- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Tamam abla daha fazla dikkat edecegim![]()
Abla deme abla Ebru ben

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam abla daha fazla dikkat edecegim![]()
Tarti sonucunu bilmiyorum ama goruntude degisilikler var spor sayesinde sanirim![]()
Ama pirinç yemiş mesela beytinin etrafındaki lavaş var çlçülü makarna bana kilo aldırmıyor mesela ama pirinç hemen etki ediyor. Bence az yemiş görünse de zararlı yemiş senin daha önce makarnalara kızdığını gördüğüm için dikkatini çekmek istedim pirince kaptanım :)Kilona göre az yemişsin. Önemli olan az yemek değil canım. Sağlıklı ve düzenli yemek. Kendini aç bırakmaman lazım. Çünkü aç kalırsan bir süre sonra iraden kayboluyor. O yüzden besleyici ve sağlıklı beslenmelisin. Su ne kadar içiyorsun?
Peksimet çok olmuş maalesef canımGünün menüsü ve programım şu şekilde olacak.
27/02/2020 Menü-program
Kahvaltı:
1 yumurta ,2 hindi füme,1 dilim peynir,7 yeşil zeytin,tek şekerli limonlu çay,2 adt peksimet
Öğle:
Mercimek çorbası,3 kaşık kısır, yoğurt, bol salata
Kaçamak:
tek şekerli türk kahvesi
Ara:
portakal,muz
Akşam:
detox suyu
Spor:
30-45 dk Leslie, ve 30-45 dk pilates (tüm vücut)
Su:
2,5-3 lt
Takviyeler:
C vit, koenzim q10, probolis 0,50ml
24.02.2020Pazartesi ve salı menü yazmamışsın. Neler yedin bakim bi anlat![]()
![]()
Yağını kasını nasıl ölçüyorsun? Tartın çok fonksiyonlu mu? Dışarda bi yerde mi ölçüm yaptırıyorsun?Ben kilo aldım diye üzülürken yağ yakmışım kasım suyum artmış :)
Sadece kilo rakamına bakıyor olsaydım moralim bozulacaktı
Yağıma kasıma bakınca normal olduğunu gördüm artı çıkmamın ❣bakalım yarına neler olacak son sonuç
![]()
Canım fakir in tartısı evde tam sonuç değil diyetisyenlerdeki kadar kapsamlı değil ama üç aşağı beş yukarı fikir veriyor. Dışarda 1 eczanede yaptırdım daha önce 5 tl idi o zamanlar ama sonç kağıdımı bana vermediler napacaklarsa dosyalarına koydularYağını kasını nasıl ölçüyorsun? Tartın çok fonksiyonlu mu? Dışarda bi yerde mi ölçüm yaptırıyorsun?
Hoşgeldin canım, umarım tüm hedeflerine, isteklerine ulaşırsın..Berceste
Öğretmenim
Evliyim çocuğum yok
yaşım 39 Çorum'da yaşıyorum
Boyum 175 kilom 96
İlk Hedefim 80 son hedefim 75
Kilo alma hikayem aslında hep iri biriydim ama sağlıklı duruşum vardı sonuçta sporcuydum evlendiğimde 65 kiloydum ve birden kilo almaya başladım herhalde hormonal bir durum dedim (ki öyleymiş) sonra 15 kilo aldım sonuçta beden eğitimi öğretmeni yedim ve kilo verebilirim diye düşündüm ama olmadı 2 yıl geçti ve ben çocuk sahibi olmak isterken aslında erken menopoza girmişim ve kilo alma sebeb bu durummus yaklaşık 10 yıl tüp bebek tedavileri ve birçok hastalıkla savaştım çocuğum olmadı ama en azından sağlığım yerinde çok şükür
Ve tekrar diyete başladım sağlıklı bir yaşam için bu halim biraz kocaman da
Sağlıklı ve güzel bir görünüm için n kilo vermek istiyorum
Daha önce 1. Takilmdaydim ve grubum kapanınca ortada kaldım sonra da katılmadım nasip bu guneymis
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim![]()
Amin inşallah sen hedefine az kalmis inşallah ben de 80 e inerimHoşgeldin canım, umarım tüm hedeflerine, isteklerine ulaşırsın..
Bende 37 yaşındayım, öğretmenim, Kayseri'de yaşıyorum...
Menün güzelde gül böreği olmasaydı daha iyi olurdu..Ben if yapıyorum da
16 saat oruç 8 saat beslenme şeklinde
11:30 yumurtalı ıspanaklı sadece oruç açmak için çok az
12:30 fırında patates ve tavuk 3 y.k yoğurt
Biraz kara dut (virüsler için)
17.00 elma
19:00 Akşam bir tabak nohut
Bir kase yoğurt
2 tane gül börek
19:30 da da orucum başladı yarın 11:30 a kadar şuana kadar 3 litre su içtim ve 4 e tamamlayacak inşallah
sinirsiz kahve çay içecek içildiği için onları yazmıyorum
spor yok
Şeker yasak diye biliyorum canım ben if saatlerinde tüm icecekleri şekersiz içiyorum zaten normalde de tatlı yememeye çalışıyorum evet bugün gül böreği olmasaydı iyiydi ama çok nadir börek yaparım en son ne zamandi hatırlamıyorum bile yarın memlekete gidecem diye eşime yemek stoğu yapıyorum börek istediMenün güzelde gül böreği olmasaydı daha iyi olurdu..
İf yaparken, çayın içine atılan 1 çay kaşığı şeker if i bozuyor mu acaba?
Bende sabah 11-12 den önce canım bişey istemediği için yemiyorum, akşam yemeğimde 18-19 gibi.. ama akşam 20.00 21.00 gibi 3-4 bardak çay içiyorum tek şekerli..
Anladım canım..şekersiz içmeye alışamadım bi türlü.. eskiden daha çok atıyordum bu azalmış haliŞeker yasak diye biliyorum canım ben if saatlerinde tüm icecekleri şekersiz içiyorum zaten normalde de tatlı yememeye çalışıyorum evet bugün gül böreği olmasaydı iyiydi ama çok nadir börek yaparım en son ne zamandi hatırlamıyorum bile yarın memlekete gidecem diye eşime yemek stoğu yapıyorum börek istediher zaman olmaz hocam
![]()
Klasik olacak ama bir alisinca hiç istemiyorsun biliyor musun şekeriAnladım canım..şekersiz içmeye alışamadım bi türlü.. eskiden daha çok atıyordum bu azalmış hali
Afiyet olsun o zaman..bende bu sabah dayanamadım çocuklara yaptığım börekten 1 dilim yedim..sonra pişman oldum tabi![]()