- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Günaydın canım, inşallah dediğin gibi toparlanalım, vücut direncini yüksek tutayım derken, gram gram kilo almaya başladım
Bugün den itibaren, yürüyüşüme tekrar başlıyorum, ve diyetime daha dikkat edicem inşallah..
Sen nasılsın, hastane yoğun mu? İşler nasıl gidiyor? Kendini koruyabiliyor musun?Daha öncede sordum ama yoğunluktan görmedin sanırım?
Vücut direnci için değil de ben psikilojik olarak yiyorum maalesef. Günlük bir tane maske hakkımız var hastanede. Şükür onu bulabiliyoruz, bulamayan hastaneler var diye biliyorum. Hasta çok azaldı ama maalesef hala gelenler var. Dezenfektan sıkmaktan, el yıkamaktan bir hal olduk. Kendimden hiç korkmuyorum, şükür sağlıklıklıyım ama virüsü taşımaktan eve götürmekten korkuyorum. İnşallah bir an önce kurtuluruz bu işten ama vatandaş laf dinlemiyor, evlerinde kalmıyor. O yüzden çok çok kızgınım insanlara. Cumartesi pazar tatildi ve evden dışarıya adımımı atmadım. Gülce yalvarıyor anne çok sıkıldım evde dışarı çıkalım diye çıkarmıyorum. Çocuklar 10 gündür evden dışarı çıkmadılar. Diğer insanların sorumsuzlukları yüzünden vaka sayısı git gide artıyor. Lütfen sizler çıkmayın hiçbir yere. Çok mecbur kalınca evden bir kişi çıksın o da çok korusun kendini.