Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi akşamlar kızlar bugünkü menüm

7.30 1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
3 çeri domates
1 dilim peynir

11.00 kahve

12.30 1 tabak havuçlu pırasa

16.00 çay 1 avuç çiğ fıstık

19.00 1 kepçe etli nohut
salata
1.5 lt den fazla su
1 saat yürüyüş

Bugunku menü,
Sabah 9.15
2 haşlanmış yumurta, 2kk ezine peynir, 2 zeytin, domates salatalık
Öğle 13.00
4 köfte, 1 kase salata
Ara 16.00
2 kuru kayısı 1 sade kahve
Akşam 18.00
1 kase yoğurt 1 kepçe sebzeli tavuk yemeği
Su 2lt Spor yok

Aynen cnm ins gidecek
Bu arada ben tam olarak diyete pazartesi başlıcam cunku malzemelerim eksik bebekten dolayi carsiya çıkamadım yarin esim alacak listemi ama tabi ben kacamak yapmiyorum haftasonu diye
İlla çok özel bi diyet listesi oluşturmana gerek yok bence, bugunden başlayabilirsin..günlük yediklerine dikkat edip, sağlıksız olanlardan uzak durmaya çalışarak, çok kalorili yiyeceklerden yemeyerek, hareketini artırarak devam edebilirsin...

İlla çok özel bi diyet listesi oluşturmana gerek yok bence, bugunden başlayabilirsin..günlük yediklerine dikkat edip, sağlıksız olanlardan uzak durmaya çalışarak, çok kalorili yiyeceklerden yemeyerek, hareketini artırarak devam edebilirsin...
Listem var emziren annelere ozel diyet diye yarindan itibaren elimde olanlarla baslicam

Yürüyüş yapan arkadaslar bir uygulama var hem adimlarinizi hesaplayip hemde cok guzel derneklere bagista bulunmak istermisiniz ben kullanıyorum cok harika bir uygulama yuklemek isteyen arkadaslar davetiye koduyla kayitt yapabilirler
Gülşah Günay Artuoglu adlı kullanıcı seni Helpstepsi yüklemeye ve adımlarını iyiliğe dönüştürmeye davet ediyor! App Store: ‎Help Steps , Google Play: Help Steps - Apps on Google Play , Davet kodu : GA43902563632
Eki Görüntüle 2590609
Yürüyüş yapmak güzelde biraz araştırdım şimdi pek güven vermedi bana bu uygulama, bazı yerlerde yürüyüşü dolara yada internete dönüştüren şekilleride varmış, nasıl oluyor kaynakları ne belli değil..bazı yazılımlar TLF daki özel bilgileri numaraları vs sızdırıyor diye duyuyoruz çevreden..tabi biz yine yürüyüşe devam..

Yürüyüş yapmak güzelde biraz araştırdım şimdi pek güven vermedi bana bu uygulama, bazı yerlerde yürüyüşü dolara yada internete dönüştüren şekilleride varmış, nasıl oluyor kaynakları ne belli değil..bazı yazılımlar TLF daki özel bilgileri numaraları vs sızdırıyor diye duyuyoruz çevreden..tabi biz yine yürüyüşe devam..
Haklısın cnm tabi bu o sekilde değil burda sadece operatöre gb veriyor cokta takipçisi var kullananda var cevremde tabiki yürüyüşe devam bırakmıyoruz ben evde leslie yaparak yuruyorum ama olsun 👍😁

Selam herkese
Zor bir gün geçirdim hemen menümü yazıyorum
Sabah 10.30
Bir yumurta
Bir dilim tb ekmek
İki minik dilim peynir
1tk tereyağı
1tk bal
Öğle 15.00
Dort kaşık mercimekli pilav
Bir kase yoğurt
Ara
İki ceviz
Akşam 19.30
Bir lahmacun
Yeşillik
Cuma olduğu için biraz serbest oldu yarın daha iyi olur inşallah.
Su 2lt
Spor yok

Kullanıcı Adı : aylakkadin
İsim (İsteğe Bağlı ):-
Mesleginiz:akademisyen
Yaşınız :36
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:-
Boyunuz :155
Kilonuz:66
Hedef kilonuz 55
Kilo alma hikayeniz : işsizlik. 20 verdimv10erdimu da simdi vermek istiyorum
vermeyi neden istiyorsunuz ? : sağlıklı olmak için, rahat hareket etmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet 3 gruba. Grup kapanıyormuş
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum. Kabul ediyorum. :) çok istekliyim

Evet 4. Takımdaydım :)
Kullanıcı Adı : aylakkadin
İsim (İsteğe Bağlı ):-
Mesleginiz:akademisyen
Yaşınız :36
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:-
Boyunuz :155
Kilonuz:66
Hedef kilonuz 55
Kilo alma hikayeniz : işsizlik. 20 verdimv10erdimu da simdi vermek istiyorum
vermeyi neden istiyorsunuz ? : sağlıklı olmak için, rahat hareket etmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet 3 gruba. Grup kapanıyormuş
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum. Kabul ediyorum. :) çok istekliyim
Hoşgeldin canım :KK200:

Back
X