Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

üzüldüm.ben bazı başka kullanıcılar gibi yeni hesapda açıp girmedim.çok sert bir kural bu.ozaman o oldu diye şimdi olucak diye bir kanun yokki.

peki öyle yapalım ozaman .yapıcak bişi yok

Sen onu hiç dert etme canım. Önemli olan kilo vermen. Sen zaten bizim takımdasın şu an. Listede olup olmaman önemli değil. Dediğim gibi önemli olan kilo verebilmen :KK39:

Bende sasirdim cnm ama mutluda oldum ekmek makarna pilav hamur işi hic bisey yemedim ivir zivir atistirmalik hic yapmadim cikolata dahi yemedim tatli krizlerimi kuru meyveler ve normal meyve ile bastırdım hep azim edince basari oluyor cnm
Tebrik ederim canım, aynı dirayeti ben lohusayken gösteremedim, ilk hafta 4 kilo vermiştim sonra süt gelmeyecek diye yüklendik meyve hosaflarina, sutlu tatlilara, ballara pekmezlere sonuc; 3 sene sonra hamile kaldigim kiloya ınmene hala 3 kilo var, sen aynen boyle devam et canim.
TE="LAydLiNe, post: 62851467, member: 353785"]
Senin ekstradan kendine dikkat etmen lazım. İnsülin direncini yenebilmen için de mutlaka zayıflamalısın. Bu hafta o hafta olsun olur mu? Hiç bozmadan cumaya çok güzel bir sonuç görelim tartıda hep birlikte :KK200:
[/QUOTE]
Aynen kaptanım, şimdi hemen spor yaptim 1lt şu içtim şimdiden, sıkıldım artık bi mezun olamadım gitti, 57 yi görsem sağlık için yeter bana, gerisi sikilasma sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline getirmek.

Kullanıcı adı: damlapal
Mesleğiniz: ev hanımı
Yaşınız: 35
Medeni durumunuz: evli
Çocuk sayısı: 1
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz: 1.67 cm
Kilonuz: 85 kg
Hedef kilonuz : 63
Kilo alma hikayesi: aşırı stres, kan ilaçları, doğum kontrol hakları
Kilo vermeyi en çok kendime yeniden özgüvenini kazanmak için istiyorum giydiğim hiçbir şey yakışmıyor artık aynaya bakınca kendimi beğenmiyorum. Eşimde beni beğenmiyor artık ilgisiz
Daha önce katılmıştım yarışmaya ama 7 yıl kadar önceydi sanırım.

Lütfen takıma alın beni de ve birbirimize yardımcı olalım.

Oooooooo bayağı iyiymiş :KK48::KK48: Listelerden en son hangi nickle ayrıldın hatırlıyor musun?
Adige psase olmasi lazım cnm ailevi sorunlarim vardi kendi istegimlle ayrıldım sonra geri dondum 6 ay deneme zamani vardi listeye giremeden hamile kaldim

Kullanıcı adı: damlapal
Mesleğiniz: ev hanımı
Yaşınız: 35
Medeni durumunuz: evli
Çocuk sayısı: 1
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz: 1.67 cm
Kilonuz: 85 kg
Hedef kilonuz : 63
Kilo alma hikayesi: aşırı stres, kan ilaçları, doğum kontrol hakları
Kilo vermeyi en çok kendime yeniden özgüvenini kazanmak için istiyorum giydiğim hiçbir şey yakışmıyor artık aynaya bakınca kendimi beğenmiyorum. Eşimde beni beğenmiyor artık ilgisiz
Daha önce katılmıştım yarışmaya ama 7 yıl kadar önceydi sanırım.

Lütfen takıma alın beni de ve birbirimize yardımcı olalım.
Hoşgeldin canım.

*** 13. Takım 662. Etap ***

dira90(58.3///%)
LAydLiNe(73///%)
Aysegul 6666 (81.9///%)
Efsun64 (76.9/76//%)
ada81 (64/64.1/-0.1/%-0.16) Kendi isteğiyle ayrıldı
Just a perfect day (64.7///%)
fanur (75.7/75.8/-0.1/%-0.13)
Ikizannesi (65.8/65.4/0.4/%0.61)
polokey2244(72.1///%)
Dildev (73.5///%)
Kiloverenbiri (92.4///%) 3. Takımdan transfer olmak istiyor.

13. Takım ortalaması: %

*** 13. Takım 662. Etap Free liste ***

15 Bahar gelecek (71///%) 617. Etapta 69.8 kilo ile izne ayrılan üye
krtp86 (60.5/57.3/0.03%0.05) 570. Etapta izne ayrılan üyenin kilosu 92'ye bölündü. 2. Takımdan transfer olmak istiyor.
Nare83 (73///%) (Daha önce yarışmış)
_bloom_ (66.3///%) Kilosu sabit (Daha önce yarışmış)
morpapatyam (92.1/91.3/0.8/%0.87) 435. Etapta 5. Takımdan diskalifiye
Queen mom (87/81/6/%6.90) (Daha önce yarışmış)
Aylakkadin (66///%) (Daha önce yarışmış)
Berital44 (83///%)

13. Takım free liste ortalaması : %

Tebrik ederim canım, aynı dirayeti ben lohusayken gösteremedim, ilk hafta 4 kilo vermiştim sonra süt gelmeyecek diye yüklendik meyve hosaflarina, sutlu tatlilara, ballara pekmezlere sonuc; 3 sene sonra hamile kaldigim kiloya ınmene hala 3 kilo var, sen aynen boyle devam et canim.
TE="LAydLiNe, post: 62851467, member: 353785"]
Senin ekstradan kendine dikkat etmen lazım. İnsülin direncini yenebilmen için de mutlaka zayıflamalısın. Bu hafta o hafta olsun olur mu? Hiç bozmadan cumaya çok güzel bir sonuç görelim tartıda hep birlikte :KK200:
Aynen kaptanım, şimdi hemen spor yaptim 1lt şu içtim şimdiden, sıkıldım artık bi mezun olamadım gitti, 57 yi görsem sağlık için yeter bana, gerisi sikilasma sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline getirmek.
[/QUOTE]
Genellikle etraf hep emziriyosun ye sutun kesilir su olur bu olur diyip tatlilari borekleri corekleri yedirmek istiyor bende yaptim o hatayı 91 gordum dedim yok bu boyle olmaz birsz kestm ama ekmek falan yiyordum esim isinden dolayı gec geliyordu onu bekliyordm ama artik oyle yapmıyorum bide listem sut arttirici emziren annelere ozel diyetisyenden aldım o yuzden oyle yerken mama veriyordum diyete basladigimdan beri hic mama icmedi cocuk sadece beni emdi ve mama aramadi saglikli beslenmek hem bana hem ona fayda etti acikcasi 🤗🤗🤗😉

Back
X