Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugünkü menum
Sabah kahvaltı 8 buçukta
1 haşlanmış yumurta
3 tane hurma
Bikac kaşık yoğurt

Saat 10 buçukta
4 hurma ve cay

Saat 1 de
7 hurma
1 kase yoğurt

Saat 5 te
1 kase çorba
2 kaşık tavuk yemeği
Lahana salatası

7 hurma ve cay

Hurma çok diyeceksiniz ama bu hafta biraz hurma yogurt diyeti seklinde bisey denemek istedim yoksa gercekten dikkat etmeme ragmen kilo veremiyorum.

Şu 2bucuk litre
Spor yok

LAydLiNe LAydLiNe

Migren varmış.Migren atagi oluyomuş o agrilar. Yillardir nasıl belli olmaz da birden çıkar ilgilnc geldi.Agrim biraz hafifledi neyseki.
[/QUOTE
Çok geçmiş olsun canım, en azından ne olduğu belli oldu, bundan sonra buna göre daha dikkat edersin, genelde böyle bi anda çıkıyor diye duymuştum.. uykusuzluk, gürültülü ortam, stres, açlık tetikliyor diye biliyorum..inş sık tekrarlamaz kendini dinlendirirsen..
Menünü yazdığını farketmemiştim..

Teşekkür ederim canım.Siddetli ağrıydı hemde nasıl.Ama bende yorgunluk stres falan der zannettim.
Çok geçmiş olsun canım, en azından ne olduğu belli oldu, bundan sonra buna göre daha dikkat edersin, genelde böyle bi anda çıkıyor diye duymuştum.. uykusuzluk, gürültülü ortam, stres, açlık tetikliyor diye biliyorum..inş sık tekrarlamaz kendini dinlendirirsen..

O da doğru.Aklima herşey geldi kötü.Korktum ama buna şükür canım.cok teşekkürler

:oops:Menüm
Saat 11:30 da kaşarlı tost

Saat 19:30 nohut yemeği salata

Bugün biraz az oldu yanımda hazırlayıp götürüyordum yemeği ama sabah uyuyakaldim gece uyuyamadigim için
Bugün programa göre 00:00 da oruca girecem çayın yanında kuruyemiş de yerim
Bu arada benim Mart hedefim 93 1 buçuk kilom kaldı 💃

İyi akşamlar, bugünün menü açılışını yapıyorum:
10.00. Limonlu sıcak su
12.30. 1 kase kadar bulgurlu çiçek dolması, marul, dereotu, bi tatlı kaşığı bal katılmış yeşil çay.
15.00. 1 elma
18.00. 1 tabak fırında pişmiş sebzeli tavuk yemeği
Birazdan 3-4 bardak çay içerim.

2.5 litre su, 1 saat yürüyüş= 7500 adım= 110 puan..
Afiyet olsun canim.Çiçek dolması senin
menüde çok sık görüyorum sanki.Su ve yürüyüş çok güzel.Ekmek hiç yok galiba

Afiyet olsun canim.Çiçek dolması senin
menüde çok sık görüyorum sanki.Su ve yürüyüş çok güzel.Ekmek hiç yok galiba
Sağol canım, evet bu hafta 3. yiyişim çiçek dolmasını. İlkini gezmede yemiştim. 2. ve 3. yü dün ve bugün yedim. Yani bugun dünden kalanları yedim aslında. Çiçek dolması bana çok doyurucu geliyor, bulgurlu ve diğer dolmalar göre az yağlı olduğu için diyete de uygun diye düşünüyorum, tabi abartılmadığı sürece. Eskiden olsa, dün ve bugün yediğim çiçek dolmasının toplamını bi öğünde yerdim..

Sel kızlar bir süredir sağlık problemleri ile uğraşıyorum. Merak etmeyin yemiyorum.
Kahvaltı 10.30
Bir buçuk yumurta
Üç minik pankek uzerine bir ck bal
Bir küçük turp
Yarım armut
1kk peynir
Öğle 14.00
Bir tabak karnabahar yemeği
Bir kase yoğurt
Ara
Bir avuç fıstık
Üç kare bitter çikolata
Akşam
Bir tabak karnabahar yemeği
Su 2lt
Spor yok

İyi akşamşar kızlar
Sabah 07.00; 1 h.yumurta
1 domates
1 salatalık
2 zeytin
1 dilim,peynir
Ara 10.30; yeşil çay
3 çiğ badem, 3 çiğ fındık
Öğlen 12.00; 1 kase yeşillikli bulgur salatası
3/4 kaşık yeşil fasulye
Ara;16.00; şekersiz kahve
5 çiğ badem
Akşam 18.00; 4 yemek kaşığı yeşil fasulye
1 kase közlenmiş kırmızı biber (az yağlı ve limonlu)
Su 2 litre
Spor 50 dk orta tempolu yürüyüş

Sağol canım, evet bu hafta 3. yiyişim çiçek dolmasını. İlkini gezmede yemiştim. 2. ve 3. yü dün ve bugün yedim. Yani bugun dünden kalanları yedim aslında. Çiçek dolması bana çok doyurucu geliyor, bulgurlu ve diğer dolmalar göre az yağlı olduğu için diyete de uygun diye düşünüyorum, tabi abartılmadığı sürece. Eskiden olsa, dün ve bugün yediğim çiçek dolmasının toplamını bi öğünde yerdim..
Evet haklısın aslında.Bizde de çok yenir.Ozellikle yazın.Dolaba da kışlık koyuyoruz.

Öğle menüm.

Saat 13.00 kurufasulye turşu pilav cacık

Ara.

Filtre kahve

Akşam 18.30

1 tabak menemen 1 kase yoğurt

Akşam 20.30

Çocuklardan kalan menemen ve elma dilimi

Şimdi de bi yandan çay icio bi yandan şikayet ediyorum...

İyi aksamlar herkese 💕
kahvalti(09.00)
1 yk chiayi sutle sisirdim yarim muz ekledim
1 bardak kahve
ara ogun
4 findik
1 tk fistik ezmesi
1 bardak kahve
aksam(18.00)
korili haslanmis tavuk kavurmasi tadi bugun daha guzel olmustu niyeyse ama kuru geliyor yaninda kucuk top top peynirler var adini bilmiyorum 4 tane yedim
2.5 lt su
Bugun basim cok agridi kutuphanedeyken spor yapamadim

Back
X