Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi geceler kızlar dünkü menümü yazayım
11.00 1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 dilim peynir
1 dilim ekmek

14.30 1 kase pırasa ve yoğurt

16.30 1 elma
19.00 çay küçük bir avuç fındık
ilerleyen saatlerde birkaç dilim portakal ve elma
En son salep
2 lt su içtim
Spor yarışmasına ben katılmıycam.Çünkü bir gün yaparım bir gün yapmam.Ben kendimi biliyorum.
Afiyet olsun :)

İyi geceler, önce sporu yazayım unutmadan,
65 dakika hızlı yürüyüş=8150 adım=125 puan
1 saat ev işi = 20 puan
Toplam 145 puan..

Menüm
10.00. Limonlu sıcak su
12.00. 2 kase arabaşı çorbası
15.00. 1 kase komposto
17.30. 1 dilim kıymalı pide, bol maydanoz- dereotu- 1 mandalina
20.30. 2 çatal kek, 3 bardak çay
22.00. Çeyrek elma

2.5 litre su

Dün çok abarttığım için bugun dengelemeye çalıştım.
Akşama misafirim vardı, gelirken kek yapıp getirmiş, tatmasam ayıp olacaktı..
Afiyet olsun ben şu içmeyi içiyorum dün 1.5 lt ancak içmişimdir

Kızlar yardim istiyorum sabah 08.30dan beri dışardayım ve 8 de yaptığım kahvaltı ile duruyorum nohut yemeğim vardı dünden şimdi eve geldim yoğurt ile onu yesem olur mu
Bence olur. Nohut Çok abartmazsan sağlıklı bir yiyecek.

Kızlar dün yorgunluktan bayılıp yatmisim menümü yazmadım. Biraz yoğun bir gündü çok dikkat edemedim. Bugün toparlayacagim inşallah.
Sabah 10.00
Yarım simit
Peynir
Bir yumurta
Öğle
Bir tabak kapuska
Sabahtan kalan yarım yumurta
Ayran
1/4 simit
Akşam 19.30 hep gece kalıyor ama fırsat ancak bulduk
İki kaşık etli pilav
Bir tabak kapuska
Bir kase yoğurt
Su 2lt
Yirmi dakikayı zor tamamladım leslie de biri kakam geldi dedi goturdum devam ettim ama oburu kakasini yapınca pes ettim.
20*3=60 puan

Merhaba yeni uyandım omzum çok kötü ağrısına uyandım kolumu nereye koysam bilemedim delircek gibi oldum... eşim krem sürdü şimdi inşallah işe yarar.
Bu acıya rağmen kalktım tartıldım veee müjdeee
Bugün 74lü rakamlara düştüüüüüm 🥳🥳
Vaaav süpersin :KK9: :KK9::KK9:
Bende bu hafta 79 lu rakamları görmek için sabırsızlanıyorum:rolleyes:

Merhaba yeni uyandım omzum çok kötü ağrısına uyandım kolumu nereye koysam bilemedim delircek gibi oldum... eşim krem sürdü şimdi inşallah işe yarar.
Geçmiş olsun canım, inşallah işe yarar da geçer bi an önce

Bu arada kızlar, kayınvalidem bizdeydi, kahvaltıda bana " ne güzel zayıflamışsın, incecik olmuşsun, nasıl zayıfladın" vs...dedi, çok mutlu oldum.:KK36:
Bu kadar yeter, iyi olmuşsun, başka zayıflama dedi ama ben devam edeceğimi söyledim:rapci:
Maşallah canım senin hedef nedir

Geçmiş olsun canım kas gevşetici alsaydın keşke ağrı kesici... :KK49::nazar::nazar:maşallah bu arada çok iyi kg vermişsin darısı bize inş

Maşallah canım senin hedef nedir
Hedefim 75 ama devam da edebilirim.. başlığımda hedefim boyum başlama kilom ve şimdiki kilom yazıyo..Herkes bilgilerini başlığına yazsa, birbirimizin durumunu hatırlama açısından daha iyi olur. Bana da efsun tavsiye etmişti.
Diyete 96.4 ile başladım aslında, ama buraya 92.5 ile başladığım için başlama kilomu 92.5 yazdım başlığıma..

Back
X