Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

*** 13. Takım 662. Etap ***

dira90(58.3///%)
LAydLiNe(73/73.8/-0.8/%-1.10)
Aysegul 6666 (81.9/80.6/1.3/%1.59)
Efsun64 (76.9/75.5/1.4/%1.82)
ada81 (64/64.1/-0.1/%-0.16)
Kendi isteğiyle ayrıldı
Just a perfect day (64.7///%) Kilosu sabit
fanur (75.7/75.8/-0.1/%-0.13)
Ikizannesi (65.8/65.4/0.4/%0.61)
polokey2244(72.1/772.5/-0.4/%-0.55)
Dildev (73.5///%)
Kilosu sabit
Kiloverenbiri (92.4/92.6/-0.2/%-0.22) 3. Takımdan transfer olmak istiyor.

13. Takım ortalaması: % 0.169

*** 13. Takım 662. Etap Free liste ***

15 Bahar gelecek (71/70.4/0.6/%0.85) 617. Etapta 69.8 kilo ile izne ayrılan üye
krtp86 (60.5/57.3/0.03%0.05) 570. Etapta izne ayrılan üyenin kilosu 92'ye bölündü. 2. Takımdan transfer olmak istiyor.
Nare83 (73///%) (Daha önce yarışmış)
_bloom_ (66.3///%) Kilosu sabit (Daha önce yarışmış)
morpapatyam (92.1/91.3/0.8/%0.87) 435. Etapta 5. Takımdan diskalifiye
Queen mom (87/81/6/%6.90) (Daha önce yarışmış)
Aylakkadin (66/65.1/0.9/%1.36) (Daha önce yarışmış)
Berital44 (83///%)

13. Takım free liste ortalaması : %

Bu kiloda hamile kalman zor zaten canım. Bende senin kilonla başlamıştım takıma. Bundan 9 yıl kadar önce. O dönem bebek istiyorduk ama olmuyordu. Oysaki çocuğum vardı. Takımdan 61,8 kiloyla mezun oldum. Arkasından hamile olduğumu öğrendim. Kiloluyken bebek normalden daha zor oluyor. Öncelikle başarabileceğine inan. Çünkü insan gerçekten isterse başaramayacağı hiçbir şey yoktur. :KK39:
Çok haklısın ilk çocuğuma 65 kg ile hamile kalmıştım ama şimdi zorlaniyorum inşallah bende o kiloya ulaşabilirim

Bu kiloda hamile kalman zor zaten canım. Bende senin kilonla başlamıştım takıma. Bundan 9 yıl kadar önce. O dönem bebek istiyorduk ama olmuyordu. Oysaki çocuğum vardı. Takımdan 61,8 kiloyla mezun oldum. Arkasından hamile olduğumu öğrendim. Kiloluyken bebek normalden daha zor oluyor. Öncelikle başarabileceğine inan. Çünkü insan gerçekten isterse başaramayacağı hiçbir şey yoktur. :KK39:
Ne kadar zamanda ve neler yaparak verdiniz kiloları şuan sudan çıkmış balık gibiyim ve mutsuzum

Kullanıcı adı: damlapal
Mesleğiniz: ev hanımı
Yaşınız: 35
Medeni durumunuz: evli
Çocuk sayısı: 1
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz: 1.67 cm
Kilonuz: 85 kg
Hedef kilonuz : 63
Kilo alma hikayesi: aşırı stres, kan ilaçları, doğum kontrol hakları
Kilo vermeyi en çok kendime yeniden özgüvenini kazanmak için istiyorum giydiğim hiçbir şey yakışmıyor artık aynaya bakınca kendimi beğenmiyorum. Eşimde beni beğenmiyor artık ilgisiz
Daha önce katılmıştım yarışmaya ama 7 yıl kadar önceydi sanırım.

Lütfen takıma alın beni de ve birbirimize yardımcı olalım.
Hoşgeldin :))

Genellikle etraf hep emziriyosun ye sutun kesilir su olur bu olur diyip tatlilari borekleri corekleri yedirmek istiyor bende yaptim o hatayı 91 gordum dedim yok bu boyle olmaz birsz kestm ama ekmek falan yiyordum esim isinden dolayı gec geliyordu onu bekliyordm ama artik oyle yapmıyorum bide listem sut arttirici emziren annelere ozel diyetisyenden aldım o yuzden oyle yerken mama veriyordum diyete basladigimdan beri hic mama icmedi cocuk sadece beni emdi ve mama aramadi saglikli beslenmek hem bana hem ona fayda etti acikcasi 🤗🤗🤗😉
Maşallah size hem sütün artmış hem sağlıklı beslenip kilo vermeye başlamışsın
[/QUOTE]
Aynen oyle cnm

Yarın itibariyle spor yarışmasına başlıyoruz. Listeleri ben tutuyorum. Bugünden herkes kendini hazırlasın. İyi kötü, az çok herkesten bir hareket bekliyorum. TAMAM MI?
İnşallah tamam ♥️
Yarışmanın amacı kim daha fazla spor yapacak mı kim daha cerimli spor yapacak mı ?

Ne kadar zamanda ve neler yaparak verdiniz kiloları şuan sudan çıkmış balık gibiyim ve mutsuzum
Valla cnm dediğindogru kiloluyken hamile kalınmıyor ben ilk cocugumda 64 ile hamile kaldim 81 ile doguma gittim bi turlu veremedm 5 sene sonra ikinciyi istedik bi turlu olmadi 79 kiloydum diyete basladim 3 haftda 5 kilo verdim bol yuruyus yaptim arkasindan hamile oldugumu öğrendim simdi bunun kilosuni vermeye çalışıyorum ama ppes etme azimle yaparsan emin ol cok guzel veriyorsun ben bu hafta hic kacamak yapmadim karbonhidrat hic yemedim -6 gordum istikrar her zaman kazandırıyor

İnşallah tamam ♥
Yarışmanın amacı kim daha fazla spor yapacak mı kim daha cerimli spor yapacak mı ?

Normalde kim daha fazla spor yapacak olması lazım ama senin durumun benim kafamı karıştırıyor. Seni yarışma dışı mı bıraksak?

Kızlar bugün kilo veren veremeyen herkesten kendi öz eleştirisini istiyorum. Kilo veren nasıl kilo verdi, veremeyen nerede hata yaptığı için veremedi? Hadi bakalım herkes kendisiyle bir yüzleşsin. Bu kendimizi bıraktığımız son haftamız olsun. Haftaya mutlaka herkesten eksi kilo istiyorum. Öz eleştirileri de bekliyorum herkesten.
Buna fotoğraflı yanıt vermek istiyorum
20200221_135556.webp

Yani aslında hafta başında kilo almaya devam ettim geçen haftanın etkisiyle sonradan toparladım ve son gün cuma heyecanıyla pek bir şey yememe kararı aldım ki zaten mercimek köftesi acayip tok tuttu beni karnım tıkabasa yemiş gibi şiş hissettiriyordu tek sorun benim duygusal açlığım el alışkanlığım sürekli boğazımdan bir şey geçsin isteğim.
Onu da bir şekilde engelledim kendimi tuttum gece aç uyudum ve son günkü sonuç ortada. Bütün kiloyu son gün vermişim resmen ♥️

Olsun canım ama biliyorsun ki senin kaybedecek çok zamanın yok. Yaza kadar inebildiğin kadar inmelisin. O yüzden artık toparla kendini. Geçmişi okudun mu bilmiyorum ama herkesten teker teker öz eleştiri bekliyorum. :KK39:
gecen hafta lahana corbasi yaptim sabah normal kahvalti ogle ve aksam lahana corbasi olarak duzenledim ama tatli istegimi arttirdi ben beyaz ekmek hic tuketmem canim istedi resmen ve cok halsiz hissediyordum spor da yapamadim
hafta sonu da takim yoktu obur hafta toparlarim listede yokum zaten diye dusundum cevremde beni destekleyen yok ev zararli besin kayniyor her aksam tatli yemeden duramiyor ailem :110: aynen oyle abla bu hafta kurlere filan hic girismeden bol sporla saglikli bir sekilde kilo vermek istiyorum :spor:

Valla cnm dediğindogru kiloluyken hamile kalınmıyor ben ilk cocugumda 64 ile hamile kaldim 81 ile doguma gittim bi turlu veremedm 5 sene sonra ikinciyi istedik bi turlu olmadi 79 kiloydum diyete basladim 3 haftda 5 kilo verdim bol yuruyus yaptim arkasindan hamile oldugumu öğrendim simdi bunun kilosuni vermeye çalışıyorum ama ppes etme azimle yaparsan emin ol cok guzel veriyorsun ben bu hafta hic kacamak yapmadim karbonhidrat hic yemedim -6 gordum istikrar her zaman kazandırıyor
Maşallah size ne kadar güzel -6 Ben ilk defa bu kiloya çıktım 85 kg ya eşim beni beğenmiyor kıyafet deniyorum yok olmadı sana hiç yakışmadı kilo verseydin neler alırdım sana diyor ama sanki dalga geçiyormuş gibi geliyor alınıyorum

Back
X