Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

A

Ay evet maşallah diyeyim erken saatte yedin herhalde. Ya da çok hareketlisin kaptanım yani başka açıklaması yok emziriyor olmama rağmen bu işi ben yapsam artı iki kilo garanti. Maşallah sana bünye tutmuyor kiloyu demek.

Hem hareket hem erken saatte yemek çok işe yarıyor. Aynen dediğin gibi az + da olmamın nedeni bunlar. Yakın zamanda bir bileklik aldım. Şu akıllı olan adım sayanlardan. Çok işe yarıyor. Adım sayısı için sürekli hareket etmeye çalışıyorum. Hareket ve akşamı erken kapatmak bu işin sırrı bence :KK39:

Kaptanım eşiöin halası vefat etmiş birazdan yola çıkcaz şehir dışına yarın tartı bildirimi yapamıcam ama bugün tartılmıştım onu bildiraem olurmu, bide yarın cenaze falan derken giremem buraya
Geçen hafta; 57.9
Bugün; 57.3

Listeye girmek istiyorsun di mi canım?

Evet kaptanım bu hafta sürem doldu listede olmam lazım ama yarın tartılamıcam sıkıntı olmaz demi 😔

Yok canım sorun yok. Sen sadece kilo almamaya çalış. Daha önce yarıştığın için kilonun bayağı bir bölünmesi lazım. 60,5 kilo ile izne ayrılmışsın. Yarın takımın durumuna göre yani 0,30 un altına düşmeyecek şekilde ayarlamam lazım. Seni ona göre dahil edeceğim ana listemize. :KK39:

Biz sabah 8 de uyuduk 1 saattir yatakta kukuli izliyorduk yeni kalktım ayağa hiç acıkmamışım.
Kahve de sevmem ama kahve yapsam ayılsam hava kapalı ev güneş almıyo hiç açılamam böyle karanlıkta yahuuu 😒😁

Biz sabah 8 de uyuduk 1 saattir yatakta kukuli izliyorduk yeni kalktım ayağa hiç acıkmamışım.
Kahve de sevmem ama kahve yapsam ayılsam hava kapalı ev güneş almıyo hiç açılamam böyle karanlıkta yahuuu 😒😁

Biz mesaiyi bitirdik eve gideceğiz hatun yeni uyanıyor :işsiz::işsiz:

Biz mesaiyi bitirdik eve gideceğiz hatun yeni uyanıyor :işsiz::işsiz:
Napalım teyzeleri kızım 2 gün önce sabah ateşle uyamdı 5 te ondan beri gececiyiz yine :(
Yoksa birkaç gündür sabah erkenden uyanıp yazıyordum hatta buraya hiç farketmedin mi kaptanım :(
Akşam 9 10 da uyuyordum ben kıza eşim bakıyordu ben de 6 6 bçk ta uyanıodum ne güzel 🤪🤪

Napalım teyzeleri kızım 2 gün önce sabah ateşle uyamdı 5 te ondan beri gececiyiz yine :KK43:
Yoksa birkaç gündür sabah erkenden uyanıp yazıyordum hatta buraya hiç farketmedin mi kaptanım :KK43:
Akşam 9 10 da uyuyordum ben kıza eşim bakıyordu ben de 6 6 bçk ta uyanıodum ne güzel 🤪🤪

Geçmiş olsun canım haberim yoktu. Geçmişe bakamadım maalesef :sus: İnşallah iyileşirsiniz bir an önce :KK200:

Kızlar spor yarışması başlatalım mı ne dersiniz?
Nasıl bir spor olacak ben dğn akşam yattığım yerde bacağımı kaldır indir yaptım hemen tutuldu :(
Yürüyüşte bile tutuluyorum omuzlarım da sorun çıkarıyor kollarımı kaldıramıyorum ne yapsam tutulmam acaba :((

Bir şey soracağım LAydLiNe LAydLiNe bu takımlar diyet günlükleri bölümüne ayriyeten menü ve spor yazıyorlar niye? Motivasyon amaçlı mi zorunluluk mu? Zaten burada yaziyoruz:KK64:

Back
X