Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Maalesef canım bende seninle aynı fikirdeyim. İnşallah bir an önce atlatırız diyeceğim de eğer toplum olarak el birliğiyle savaşmazsak bu virüsle atlatma sürecimiz çok uzayacak. İnsanlara anlatması gerçekten zor. İlla ki yakınlarından birinin ölmesi ya da hastalanması lazım.
Aynen öyle ancak yaşayarak bir şeylerin önlemini alıyorlar benim stok yapmaya başladığımı veya kafeye gitmekten vazgeçtiğimi duyan bir arkadaş çok sakınıorsun sakınan Göze çöp batar demişti 2 gün sonra Kendisi evde otur Türkiye diye gönderi paylaştı

Bütün spor aktiviteleri durdu canım. İki haftadır antrenman yok. Evdeler cumadan beri. Ben çalışıyorum maalesef. Onlarda sıkıldılar evde durmaktan sürekli. Cumartesi düşünüyorum öyle bir şey ama bakalım. Havalar çok kötü Türkiye' de 3 gündür. Dün kar yağıyordu sabah. Dışarı da çıkılmıyor anlayacağın :KK39:
Ah canım tek çoraplı gülceciğim🙂

polokey2244 polokey2244 sizinkiler umreden gelmişlerdi. İyiler dimi?
Bizimkiler Allahtan şubat 4 te geldiler şükürler olsun bir sıkıntı yok canım Allahım hastalara da tez vakitte şifalar versin. Sorduğun için çok sağol canıımm :KK200::KK200::KK36:

Selam ben de evdeyim ve temizlik yemek derken hiicc sıkılmadım 😂 desemde çok sıkıntılı zormuş yarın eve spor yapmak için salonu hazirladik eşimle yoksa yatmaktan hastalıkların nuksetti benim için yürümek cok onemli kostüm ağrıdı bu sabah yani diyet yapmak da önemli oldu benim icin

Vaka sayısı epey artmış. Toplum olarak daha bilinçli olmalıyız.Virüsü yenmenin yolu mümkün olduğunca sokağa çıkmamak ve temastan uzak durmak.Gel gelelim bunu insanlarımız hala anlamıyor kendi bildiklerini okuyorlar.Diğer insanların hayatlarını tehlikeye
atıyorlar.Allah yardımcımız olsun.

Günaydın kızlar. Salı günü menü paylaşmış mıydım bilmiyorum ama dünkü menüm şu şekilde

1. öğün 12,30-13,00 105 gr ton balığı, iki kase salata, 25 adet fındık
2. öğün 18:30-19:00 2 parça but fırında tavuk, 1 tabak kısır

ara öğünlerde, filtre kahve ve çay
akşam 2 şişe sodadan churcill yaptım, gece 1 de türk kahvesi pişirdim. suyum her zamanki gibi 2-3 lt
1 saatte yürüyüş yaptım

salı öğleni hatırlamamakla birlikte, akşam tavuk sote ve bulgur pilavı yedim.

kaptancım, dün seninle konuşmuştuk biliyorsun, sanırım kızlar için etiketledin. ben çalışmaya devam ediyorum. kızım biraz panik halinde. her eve gidişimde virüs hakkında konuşuyor. takıntılı olmasını istemiyorum çok ama çok hassas bir çocuk o... endişesini yatıştırmak istiyorum.

Günaydın kızlar
hepinizin iyi olduğuna sevindim :KK200:
Ben çalışıyorum çocuklar evde dün bir gün izin aldım kızım hafif ateşlendi ağırlaşmasın diye sıkı bakım uyguladım çok şükür bugün iyi bırakıp geldim.
Mümkün olduğunca en az kişiyle muhatap olmaya çalışıyorum toplantılar işyerine giren çıkanlar komple kısıtlandı.
Girişte ateş ölçümü yapılıyor yemekhane saatleri düzenlendi ekmekler poşete girdi. Tuzluklar bile kalktı.
Sıkı önlem var ama yine de tedirginliği atamıyoruz.
Yeme içme aynı şekilde devam kaçamak yapmadan devam ediyorum. Herhalde tatlı türleri olmayınca aldığım kalori azaldı bugün tartıda -800 gr gördüm mutluyum.
Spor yok su bol

iyi akşamlar
kahvaltı(11.00)
2 h yumurta
lor+köy peyniri
10 zeytin
1 sade kahve
3 tam ceviz+1 yk kadar tuzsuz fıstık

akşam(18.00)
yoğurtlu kereviz salatası 2 taneden, tuzsuz pulbiber ve karabiber kattım
1 kase tarhana çorbası
2.5 lt su
15 dk egzersiz yorucuydu baya

İyi akşamlar canlar.. yorumları okudum biraz kacirdiklarim olduysa arada kusura bakmayın.. iyi olmanıza sevindim.. herkes evinde tabi çoluk çocuk.. birde motivasyonlarımiz yerlerde... Bende bu arada ders çalışayım bari dedim hazır evdeyim hiç canım istemiyor.. yatamiyorum vicdanım el vermiyor.. ders çalışamıyorum konsantre olamıyorum öyle akşama kadar çok afedersiniz mal mal oturuyorum ya TV başında ya kitap başında... lisede boş boş bakardık kitaplara ergen ergen aynı o hal işte.. benim bu iş durumlari çok moralimi bozdu.. hayırlısı demekten başka elden gelen yok...

Ben beslenmeme dikkat ediyorum bırakmadım salı günü hariç. Yarında halamlar bize gelicek daha doğrusu memleketten diğer halalar babaanne gelmişti ortalık bu kadar karışmadan önce onlar gelecek bize..

Burdaaaa ❤️❤️❤️

marbling marbling canım senin ziyaretçilerin yurt dışından mı geliyordu?

Yurtiçi canim yarın halalar, babaanne, memleketten anneanne.. Bir bişey olmazcida benim anneannem.. mevlutler bitmedi, münasip gitmem lazım diyor zor ikna ettik.. bak biz gelemeyiz sen gelemezsin erkenden gel dedik burada olursa en azından evde oturur bari...

Kilo verme işini felan geçtim ama biraz moral depolamamız gerekiyor. Herkes bir ruh çöküntüsü içinde. Birazcık burayı değerlendirelim. Bir şekilde moralimizi düzeltmemiz lazım. Anlatın bakim evde kimler neler yapıyor? Ben hala çalışıyorum. İzinler yeniden düzenlendi bakanlıkta ama bize izin yok maalesef. Ama hasta sayısı çok azaldı. Umarım tamamen kapanır poliklinikler sadece acil hastalar kabul edilir. Yoksa virüsün bulaşması için çok uygun bir ortam hastane ortamı.

Saglik çalışanlarinin Allah yardımcısı olsun.. çok zor işiniz .. çöktük gerçekten.. Spor yapmıyorum bende canım istemiyor elim kolum kalkmıyor.. bir tuhaf olduk vallahi..

Efsun64 .!.:
İyiyim Allaha şükür biraz nezleyim o kadar :)
Sağ dİim çatır çutur ötüyo açıp kapatırkrn ve ağrıyo hafif onu farkettim.

Sen nasılsın iyi nisin çok dikkat et kendine hastanede çalışıosun.

Ben eve stok yaptm evden çıkmak istemiyorum ama eşim her ülkedenninsanın geldiği yerde çalışıyo korkuyorum. Babam hergün markete çarşıya gidiyo ... baba fazla dışarı çıkma evde dur dediğimde kızım brn kahveye gitmiyormki diyo bi bankaya gittim gn dio baba orda insan yok mu dedim... korkma kızım bişe olmaz diyor.
Tr geneli insan düşüncesi böle old. İçin italyadan kötü olacağını düşünüyorum.
Yaslilara ne birşey anlatılabiliyor ne de onlar anlaşılabiliyor maalesef.. Ananem memlekette evde durmuyor akraba eş dost, mevlütleri, munasipleri, günleri bitmiyor. Zorla getiriyoruz yanımıza..

18.03 Çarşamba
Kahvaltı 1 has. Yumurta, 5 zeytin,2 dilim beyaz peynir, domates, yeşillik, 1 dilim kepekli ekmek

Oglen; 7 yk tel şehriye salatası didilmis tavuk göğüs ve yesillikli, 3 yk yoğurt

Akşam 1 tabak barbunya, 1 dilim kepekli ekmek

19.03 Perşembe

Kahvaltı; 2 yk yoğurt icine 1 yk yulaf kuru meyveli, 1 yk keten tohumu

Öğlen; 7 yk ince bulgur salatası ton balık ve yesillikli, 3 yk yoğurt

Ara Türk kahvesi, 1 tane atıştırmalık top (yulaf, kuru kayısı, ceviz, badem karışımı)

Aksam; 2 yk yoğurt icine 1 yk keten tohumu, 1 yk yulaf, çeyrek elma, 1 ceviz

Bu hafta çok iyi gittim keşke spor da yapabilseydim.. bu arada ilacımı bıraktım.. bu ay regl olurum ins. Dr.a da sormadım.. bu rahatsızlığın bir careside zayiflamakmis.. önce zayiflayim olmadı gebe kalırım son çare.. zaten ortalık kötü böyle giderse hayallerimi erteleyip bı yıldırım nikahı karantinada napacaz başka😂😂

Kilo bildirimi

Geçen hafta 75,2 kg
Bu hafta 75,2 kg
Fark Sabit

Nasılsınız arkadaşlar? Ne önlemler aldınız stok falan yaptınız mı ?

Vitamin desteği kullananlar gördüm instagramda siz de kullanıyor musunuz ?

Ben kızıma ne yapsam vücudunu desteklemek için acaba... 19 aylık gıda takviyesi vitamin falan neler kullanılabilir bilginiz var mı ?

Psikolojiniz nasıl ? Ben kendimi yeni tarif denemelerine verdim ... sürekli yemek düşünüyorum tariflere bakıyorum temizlik yapıyorum dolap düzenliyorum falan...

Kilo bildirimi

Geçen hafta 75,2 kg
Bu hafta 75,2 kg
Fark Sabit

Ben kızıma ne yapsam vücudunu desteklemek için acaba... 19 aylık gıda takviyesi vitamin falan neler kullanılabilir bilginiz var mı ?

Psikolojiniz nasıl ? Ben kendimi yeni tarif denemelerine verdim ... sürekli yemek düşünüyorum tariflere bakıyorum temizlik yapıyorum dolap düzenliyorum falan...
Ben çok bişey almadım cnm 1 er paket kuru bakliyat aldım buzluktada bişeylerim var biraz et tavuk aldım okadar, bol bok meyve yiyorum sabahları pekmez içiyorum bide

Kilo bildirimi

Geçen hafta 75,2 kg
Bu hafta 75,2 kg
Fark Sabit

stok yapmadım ben haftalık alışverişte eksiklere göre alıyorum inşallah ihtiyacımız kalmaz
gıda takviyesi olarak propolis alıyoruz ailecek her sabah aç karnına yarım ölçek
psikoloji eh işte tüm gün korona konuşuluyor mesajlar o şekilde baya bunaldık
kağıda bile deysem elim kolonyaya gidiyor ellerim haşır haşır oldu
Allah beterinden korusun inşallah kolaylıklarla atlatırız bu durumları:dua:

Back
X