alışmaya çalış.Bak ozaman daha kolay olur herşey senin için.Ben hala bi gün annemgile gitsem evime gelince bi garip gibi hissediyorum kendimi.Seninki çok normal.Bunu da aşarsın sen.Bak Ne güzel kg veriyosun.Vazgecmek yok.

13. TAKIM KATILIM FORMU

Hoşgeldin canım, eski sayfalarda herkesin katılım formu var ama bulmak zor olur..Ben de 37 yaşında 3 çocuk annesi bi öğretmenim, şuan 3. Çocuktan dolayı izindeyim.Kayseride yaşıyorum.96 ile diyete başladım, 92.5 ta buraya katıldım, şuan 83.1. kilodayım..boyum 166.. Her çocuktan sonra kilo verdim, hamilelik ve sonrasında yine aldım.. Hedefim 75 ama bakarsın sonrası da gelir inşallah..

65 le hamile kaldım.75le doğuma girdim.Oglum 3yasinda ve şuan 58im.Boyum 165.Bazen hala fazlam var gibi geliyo.Bazen de yüzüm çökünce dur diyorum.Hedef 57
Bencede canım , 57 yeter sana, bizde bi söz vardır, bir dirhem et, bin ayıp örter..belki duymuşsundur:KK48:
Yani çok aşırı zayıflıkta iyi değil, hem sağlık hem görünüş açısından..

13. TAKIM KATILIM FORMU

Sayımızı net bilmiyorum, bu hafta baya katılan oldu gruba, listede 7-8 kişi, deneme sürecinde olanda 3-5 kişi var sanırım..Bugun kaptanımız haftalık sonuç listesini atınca kaç kişi olduğumuz netleşir..Seninde boyuna göre kilon çok fazla değilmiş, ne güzel.. Nasıl hamile gibi gözüküyo olabilirsin, tahmin etmiyorum, sana öyle geliyordur..Tabi sağlık için biraz verirsen güzel olur..

Back
X