Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi akşamlar kızlar
Sabah 08.30 ; 3 adet yulaf poğaça (3 ünün toplamı 1 poğaça boyutunda çok gelmesin gözünüze 😁)
Limonlu Maydanoz ve roka
Şekersiz çay
Öğlen 12.30; 4 adet köfte
1 kase mercimek çorbası
Çok az fırında sebze (brokoli, havuç,kabak)
Ara 16.00; 1 avuç içi kadat çiğ badem, fındık
Şekersiz kahve
Akşam 18.00; ızgara somon
1 kase mevsim salata
Su 2.5 litre (kendimi aştım bugün ☺) sporla beraber 3 e tamamlamaya çalışcam
Saat 8 de 45 dk cardio yapcam sonrasında şekersiz yeşil çay içerim günü kapatırım
:sampiyon:

Ay bende bugün gurur tablosu yazayim:21::KK8:
12:30 yoğurt çorbası patates salatası

Ara:Nar ve elma gong mısır patlağı (canım baharatlı ve tuzlu birşey istedi)

19:00 az yoğurt çorbası
bamya yemeği turşu
2 litre su bitti 3e tamamlayacam
19:30 ve if başladı

Keşke her günüm böyle olsa :KK45:
kahvaltı(10.30)
1 bardak sade kahve(sütsüz şekersiz)
yulaf ezmesi dünün aynısı yazın çok yapardım yulaf ama tadı bu kadar güzel olmuyordu(4 fındık pekmez kakao ve tarçınlı)
ara öğün
1 elma
1 tk bal
akşam(17.00)
susuz ıspanak yemeği+yoğurt porsiyonu baya vardı
2.5 lt su
bugün çok fazla yokuşlu yollardan geçtim 9k adım

Ablamlar bu aralar sosis nutella gibi zararlı gıdalara taktılar resmen önceden bende çok tüketirdim öyle günlerim oldu ki 1 paket makarnanın içine salçalı sosis katıp üzerine tatlı gömdüğümü bilirim(tabi akşam uyuyamamıştım şişkinlikten)
midem çöplük gibiydi 1 kg luk çokokremi yemişliğim var birkaç saatte,un helvası sürekli yapıyordum bir ara da şekerpareye takmıştım :işsiz:yemeyi çok abarttığımdan dolayı aşırı soğudum sanırım bu tür besinlerden
gördüğüm en yüksek kilo 105 şuan 90 kiloyum ama kendimi çok daha iyi hissediyorum önceki diyetlerimde aceleci davranırdım ama şimdi biliyorum ki bu şekilde devam ettiğim sürece elbet gidecek o kilolar ayrıca mutluyum sağlıklı beslendiğim için bir keresinde nefes alamamıştım çok çok fazla yemek yemekten
bu yazıyı en başta kendime not olsun diye yazıyorum bir daha o günlere dönmemek için

Keşke her günüm böyle olsa :KK45:
kahvaltı(10.30)
1 bardak sade kahve(sütsüz şekersiz)
yulaf ezmesi dünün aynısı yazın çok yapardım yulaf ama tadı bu kadar güzel olmuyordu(4 fındık pekmez kakao ve tarçınlı)
ara öğün
1 elma
1 tk bal
akşam(17.00)
susuz ıspanak yemeği+yoğurt porsiyonu baya vardı
2.5 lt su
bugün çok fazla yokuşlu yollardan geçtim 9k adım

Ablamlar bu aralar sosis nutella gibi zararlı gıdalara taktılar resmen önceden bende çok tüketirdim öyle günlerim oldu ki 1 paket makarnanın içine salçalı sosis katıp üzerine tatlı gömdüğümü bilirim(tabi akşam uyuyamamıştım şişkinlikten)
midem çöplük gibiydi 1 kg luk çokokremi yemişliğim var birkaç saatte,un helvası sürekli yapıyordum bir ara da şekerpareye takmıştım :işsiz:yemeyi çok abarttığımdan dolayı aşırı soğudum sanırım bu tür besinlerden
gördüğüm en yüksek kilo 105 şuan 90 kiloyum ama kendimi çok daha iyi hissediyorum önceki diyetlerimde aceleci davranırdım ama şimdi biliyorum ki bu şekilde devam ettiğim sürece elbet gidecek o kilolar ayrıca mutluyum sağlıklı beslendiğim için bir keresinde nefes alamamıştım çok çok fazla yemek yemekten
bu yazıyı en başta kendime not olsun diye yazıyorum bir daha o günlere dönmemek için
Hepimizi n bir çılgınlık dönemi var hiç birimiz kendimizi duygusal boslukla yemeğe saldirmayalim insallah

Ay bende bugün gurur tablosu yazayim:21::KK8:
12:30 yoğurt çorbası patates salatası

Ara:Nar ve elma gong mısır patlağı (canım baharatlı ve tuzlu birşey istedi)

19:00 az yoğurt çorbası
bamya yemeği turşu
2 litre su bitti 3e tamamlayacam
19:30 ve if başladı
mısır patlağı ve turşunun miktarını da yazar mısın afiyet olsun :rapci:

Canım ben annemden biliyorum bizimle zorla sofraya oturur iki lokma bir şey yerdi ben doydum deyip kalkardı akşama kadar yemek namına bir şey yemez atıştırmalıkları gömer akşam da bir iki kaşık çorba yer doydum der ama kilo falan veremez. Her seferinde kıtlık modunda vücudun yemelisin derdim diyetisyeni yoğun bir menü hazırladı 7-8 kilo verdi iki ayda tabi sonra diyetisyeni bıraktı yeme düzeni eskisine döndü eski kiloları geri aldı. O yüzden söylüyorum çok yakınımda bu örnek olduğu için:)
Aha aynı ben :) haklisin canım kız kardesimin nişanı var nisanda. O yüzden acele ediyorum ne kadar giderse kar gözüyle baktım. Ama bu günden sonra daha dikkatli olucam

İyi geceler herkese..bugun yoğun geçti çok yorum yapamadım, herkese afiyet olsun..
Benim menüm ise
10.00. Limonlu sıcak su
12.00. 1 tabak ekşili çorba
14.00. 1 elma
16.00. 1 tabak havuçlu-bulgurlu pırasa yemeği
19.00. 1 kase pırasa yemeği, 1 lokma tavuk eti
20.00. 4 bardak çay.(yarım çay kaşığı şeker attım, şekersiz içemedim yine ama azalttım)

2.5 litre su, 8000 adım yürüyüş+ 1 saat ev işi=140 puan..

Sonunda gelebildim.Bugun çok özledik diye babamın halası davet etti.Tum akrabalar ordaydı.Ve biraz abartmış olabilirim.
Kahvaltı 11.00
Baya geç kalktım.Gece uyuyamadım.Basim ağrıdı yine.
1dilim tb ekmek
1yumurtadan peynirli omlet
1cay kaşığı pekmez
Salatalik domates marul nane

13.00
Türk kahvesi şekersiz

15.00
1kase kısır
1dilim havuçlu tarçınlı kek.
2fincan çay
Yarımpuaca.(oğlumun yarim kalan puacasi)

19.30 Aksam
4kasik tavuk sote
1kase yoğurt
Bol salata
1dilim kepekli ekmek

2lt su.
Spor yok.Ama bol koşturmalı bi gündü.

Düzenli bi ilaç kullanman gerekiyorsa ihmal etme, hatta saat kurabilirsin.. inşallah daha iyi olursun canım.
Aman nasıl olsa şuan agrimiyo diyerek ihmal ettim azıcık.Insallah canım.Su sıralar çok yoruldum.Yds sınavına az kaldı.Hem öğrenci hem ders veren öğretmen olunca.

İyi geceler..
Standart 5 buçuk kalkis 6.00 ceviz suyu

Kahvaltı
7.30 2 yemek kaşığı kadar menemen, 2 küçük küp beyaz peynir, 5-6 dilim salatalık, 2 dilim sucuk

Öğlen 12.30
Yarım kase domates çorbası, 6 ızgara köfte, salata, 1 kase piyaz, 2 yemek kaşığı pirinç pilavı

Akşam 18.00 1 tabak pırasa yemeği, salata,1 dilim kepekli ekmek
1 yeşil çay, 2 TL Su

Hareketlerim; 30 squat, 20 şer tekli squat, 30 iç bacak squat, 50 mekik, 50 şer yanlara eğilme. 6800 adım.

Bugun spor yapamadım tam. çok yorgun hissediyorum kendimi.. yarın güzel olsun hepimiz için. Mutlu ve hafif uyanalim inşallah 🙏

Back
X