Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın canım, inşallah dediğin gibi toparlanalım, vücut direncini yüksek tutayım derken, gram gram kilo almaya başladım:KK23:
Bugün den itibaren, yürüyüşüme tekrar başlıyorum, ve diyetime daha dikkat edicem inşallah..
Sen nasılsın, hastane yoğun mu? İşler nasıl gidiyor? Kendini koruyabiliyor musun?Daha öncede sordum ama yoğunluktan görmedin sanırım?

Vücut direnci için değil de ben psikilojik olarak yiyorum maalesef. Günlük bir tane maske hakkımız var hastanede. Şükür onu bulabiliyoruz, bulamayan hastaneler var diye biliyorum. Hasta çok azaldı ama maalesef hala gelenler var. Dezenfektan sıkmaktan, el yıkamaktan bir hal olduk. Kendimden hiç korkmuyorum, şükür sağlıklıklıyım ama virüsü taşımaktan eve götürmekten korkuyorum. İnşallah bir an önce kurtuluruz bu işten ama vatandaş laf dinlemiyor, evlerinde kalmıyor. O yüzden çok çok kızgınım insanlara. Cumartesi pazar tatildi ve evden dışarıya adımımı atmadım. Gülce yalvarıyor anne çok sıkıldım evde dışarı çıkalım diye çıkarmıyorum. Çocuklar 10 gündür evden dışarı çıkmadılar. Diğer insanların sorumsuzlukları yüzünden vaka sayısı git gide artıyor. Lütfen sizler çıkmayın hiçbir yere. Çok mecbur kalınca evden bir kişi çıksın o da çok korusun kendini.

Vücut direnci için değil de ben psikilojik olarak yiyorum maalesef. Günlük bir tane maske hakkımız var hastanede. Şükür onu bulabiliyoruz, bulamayan hastaneler var diye biliyorum. Hasta çok azaldı ama maalesef hala gelenler var. Dezenfektan sıkmaktan, el yıkamaktan bir hal olduk. Kendimden hiç korkmuyorum, şükür sağlıklıklıyım ama virüsü taşımaktan eve götürmekten korkuyorum. İnşallah bir an önce kurtuluruz bu işten ama vatandaş laf dinlemiyor, evlerinde kalmıyor. O yüzden çok çok kızgınım insanlara. Cumartesi pazar tatildi ve evden dışarıya adımımı atmadım. Gülce yalvarıyor anne çok sıkıldım evde dışarı çıkalım diye çıkarmıyorum. Çocuklar 10 gündür evden dışarı çıkmadılar. Diğer insanların sorumsuzlukları yüzünden vaka sayısı git gide artıyor. Lütfen sizler çıkmayın hiçbir yere. Çok mecbur kalınca evden bir kişi çıksın o da çok korusun kendini.
Haklısın canım, insanların çoğu duyarsız..benim çocuklarda pencereden evin önündeki parka, halı sahaya bakıp çıkmak oynamak istiyorlar, sahada top oynayan çocukları gördükçe daha çok çıkmak istiyorlar. Zor durduruyoruz onları..evde oyunlar oynuyoruz mecburen.. Bizde de sadece eşim 3-4 güne bir zaruri ihtiyaçlar için çıkıyor, gelince kırklıyorum onu.. inşallah kısa sürede atlatırız bu süreci..Sende kendine ve ailene çok dikkat et, hastalarla mesafeni uzak tutmaya çalış, işte bulunduğun ortamı sık sık havalandırmaya çalış..

Evet, psikolojik olarak ben de çok yemeye başladım, bu yüzden bu süreçte çok kilo veremesem de, daha sağlıklı beslenmeye, ve en azından kilomu korumaya karar verdim

Allah sana ve tüm sağlık çalışanlarımıza güç kuvvet versin..iyiki varsınız..👏👏👏

Haklısın canım, insanların çoğu duyarsız..benim çocuklarda pencereden evin önündeki parka, halı sahaya bakıp çıkmak oynamak istiyorlar, sahada top oynayan çocukları gördükçe daha çok çıkmak istiyorlar. Zor durduruyoruz onları..evde oyunlar oynuyoruz mecburen.. Bizde de sadece eşim 3-4 güne bir zaruri ihtiyaçlar için çıkıyor, gelince kırklıyorum onu.. inşallah kısa sürede atlatırız bu süreci..Sende kendine ve ailene çok dikkat et, hastalarla mesafeni uzak tutmaya çalış, işte bulunduğun ortamı sık sık havalandırmaya çalış..

Evet, psikolojik olarak ben de çok yemeye başladım, bu yüzden bu süreçte çok kilo veremesem de, daha sağlıklı beslenmeye, ve en azından kilomu korumaya karar verdim

Allah sana ve tüm sağlık çalışanlarımıza güç kuvvet versin..iyiki varsınız..👏👏👏

Amin canım çok teşekkürler :KK200: İnşallah atlatacağız hep birlikte bu günleri de :KK68:

11:30 yumurta salatası simit (çok acikmamistim az yedim
Ara bitki çayı portakal elma
Akşam patates tavuk karnabahar brokoli haşlaması yoğurt
Saat 19:30 ve dükkanı kapattim

Spor 1 saat plates
Su 2 litre
Sistemim çok iyi yarın sporum yine pilates evde kallalim arkadaslar

Pazartesi menüm.

12.30 fırında zeytinyağlı mantarlı karnabahar üstüne sarımsaklı yoğurt. Yanında 7 fındık 15 antep fıstığı

18.30 bol salata ile 1 konserve ton balığı

Aralar. 3 lt su 1 filtre kahve

Gece 10 sade türk kahvesi
Gece 1 limonlu soda
Spor 1 saat yürüyüş...

Hsonunu gene hatırlamıyorum ama ctesi sabahı 2 tk tahin yedim. Şeker/tatli ihtiyacimi geçirecek bir formül bulmam lazım...

Pazartesi menüm.

12.30 fırında zeytinyağlı mantarlı karnabahar üstüne sarımsaklı yoğurt. Yanında 7 fındık 15 antep fıstığı

Gece 1 limonlu soda
Spor 1 saat yürüyüş...

Hsonunu gene hatırlamıyorum ama ctesi sabahı 2 tk tahin yedim. Şeker/tatli ihtiyacimi geçirecek bir formül bulmam lazım...
Kayısı üzüm vs.. meyve kurusu yiyebilirsin..

Pazartesi menüm.

Gece 1 limonlu soda
Spor 1 saat yürüyüş...

Pekmez yada bal neden yemiyorsun canım

Kaptan 0ek katılamıyorum kusura bakmayın.ben evdeyim eşim evde çocuklar evde.valla.evde kalınca iş biter sanıyordum ama malesef.bitmiyor.hergun ev supur sil yemek .cocuklarla etkinlik yap oyun oyna ders çalıştır derken.bide eşim olunca hiç vakit bulup gigiremediInş.mbu olaylar duzene girerde bizde gireriz

LAydLiNe LAydLiNe

Günaydın.. umarım iyisinizdir.. ❤️
Ben boyna ders çalışıyorum, hicbir sekilde turizmin durumu öngörülemiyor bu sezon için bende kafamı meşgul etmeye çalışıyorum.. 🥺

inşallah havalar çok ısınacak burada ve dünyada salgın bitecek ve herşey normale dönecek turistler sıcak ve tuzlu su için buraya akın edecek... :dua: :dua: Amin..

Pazartesi menüm
Kahvaltı; 2 yk yumurta salatası, yarım ev yufkası, 1 dilim beyaz peynir, 5 zeytin, domates roka salatası

Öğlen 2 yk kereviz, 2 yk ispanak yemeği, 1 dilim ekmek

Akşam 5 yk ıspanak, 1 dilim ekmek

Salı
Kahvaltı, 1 dilim ekmek, az sucuklu yumurta, domates, peynir, 5 zeytin

Öğlen
yulaftan domates ve peynirli pizza (tarifi buradan aldım oldukça basariliydi) içine sadece 1 tatlı kaşığı un giriyor ben 4 kişilik yaptım 2 yk un kullandım sadece.

Aksam
1 tabak pırasa yemegi, 1 dilim ekmek

su az içiyorum 😒

Şeker yasak.. bal ve pekmez de yenmiyor...
Dogrudur canım ben hayatım boyunca bu şekilde beslenmek istediğim için bal ve pekmez yiyorum ama tahin helva yemiyorum mesela
Bal ve pekmezin doğal olanını alıyorum hayatın boyunca tatlidan uzak kalmayacağım için katı bir diyettense hafif ama sağlıklı esnetmeler olmalı diyorum

Günaydın herkese dün biraz kotuydum psikolojik olarak girmek istemedim ama diyetimi bozmadım
Bugün menüm
12:30 yumurta salatası zeytin cevize sürülmüş bal pekmez
Şimdi sporumu yapacam ve suyumu icecem bitki çayı kahve akşama yine gelirim inşallah bu arada cumaya guzel sürpriz yapacam inşallah bugün tartıda 93.5 gördüm 💃💃💃💃

İlk zamanlara göre daha iyiyim canım çok şükür. Esnek çalışmaya geçtik. Perşembe, cuma izinliyim inşallah evde olacağım. Sen nasılsın?
Çok sevindim senin adına:KK36:, diğer günler çalışma saatleriniz nasıl? Onlarda azaltılsa çok iyi olur..
Ben de pazartesi gördüğüm bayaa bi + dan sonra, cumaya kadar en azından + larımı azaltmaya çalışıyorum...:olamaz:

Akşam 8 de
domates çorbası 3 küçük biber dolması
bugun de dükkanı kapattim
spor 1bucuk saat pilates karin baxak

Back
X