Sanırım yaptımYukarda küçük daire şeklinde profil foton var ya oraya bas hesap detaylatına gel orda özel başlık diye bir bölüm var oraya yazılıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım yaptımYukarda küçük daire şeklinde profil foton var ya oraya bas hesap detaylatına gel orda özel başlık diye bir bölüm var oraya yazılıyor
Hayır canm :)Canım benim Bana mi soru sormuştun yeni bakabildim bu akşam annelerdeydik ancak işte
Günaydın cnm nerde oldu cnm geçmiş olsunKızlar deprem oldu şuan...
ben de yapmaya çalıştım ama olmadı.Ben de kötü oldum.3 gün yapabildimherkeze günaydın.İF diyeti ile ilgili tecrübesi olan varmı acaba.ben akşam 7-8 den sonra hiçbirşey yememye başladım buara.fakat dün çok kötü oldum.elim ayağım titredi.bayılcak gibi oldum.
Kızlar deprem oldu şuan...
Sen anlatırken ben yoruldum canım ya.Allah kolaylık versin.Dikkat et kendine.Günaydın kızlar
Hafta sonum çok yoğundu. İki gün havuzdaydım. Kızların dersaneleri, antrenmanları oradan oraya koşuşturdum. Şimdi de sefiller gibiyim. Yorgunum, iş yerinde pazartesi yoğunluğu var ve ben regll oldumErgen genç kızlar gibi sancı çekiyorum. Allahtan hafta sonu olmadı çünkü hakem kıyafetimiz bembeyaz.
![]()
O saatte uyuyordum hissetmedim iyi sallamis. Geçmiş olsun.Kızlar deprem oldu şuan...
Geçmiş olsun canım.Kızlar deprem oldu şuan...
Günaydın hanımlar
hafta sonunu kaçamaksız geçirdim sayılır.
cumartesi günü jullian deneyim dedim anca 15 dk dayanabildim.
gerçekten hareketler zormuş. Bir de vücut ham olunca ertesi günde her tarafım ağrıdı.
15 dk jullian sonrası 15 dk da lessli yaptım 1 milde kestim aslında 2 mildi hedefim ama yapamadım.
bu akşam tekrar deneyeceğim bakalım bu hamlığın gitmesi lazım.