Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sen şimdi bunları yemiyorsun diye evdekilerde yemiyordur. Çocuklara nasıl yediriyorsun?
Onlar
Sen şimdi bunları yemiyorsun diye evdekilerde yemiyordur. Çocuklara nasıl yediriyorsun?
Onlara belli etmedim yıllardır..çok severek sık yerler yoğurt vs.. büyük oğlum (14), geçen yıl farketti ayran içmediğimi, peynir yemediğimi..küçük oğlum (10) daha bilmiyor..

Selam canlar dünkü menümü hemen yazıyorum

Saat 11.00 de
3 dilim yumurtalı ekmek
İki üç dilim sucuk
7 yeşil zeytin ve çay

Saat 15.00 de 1 bardak çay

Saat 17.30 da antebin yağlı bulgur köftesini yapmıştım 4 sıkım köfte yedim
1 bardak ayran
1 sade maden suyu

Hepsi bu kadarrr :) aslında dün yoğundum p yüzden akşam bişe yemedim yoksa çay hiç boş gitmiyo:) eşim resim yarışmasına katıldı ve dün tam 7 saat o resmi halletmeye çalıştık tabi oğlum ve bende boyadık :)))
Bilirim o köfteyi, çok ta severiz ailecek, 4 sıkımla iyi kurtarmışsın..Antep'te kalmışlığın oldu mu hiç?

*** 13. Takım 664. Etap 28 Şubat - 6 Mart Kilo hedefleri ***

@dira90 : 58 - 57.5
LAydLiNe LAydLiNe : 73 - 72
Aysegul 6666 Aysegul 6666 6 : 80.3 - 79
Efsun64 Efsun64 : 75.6 - 74.8
@fanur : 75.4 - 74.4
@Ikizannesi : 65 - 64.5
polokey2244 polokey2244 : 72.2 - 71.5
@Dildev : 73 - 72
@Kiloverenbiri i : 91 - 89.8
K krtp86 : 57.6 - 57
@15 Bahar gelecek : 70 - 69.5
@_bloom_ : 65.9 - 65
@Queen mom : 79 - 78
A Aylakkadin : 64.5 - 63.8
@damlapal : 83.8 - 82.5
pessinus pessinus : 72.8 - 72

@berceste_ : 96 - 93.5
Kaptanım, bu haftaki hezimetimden sonra 1300 Gr vermek gözümü korkutuyor.. eskisi gibi verebilir miyim bilmiyorum .yoksa 1400-1500 bile vermişliğim vardır biliyorsun ama..deneyeceğim..

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : marbling
İ
sim (İsteğe Bağlı ): Ebru
Mesleginiz:Misafir İlişkileri Temsilcisi
Yaşınız :36
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı :-
Yaşadığınız şehir:Antalya
Boyunuz :165
Kilonuz:80
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz : Çocukluk, ergenlik, gençlik evrelerinde hep kiloluydum.18 yaşımda 65 kilo ile evlendim ve bir daha da 65 i göremedim zaten :) evlilik içerisinde 85 kiloya kadar çıktım. 7 yıllık evliliğin bitmesiyle son 10 yıl içerisinde koşturmacayla birlikte kilolarımın birazı kendiliğinden gitmesiyle en son 75 gördüm. Ve yaklaşık 1 yıldırda 78 lere çıktım. Son bir kaç aydır çikolata kisti tedavisi görüyorum kullandığım ilaç yüzünden 2 aydır da regl olmuyorum şuan 80 i gördüm ve o çok kötü 85 kilo halime gelmekten çok korkuyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Öncelikle sağlık sorunlarım için ve yaş ilerledikçe sanırım daha takıntılı oluyorum ve en önemlisi yaş takıntım var :) kilonun daha yaşlı gösterdiğini düşünüyorum. Daha sağlıklı ve fit olmak için.. Ve ben zayıf nasıl olunur nasıl gözükürüm gerçekten bilmiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hemde birkaç sefer :) ayrıldıktan sonra iş koşturmacası son 6-7 yıldır eğitim(önlisans, lisans,formasyon), eğitimimi çok sonra tamamladığım için okul,iş,kurs bir çok şeye bölünmem gerekiyordu, belli bir düzenim yoktu. Devam edemedim. Diskalifiye olmadım, ayrıldım.

Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Son düzenleme:
Ne kadar kötü olursa olsun dünkü menünü bekliyorum canım. Bir yerden başlamak lazım. Hiç olmazsa hatalarını hep birlikte görürüz :KK39:
Tamam canım o güzel menümü paylaşayım:bicak:
8.00
1 haşlanmış yumurta,1 hindi füme 10 gr kadar,2 wasa, kahvaltılık paprika sos(yani isim olarak bilmiyorum ben öyle adlandırıyorum ev yapımı kırmızı biber sosu) 1 çay kaşığı kadar fıstık ezmesi şekersiz ev yapımı
11.00
2 kandil simidi kendi yaptığım küçük
13.00
2 ince gözleme :oha: okul kantininde bayan öğle yemeğine yapmış tüm okulu kokusu almıştı:(
15.30
1 bardak filtre kahve
19.00
Fırında brüksel lahanası,soğan,sarımsak ve tavukla fırın yemeği bir tabak,bir kase brokoli çorbası sütle yapılmış,yarım kase yoğurt
20.30
1 bardak yeşil çay
Yatana kadar gelip gidip mutfakta dolabı açıp baktım yeme bu saatte yersen ne zaman eriteceksin deyip birkaç yudum laktozsuz süt içtim. İyi ki de öyle yapmışım tartıda farkı gördüm şükür;) işte böyle kaptan. Annemin böyle durumlar için bir sözü var ele verir öğüdü kendi keser söğüdü diye. Tavsiyelerde bulunup çoğu zaman uyamıyorum

Bilirim o köfteyi, çok ta severiz ailecek, 4 sıkımla iyi kurtarmışsın..Antep'te kalmışlığın oldu mu hiç?
Gitmedim canım ama gitmeyi çok istiyorum inşallah bu yaz gidicem :) eşimin amcasının hanımı antepli bu köfteyi de ondan öğrendim:)

13. TAKIM KATILIM FORMU

İ
Kilo alma hikayeniz : Çocukluk, ergenlik, gençlik evrelerinde hep kiloluydum.18 yaşımda 65 kilo ile evlendim ve bir daha da 65 i göremedim zaten :) evlilik içerisinde 85 kiloya kadar çıktım. 7 yıllık evliliğin bitmesiyle son 10 yıl içerisinde koşturmacayla birlikte kilolarımın birazı kendiliğinden gitmesiyle en son 75 gördüm. Ve yaklaşık 1 yıldırda 78 lere çıktım. Son bir kaç aydır çikolata kisti tedavisi görüyorum kullandığım ilaç yüzünden 2 aydır da regl olmuyorum şuan 80 i gördüm ve o çok kötü 85 kilo halime gelmekten çok korkuyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Öncelikle sağlık sorunlarım için ve yaş ilerledikçe sanırım daha takıntılı oluyorum ve en önemlisi yaş takıntım var :) kilonun daha yaşlı gösterdiğini düşünüyorum. Daha sağlıklı ve fit olmak için.. Ve ben zayıf nasıl olunur nasıl gözükürüm gerçekten bilmiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hemde birkaç sefer :) ayrıldıktan sonra iş koşturmacası son 6-7 yıldır eğitim(önlisans, lisans,formasyon), eğitimimi çok sonra tamamladığım için okul,iş,kurs bir çok şeye bölünmem gerekiyordu, belli bir düzenim yoktu. Devam edemedim. Diskalifiye olmadım, ayrıldım.

Hoşgeldin aramıza canım tebrik ederim sonradan bunları başarabilmek herkesin harcı değildir insanlar çabuk pes etmeye yatkınlar. Sadece merak ettim mesleğini daha önceden hiç duymamıştım biraz açıklar mısın? Ben 31 yaşındayım(yani pazartesi oluyorum:) ) rehberlik öğretmeniyim iki çocuğum var 4.5 yaşında ve 17 aylık. Amasyanın bir ilçesinde yaşıyorum. Çalkantılı bir süreç ve ardından sağlık problemi yaşamışsın umarım istediğin kiloya sağlıkla ulaşırsın

1 saat yürüyüşün vardı canım tempolu mu yürüdün? Dışarıda mı yürüdün?
30 dakika tempolu yürüdüm sonra 30 dakika da aralıksız tüm kaslarımı çalıştırdık. Sonra da esnedik bitti. Su kadar sıkı 2 hafta da 6 cm inceldim kuzum

Hoşgeldin aramıza canım tebrik ederim sonradan bunları başarabilmek herkesin harcı değildir insanlar çabuk pes etmeye yatkınlar. Sadece merak ettim mesleğini daha önceden hiç duymamıştım biraz açıklar mısın? Ben 31 yaşındayım(yani pazartesi oluyorum:) ) rehberlik öğretmeniyim iki çocuğum var 4.5 yaşında ve 17 aylık. Amasyanın bir ilçesinde yaşıyorum. Çalkantılı bir süreç ve ardından sağlık problemi yaşamışsın umarım istediğin kiloya sağlıkla ulaşırsın
Çok teşekkür ederim, hep beraber ulaşalım inşallah istediğimiz kilolara.. Bende Formasyonumu Bilişim Teknolojileri ve Yazılım üzerine aldım. Otelde çalışıyorum. Misafirle otel arasındaki arayüz diyelim :) Alman misafirlerle ilgileniyorum.

Çok teşekkür ederim, hep beraber ulaşalım inşallah istediğimiz kilolara.. Bende Formasyonumu Bilişim Teknolojileri ve Yazılım üzerine aldım. Otelde çalışıyorum. Misafirle otel arasındaki arayüz diyelim :) Alman misafirlerle ilgileniyorum.
Anladım canım şimdi oldu teşekkür ederim:)

Selam kızlaar :)
28.02.2020
13:25
1 kase şehriye çorbası

15:50
1 kase şehriye çorbası

19:00
Adana kebap tabakta bulgur lavaş soğan maydanoz
Ayran
Haydari çipköfte keşkek mercimek çorba bunlardan azar azar
1 çb çay

Akşam
1 dilim pasta
Yarım mayasız küçk poğaça
1 börek
5_6 yk kısır
Kola

28.02.2020 Cuma;
Sabah 5.30 kalkış
6.00 ceviz suyu
7.30 kahvaltı 2 küçük küp peynir,5 elma dilim patates,1 haşlanmış yumurta, 3 dilim salatalık, 4 küçük sosis, ekmek yok.
12.30 öğle yemeği yarım kase ezo gelin çorba, etli sebze yemeği 1 servis kaşığı, 1 servis kaşığı şehriyeli bulgur pilavı, 1 kase cacık, 2 yemek kaşığı irmik helvası
sabah kahvaltısı ve öğle yemeklerini iş yerinde yiyiyorum. Akşam evde. 2 fincan herbalife çay, 1 yeşil çay ve 1,5 lt su. (suyu çoğaltmam gerek)
akşam sebze haşlama yoğurtlu ekmeksiz.. 2 ceviz.
spor;

zıplama(40), yerinde koşu 30, squat 30, tekli squat 20 şer, 30 mekik, lastikle iç bacak 20.

13. TAKIM KATILIM FORMU

İ

Hoşgeldin cnm

8.00
1 haşlanmış yumurta,1 hindi füme 10 gr kadar,2 wasa, kahvaltılık paprika sos(yani isim olarak bilmiyorum ben öyle adlandırıyorum ev yapımı kırmızı biber sosu) 1 çay kaşığı kadar fıstık ezmesi şekersiz ev yapımı
11.00
13.00
2 ince gözleme :oha: okul kantininde bayan öğle yemeğine yapmış tüm okulu kokusu almıştı:KK43:
15.30
1 bardak filtre kahve
19.00
Fırında brüksel lahanası,soğan,sarımsak ve tavukla fırın yemeği bir tabak,bir kase brokoli çorbası sütle yapılmış,yarım kase yoğurt
20.30
1 bardak yeşil çay
Yatana kadar gelip gidip mutfakta dolabı açıp baktım yeme bu saatte yersen ne zaman eriteceksin deyip birkaç yudum laktozsuz süt içtim. İyi ki de öyle yapmışım tartıda farkı gördüm şükür:KK66: işte böyle kaptan. Annemin böyle durumlar için bir sözü var ele verir öğüdü kendi keser söğüdü diye. Tavsiyelerde bulunup çoğu zaman uyamıyorum
Gözleme yada kandil simidi ikisinden biri olsaymış bari cnm aynı gün ikisi fazla olmuş ama akşam dengelemişsin allahtan☺

28.02.2020
1 kase şehriye çorbası

1 kase şehriye çorbası

Ayran
1 çb çay

Akşam
1 dilim pasta
1 börek
5_6 yk kısır
Kola
Özel bir gün falanmıydı cnm o akşamkiler hiç olmamış biliyosundur sende tabi 😁

28.02.2020 Cuma;
Sabah 5.30 kalkış
6.00 ceviz suyu
7.30 kahvaltı 2 küçük küp peynir,5 elma dilim patates,1 haşlanmış yumurta, 3 dilim salatalık, 4 küçük sosis, ekmek yok.
12.30 öğle yemeği yarım kase ezo gelin çorba, etli sebze yemeği 1 servis kaşığı, 1 servis kaşığı şehriyeli bulgur pilavı, 1 kase cacık, 2 yemek kaşığı irmik helvası
sabah kahvaltısı ve öğle yemeklerini iş yerinde yiyiyorum. Akşam evde. 2 fincan herbalife çay, 1 yeşil çay ve 1,5 lt su. (suyu çoğaltmam gerek)
akşam sebze haşlama yoğurtlu ekmeksiz.. 2 ceviz.
spor;

zıplama(40), yerinde koşu 30, squat 30, tekli squat 20 şer, 30 mekik, lastikle iç bacak 20.
İrmik helvasını görmüyorum 🙈😁 onun dışında patateside kontrollü yemek lazım ama genel olarak sebze ve protein olarak iyi bir menü

8.00
11.00
13.00
2 ince gözleme :oha: okul kantininde bayan öğle yemeğine yapmış tüm okulu kokusu almıştı:KK43:
15.30
1 bardak filtre kahve
19.00
20.30
1 bardak yeşil çay
Yatana kadar gelip gidip mutfakta dolabı açıp baktım yeme bu saatte yersen ne zaman eriteceksin deyip birkaç yudum laktozsuz süt içtim. İyi ki de öyle yapmışım tartıda farkı gördüm şükür:KK66: işte böyle kaptan. Annemin böyle durumlar için bir sözü var ele verir öğüdü kendi keser söğüdü diye. Tavsiyelerde bulunup çoğu zaman uyamıyorum
Gözlememiii.. En sevdiğimm.. hemde 2 tanee.. :olamaz: benim en hassas noktam karbonhidrat. bırakmaya çalışıyorum.:işsiz:

28.02.2020
1 kase şehriye çorbası

1 kase şehriye çorbası

Ayran
1 çb çay

Akşam
1 dilim pasta
1 börek
5_6 yk kısır
Kola

yaniii.. ne diyim bilemedim.. börek, kısır, pohaca, pasta... Hayırlısı:KK51:

hoşbuldumm..:KK200:

birde bu yaptığımız sporların puanlarınımı yazıyoruz.. atıyorum toplam puan neyse onu mu yazıcaz.. peki yaptığımız hareket orada yoksa?

Back
X