Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun, şuan nasılsın, geçti mi?
Bak aynen şöyle görünüyor
Öğlen30
Bi kase yayla çorbası..
Ara30
Bir Türk kahvesi
Sanırım yazdığın rakamlar emojiye dönüşüyor senin telefonundan kaynaklı..
Evet cnm baya az oldu, hem su azlığından hem öğlen yediklerimden dolayı şişkin hissediyorum bugün kendimi, bugün suyu 2 litrenin üstüne çıkarcam dünü dengelesin hemSu az olmuş seninde bildiğin gibi, öğlenkiler dışında menün sağlıklı ve güzel, öğlende mecbur kalmışsın ama çok fazla değil yine.. afiyet olsun
Toplantıdan çıktığımızda saat 3 dü bayılcak gibiydim ama yanımda atıştırmalık bişeyde yoktu, çay ocağındada hep sağlıksız,şeyler var eve zor geldim vallaçok güzel gözüküyor menün
Haklısın.. Hayat zor, geçim zor, tahammül sınırımız neredeyse kalmamış, Allah ne veririrse hayırlısını versin inşallah hepimiz için...
Benim de aklıma düşürdünüz dün biraz araştırdım. 16 saat mi aç kalıyorsun sen?
Masallahh... bende istiyorum.. 16 saat çok sanki bana.. Az daha araştırayım en iyisi :)
Kolay gelsin..
bence iyi dayanmıssın.. atıştırmalıklar daha çok kıyıyo insanın içini.. su az zaten biliyorsun..
![]()
Bilmiyorum, olabilir ..ben pcden giriryorum
ondan mı acaba
İyi değil işte acıkma hissetmiyorsan metobalizma çalışmıyor demektirMaşallah bende saat ilerleyince acıkma hissi oldu çayda içince daha çok hissettim
O şekeri kullanmadan tam olarak if olacak bozmasan keşke ifiBenimki de yarım yamalak if sayılır aslında
Çoğunlukla akşam yemeğini 18-19 gibi yiyor o saatten sonra sadece tek şekerli 3-4 bardak çay içiyorum..başka bişey yemiyorum ne kadar acıksam bile..sabahleyin de en erken 11 gibi, hatta bazen 12-13 ü bile buluyor bişeyler yemem..günde 2 ana öğün, 1 yada 2 ara öğün yapıyorum..bu hesaptan 8/16 saat if oluyo benimki de..
14 sakatlığı de var ama yağ yakımı 14. Saatten sonra hızlanıyor canımif diyetin de 16 saatlık açlık şartmı. mesela 14 saat olsa amacına ulaşmıyormu
birde gün içerisnde nasıl beslenmek gerekiyor
Çok değil işte 16 saat yapınca dayanabildigini göreceksin aç olduğum süreçte çok mutluyum bir de daha enerjikçok güzel gözüküyor menün
Haklısın.. Hayat zor, geçim zor, tahammül sınırımız neredeyse kalmamış, Allah ne veririrse hayırlısını versin inşallah hepimiz için...
Benim de aklıma düşürdünüz dün biraz araştırdım. 16 saat mi aç kalıyorsun sen?
Masallahh... bende istiyorum.. 16 saat çok sanki bana.. Az daha araştırayım en iyisi :)
Kolay gelsin..
bence iyi dayanmıssın.. atıştırmalıklar daha çok kıyıyo insanın içini.. su az zaten biliyorsun..
![]()
Keşke bırakabilsem..eskiden 3 atıyordum, bu azalmış haliO şekeri kullanmadan tam olarak if olacak bozmasan keşke ifi![]()
Çok aşırıya kaçıp abartmadan besleniyorsun, bi kuralı yok..protein ve sebze ağırlıklı, yine pasta börek tatlılardan mümkün olduğunca uzak..peki yediğimiz zamanlarda nasıl beslenicez kuralı varmı
Dur bakalım bugün bi deneyeyim şekersiz çayı..O şekeri kullanmadan tam olarak if olacak bozmasan keşke ifi![]()