Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, ilk sayfadaki katılım formunu okuyup, doldurup buraya gönderirseniz seviniriz, kaptanımız ilk fırsatta size dönüş yapacaktırmerhaba bende katılabilir miyim?
İlla çok özel bi diyet listesi oluşturmana gerek yok bence, bugunden başlayabilirsin..günlük yediklerine dikkat edip, sağlıksız olanlardan uzak durmaya çalışarak, çok kalorili yiyeceklerden yemeyerek, hareketini artırarak devam edebilirsin...Aynen cnm ins gidecek
Bu arada ben tam olarak diyete pazartesi başlıcam cunku malzemelerim eksik bebekten dolayi carsiya çıkamadım yarin esim alacak listemi ama tabi ben kacamak yapmiyorum haftasonu diye
Listem var emziren annelere ozel diyet diye yarindan itibaren elimde olanlarla baslicamİlla çok özel bi diyet listesi oluşturmana gerek yok bence, bugunden başlayabilirsin..günlük yediklerine dikkat edip, sağlıksız olanlardan uzak durmaya çalışarak, çok kalorili yiyeceklerden yemeyerek, hareketini artırarak devam edebilirsin...
Yürüyüş yapmak güzelde biraz araştırdım şimdi pek güven vermedi bana bu uygulama, bazı yerlerde yürüyüşü dolara yada internete dönüştüren şekilleride varmış, nasıl oluyor kaynakları ne belli değil..bazı yazılımlar TLF daki özel bilgileri numaraları vs sızdırıyor diye duyuyoruz çevreden..tabi biz yine yürüyüşe devam..Yürüyüş yapan arkadaslar bir uygulama var hem adimlarinizi hesaplayip hemde cok guzel derneklere bagista bulunmak istermisiniz ben kullanıyorum cok harika bir uygulama yuklemek isteyen arkadaslar davetiye koduyla kayitt yapabilirler
Gülşah Günay Artuoglu adlı kullanıcı seni Helpstepsi yüklemeye ve adımlarını iyiliğe dönüştürmeye davet ediyor! App Store: Help Steps , Google Play: Help Steps - Apps on Google Play , Davet kodu : GA43902563632
Eki Görüntüle 2590609
Haklısın cnm tabi bu o sekilde değil burda sadece operatöre gb veriyor cokta takipçisi var kullananda var cevremde tabiki yürüyüşe devam bırakmıyoruz ben evde leslie yaparak yuruyorum ama olsunYürüyüş yapmak güzelde biraz araştırdım şimdi pek güven vermedi bana bu uygulama, bazı yerlerde yürüyüşü dolara yada internete dönüştüren şekilleride varmış, nasıl oluyor kaynakları ne belli değil..bazı yazılımlar TLF daki özel bilgileri numaraları vs sızdırıyor diye duyuyoruz çevreden..tabi biz yine yürüyüşe devam..
Merak ettim listeni canım takip edeceğim. Benim bebeğim de altı aylik.Listem var emziren annelere ozel diyet diye yarindan itibaren elimde olanlarla baslicam
Allah bagislasin cnm sut artirici ara ogunlu bir diyet denicem bakalim ins faydasini gorurumMerak ettim listeni canım takip edeceğim. Benim bebeğim de altı aylik.
Bebiş ne kadarlık oldu? benimde kızım 1 yaşına yeni girdiAllah bagislasin cnm sut artirici ara ogunlu bir diyet denicem bakalim ins faydasini gorurum
Evet 4. Takımdaydım :)yok ordan mümkün değil tanımam daha önce zayıflama yerlerinde oldun mu
Benimki 3 aylik cnm dahaBebiş ne kadarlık oldu? benimde kızım 1 yaşına yeni girdi
HosuldukkGünaydın kızlar.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniiiz :)
Evet 4. Takımdaydım :)
Hoşgeldin canımKullanıcı Adı : aylakkadin
İsim (İsteğe Bağlı ):-
Mesleginiz:akademisyen
Yaşınız :36
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:-
Boyunuz :155
Kilonuz:66
Hedef kilonuz 55
Kilo alma hikayeniz : işsizlik. 20 verdimv10erdimu da simdi vermek istiyorum
vermeyi neden istiyorsunuz ? : sağlıklı olmak için, rahat hareket etmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet 3 gruba. Grup kapanıyormuş
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum. Kabul ediyorum. :) çok istekliyim